Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Nak Sihirkan Kami? Bak Datang- Respons Suami Mawar Rashid Bila Dikecam Tayang Bahagia

11-1-2018 12:51 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 6003| Komen: 96

Bahagianya tengok pasangan dua sejoli, Raf Yaakob dan Mawar Rashid. Semakin menjadi-jadi kemanisan yang ditayangkan di Instagram masing-masing.

Lebih-lebih lagi Mawar baru sahaja membuat kejutan untuk meraikan hari jadi suaminya yang ke-33 tahun.

Dalam video, Mawar ada membuat ucapan dan mendoakan yang baik-baik sahaja untuk Raf. Cara bercakap melentok dan manja habis!

Foto: IG Mawar rashid
Namun perkongsian video tersebut nampaknya mengundang rasa kurang senang kepada pengikutnya. Siapa kata nanti terkena sihir pula kalau tayang bahagia sangat.



Antara komen:
Tak nak berdiam diri, Raf pun membalas komen tersebut dengan menyatakan:

Ramai lagi yang bertelagah di ruangan komen, hanya kerana satu video kejutan hari jadi.


Foto: IG Mawar Rashid
Masing-masing mempunyai pendapat. Ada betul juga kata orang, jangan nak menunjuk sangat, nanti kalau ditakdirkan bercerai diri sendiri juga yang malu. Besederhana sahaja cukuplah kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 96
Komen

Previous : Saya Tak Ok, Saya Semakin Putus Asa – Elyana

Next       : Zara Zya Bengang Peminat Komen Cara Pemakaiannya

Komen Terbaru

Quote zila_hakimie 18-2-2018 02:30 AM
iols tgk sweet je
mawar pun elok ja layan rayyqn raysa tu

moga semua baik2 aja

Lain-lain Komen

Quote wikedsaikel 11-1-2018 01:21 PM
U don’t know who my family is? Raden eh? No i tak taw pon. Nyai tengah jaga jokowi je sekarang. X koser nk jaga kau lak
Quote mokcikKSKB 11-1-2018 01:24 PM
Muka rempit habis adik dr pentipu ni...
Quote mieymiey 11-1-2018 01:27 PM
Perlu ker ada dua benang bahas pasal benda yang sama? Lagi-lagi mamat ni sapa? Artis top top meletop sangat ker?
Quote prettyuglybabe 11-1-2018 01:58 PM
bbnu sangat ko tak tau family aku sapa..
Quote shernazz 11-1-2018 02:11 PM
Mawar ni ke blakon dlm iklan calciyum jadi mak tu ek?

Ala..dh kawen kan..sblm.kawen pon melekat..apa salahnya dh kawen pon melekat..
Kang x melekat..dok tanya masih bersama kem.bgaduh ke...alahai
Quote armin 11-1-2018 03:39 PM
Fazura hari2 tunjuk bahagia kata sweet pulak. Btw raf eh? Dlm quran pun ada ckp la psl sihir pemisah suami isteri.
Quote MH3707 11-1-2018 03:41 PM
mawar ni kadang2 muka nampak lawa,,kadang2 nampak tak lawa...jelmaan ke minah ni..
Quote akik 11-1-2018 03:46 PM
armin replied at 11-1-2018 03:39 PM
Fazura hari2 tunjuk bahagia kata sweet pulak. Btw raf eh? Dlm quran pun ada ckp la psl sihir pemisah ...

Faz dan fattah dua-dua muka elok sebab tu nampak sweet. Si mamak ni dah lah tak hensem, muka sebijik macam mamak tebar roti canai, pergi tunjuk bahagia kat media sosial orang jijik la.
Quote lililen 11-1-2018 03:48 PM
konsepnye skrg i geli klu org nak tunjuk PDA sgt tp laki x hensem lgsg. ko sorg je yg selera tgk laki ko dikk. mohon simpan dalam almari kunci rapat2.
Quote abgsallehsado 11-1-2018 03:52 PM
bahagia tuh simpan sikit
betullaa netizen tuh ckp
aku sokong jerr
Quote naina 11-1-2018 03:55 PM
akik replied at 11-1-2018 03:46 PM
Faz dan fattah dua-dua muka elok sebab tu nampak sweet. Si mamak ni dah lah tak hensem, muka sebij ...

Lagi satu mamat ni kuat menjawab komen sentap netizen.. Mcm fattzura bolayan je. Nampk manis tp xdela meloyakan sbb dorg sebelom kawen xde tnjuk bahagia apa2 pon.
Yang ni.. Alahai.. Geli tgk pandangan mata dia
Quote Aduradura 11-1-2018 04:06 PM
naina replied at 11-1-2018 03:55 PM
Lagi satu mamat ni kuat menjawab komen sentap netizen.. Mcm fattzura bolayan je. Nampk manis tp xd ...

iols ade tengok si raf duk berbalas comment dgn makcik bawang dkt IG rotikaya...ya ampun raf, tak classy nya chuolls....bolayan sudeyyyy....
Quote yuhuu 11-1-2018 04:14 PM
iols sokong jaa apa netizen tu cakap. Memang betui pun. Tapi itulah, Mawar sajork yang taste dengan Raf tu. Kalau orang nak sihir pun, maybe theyols sihir mawar sebab mawar tu yang lawa, taste sikit na buat bini.  Takdak sapa nak sihir hang Raf oi, takyah nak perasan sangat.
Quote armin 11-1-2018 04:15 PM
akik replied at 11-1-2018 03:46 PM
Faz dan fattah dua-dua muka elok sebab tu nampak sweet. Si mamak ni dah lah tak hensem, muka sebij ...

Hahaa.. Mmg tak hensem pun. Mawar tu pun bkn lawa. Sendu je
Quote EqAmir 11-1-2018 05:04 PM
Kita pulak yang scary tengok statement si raf nie . Adehh
Quote HannahMontana 11-1-2018 05:13 PM
Raf cuba pamerkan dia sbg suami mithali...tp isteri dulu dia ceraikan ..


lainlah ko tu kahwin teruna  dgn Mawar


yg Mawar tu punnnn mcm xboleh fikir ko tu habis madu sepak ke longkang saja.
Quote putehkundor 11-1-2018 05:17 PM
meletop ke malaon 2 ekor ni?
berapa banyak thread nak bukak tentang depa
Quote BookerT 11-1-2018 05:18 PM
kenapa montot mawar ada hashtag nyah dalam gambar tu? #montotmawar ke nyah?
Quote Adeakukesah11 11-1-2018 05:22 PM
Poyo nk mmpuih si raf ni
Kngkonon hot la konon
Muka mcm nepal drivethru mcd je pun

Lihat semua komen(96)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119156s Gzip On
To Top