Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Perogol Terima Padah, Kemaluan Hampir Putus Digigit Mangsa

11-1-2018 11:02 AM |Dilihat:2173| Komen: 21
Seorang wanita bertindak menggigit kemaluan seorang lelaki ketika lelaki berkenaan merogolnya di hadapan anaknya yang berusia lima tahun.

Daily Mail melaporkan, wanita dari Afrika Selatan itu sedang berjalan bersama anaknya di wilayah Utara Mpumalanga sebelum didatangi dua orang lelaki yang kononnya mahu menumpangkannya.

Suspek kemudiannya mengacukan pistol kepadanya sebelum memandu kenderaan terbabit ke dalam semak dekat bandar White River.

Gambar Hiasan
Polis Mpumalanga menyatakan, Seorang lelaki kemudian mengancamnya dengan pisau dan merogol wanita itu di depan anaknya.

Ketika dalam proses berkenaan, wanita itu berjaya menggigit kemaluan lelaki terbabit menyebabkan penyerangnya melarikan diri."

Walaupun kemaluannya tidak putus namun kecederaan yang dialaminya adalah serius.

Sementara itu pihak polis meminta mana-mana klinik dan hospital membuat laporan segera sekiranya ada lelaki yang datang untuk rawatan akibat kecederaan alat sulit.

Difahamkan, mangsa juga sedang hamil tiga bulan ketika kejadian rogol tersebut berlaku. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 21
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ReginaGeorge 16-3-2018 06:52 PM
Semoga mati terus la batang kau tu yek. Bagi awet pakai formalin, buat hiasan tepi kolam umah.

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 11-1-2018 11:03 AM
Setan punya perogol! Tapi sayangnya kemaluan setan tu tak putus! Kalau putus kan bagus!
Quote prettyuglybabe 11-1-2018 11:57 AM
padan muka..
Quote vanillaninja 11-1-2018 12:08 PM
Padan muka. Biar lepas ni tak boleh guna terus.
Quote pittjie 11-1-2018 12:19 PM
gila kental ya gigi ciki ni. boleh gigit benda ala tu sampai hampir putus.
Quote ninja boy 11-1-2018 12:44 PM
Senjata wanita Gigi tajam
Quote MissVixen 11-1-2018 12:44 PM
Harap kena jangkitan dan mereput.
Quote hyunniesSS501 11-1-2018 01:23 PM
harap kena gangren kemaluan beliau
Quote sukacactus 11-1-2018 01:32 PM
Setan sgt kan
Dah la merogol dpn ank mangsa
Padan muka semoga luka berulat xbaik2
Quote kroit92 11-1-2018 01:44 PM
gigit je sampai putus
Quote abangadek 11-1-2018 01:54 PM
yarkkkk.. kau balik kumur detol
Quote puteribaya 11-1-2018 03:06 PM
haa amik ko..sib baik x putus..kalau putus..campak je kat anjing..
Quote Simunggu 12-1-2018 08:25 AM
aprika..senang lah nak gigit...kalau asia pensil 2b...nak cari pun susah kan? nak gigit lagi...
Quote naina 13-1-2018 11:03 AM
Berani la acik tu gigit. Mesti kena paksa kulom tu sambil diacu pistol. Padan. Mukaaaa. Mangsa lain kena buat2 nk kulom pahtu gigit smpi putus. Baru ada akal.
Quote msdummy.2018 25-1-2018 12:19 AM
Bagus mendapat sekali kan... Eloknya biar smpi xberfungsi truslah
Quote AHMADVW 16-3-2018 03:04 PM
Yg gigit ni bukan biasa2
Quote gaara_X 16-3-2018 03:07 PM
woww....deme ingat suka sama suka ke suh lilipop...hadoi
Quote LadyDiddy 16-3-2018 03:19 PM
Padan muka perogol! Rasain lo

Iols tengah layan balik grey's anatomy kat netflix...ada satu episode lebih kurang gini jugak jalan ceritanya...victim gigit kemaluan rapist sampai putus... pastu si meredith kena bawak penis yg putus tu kehulu hilir sementara tunggu polis sampai
Quote samasam90 16-3-2018 03:44 PM
yaaasssssssssss.. u go girl.. padan muka hang perogol..
Quote krustykrab 16-3-2018 03:53 PM
ewww....w/pun geli tp bravo acik sbb dpt meriwayatkan pisang itu

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090809s Gzip On
To Top