Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bapa Terkejut Anak Jadi Pedofilia, Serah Kepada Polis..

11-1-2018 10:29 AM |Dilihat:2659| Komen: 27
Akibat menyimpan foto lucah seorang kanak-kanak berusia 2 tahun dalam telefon bimbit, seorang remaja ditahan selepas bapanya menyerahkannya kepada pihak polis. 

Memetik Kansas City Star, Andrew Spensberger, 17 akan dibicarakan hari ini atas dakwaan menyimpan bahan lucah kanak-kanak. 

Bapanya, Paul sebelum ini turut menemui dua foto anak saudara teman wanitanya yang sedang tidur dalam keadaan bogel dalam simpanan suspek. 

Suspek dikatakan mahu menjual foto tersebut kepada rakannya yang pedofilia di sekolah dan bukannya untuk simpanan sendiri. 

Dalam pada itu, Paul berkata dia berasa jijik dengan perbuatan anaknya itu. 

Foto Carian internet
"Dia rasa sangat teruk. Dia rasa menyesal dan dia takut (dipenjarakan). Saya boleh bebaskan dia tetapi dia perlu diberikan pengajaran," kata Paul.

Paul juga difahamkan tidak mahu membayar wang jaminan terhadap anaknya sebagai pengajaran. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 27
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote eyansss 15-1-2018 11:39 AM
paz replied at 15-1-2018 10:24 AM
Kan itulah masyarakat kita sekarang.

sebab tu anak2 zaman sekarang ni makin hancur...  sedih aku tengok budak zaman ni...  buat aku jadi risau camne la zaman anak2 aku membesar esok lusa...

Lain-lain Komen

Quote Ratutulip 11-1-2018 10:42 AM
bagus nya bapak mcmni.... tegas
Quote zulka 11-1-2018 10:48 AM
ya bagus bapa dia
Quote skinsandstars 11-1-2018 10:53 AM
Sanggup dia anaknya diliwat huhuhu.
Quote prettyuglybabe 11-1-2018 10:54 AM
ayah yang bagus..
Quote Artemesiaa 11-1-2018 11:01 AM
Syabas dengan ketegasan bapanya, kalau kat Malaysia sebolehnya disorokan lagi bila dah tak terkawal baru sibuk minta tolong sana sini
Quote mieymiey 11-1-2018 11:05 AM
Tahniah pada ayahnya. Bagi pengajaran sikit kat anak tu.
Quote ckenj 11-1-2018 11:39 AM
bagus bapak budak ni...
Quote shernazz 11-1-2018 11:55 AM
Bagus
Anak salah..dia serah pada pihak berkuasa
Sebab dia tau nanti akan jadi virus dlm.masyarakat ni..
Kat sini
Anak mendadah pung simpan lagi buat tukun
Quote batmana 11-1-2018 12:03 PM
bapa nya sama
ada teman wanita, smpai bwa anak sdara tido bogel kt uma

patutnya caz skali bapaknya
klu dh suke, kawin ajala

omputih bukan kene sdiakan hantaran neraka pn cm nusantara
Quote vanillaninja 11-1-2018 12:39 PM
Good job paknya!
Quote armin 11-1-2018 01:40 PM
batmana: bapa nya samaada teman wanita, smpai bwa anak sdara tido bogel kt umapatutnya caz skali bapaknyaklu dh suke, kawin ajalaomputih bukan kene sdiakan han ...

Kat mana baca tu?
Quote shiedafaizal 11-1-2018 01:59 PM
bagus,,,semoga anak dia amik iktibar la..
Quote paz 11-1-2018 02:44 PM
Bagus pakcik ni, at least dia nak anak dia diselamatkan diusia muda lagi. Unlike some people, sanggup biarkan anak dia bermasalah sampai tua bangka.
Quote mrizumi 11-1-2018 03:32 PM
Bagus la bapak dia mcm ni..sblm ada yg jd mngsa..
Quote sukacactus 11-1-2018 03:35 PM
Bapak yg tegas
Semoga jadi pengajaran kat ank, jgn buat lg
Quote EqAmir 11-1-2018 05:11 PM
Well done bapaknya
Quote JunkMail 11-1-2018 05:14 PM
Artemesiaa replied at 11-1-2018 11:01 AM
Syabas dengan ketegasan bapanya, kalau kat Malaysia sebolehnya disorokan lagi bila dah tak terkawal  ...

Kalau kat Malaysia reply default ialah .. budak laki memang perangai macam. Normal la budak laki buat mcm ni. Lama2 dia sedar la tu.....

Puihhhh...hujung2 jadi perogol yg salah pompuan pakai baju londeh.
Quote ninjago 12-1-2018 01:47 PM
paz replied at 11-1-2018 01:44 PM
Bagus pakcik ni, at least dia nak anak dia diselamatkan diusia muda lagi. Unlike some people, sanggu ...

setuju sis. it takes a strong heart of a parent nak serahkan anak kat polis, kalau sayang 'tangan2'kan tu tepatla ngan kisah pakcik nie.
Quote noni165 12-1-2018 04:01 PM
so parents, golongan ni makin ramai di dunia ni..jaga2 lah anak kita supaya x jadi mangsa dan jadi bahan yang boleh menaikkan nafsu mereka

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083285s Gzip On
To Top