Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Shopping Baju Dalam Pun Nak Tayang, Habis DS Vida Dan Cik B Dikutuk

10-1-2018 04:39 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 9937| Komen: 85

Semua benda pun DS Vida akan kongsi bersama peminatya di Instagram, kadang-kadang lucu betul tengok dirnya bersama anak-anak.

Baru-baru ini penyanyi lagu I Am Me sempat memuat naik satu video yang menyaksikan dia sakan berbelanja dengan Cik B.

Foto: IG DS Vida
“Hmmm… Kita sekarang ni duk mencari Cik B punya underwear Cik B. Aduh la Cik B. Kena girl girlkan Cik B. Cik B kena pakai baju dalam ni semua,” katanya dalam video tersebut.

Baju dalam pun nak cerita ke? Begitulah reaksi kebanyakan dari pengikut yang memenuhi ruangan komen.

Foto: IG DS Vida
Kata mereka, perkara seperti itu tidak molek dikongsi kepada umum kerana dianggap memalukan.

Walau bagaimanapun ramai yang berpendapat DS Vida sememangnya adalah seorang ibu yang sporting dan sentiasa mengutamakan kepentingan anak-anaknya.

Foto: IG DS Vida
Tengok sendirilah videonya.


Apa pun, Cik B tetap rock! Selamba dan keletahnya memang menghiburkan. Semoga Cik b membesar menjadi anak yang solehah kelak. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 85
Komen

Previous : Lagu ‘Auto-Tune’ Wanita Terakhir Dinobat Paling Sukses 2017

Next       : Beto Kusyairy Muak, Kritik Drama Cinta Melayu Semakin Bosan

Komen Terbaru

Quote perumash 14-2-2018 01:42 PM
amiekz86 replied at 10-1-2018 10:32 PM
cik b ok jerk..yg over tu mak dia....
segala bnda nk tnjuk...

Sekarang dah  takde news tentang  DS Vida

Lain-lain Komen

Quote onexox97 10-1-2018 04:48 PM
kenala cerita nanti org tak tahu anak dia pakai
Quote HannahMontana 10-1-2018 04:51 PM
Kaya jenis yg tunjuk


Jenis yg xtunjuk  pun ada...diam2 kaya...diam2 senang-lenang ...tp sebab dia ada stokis bawah dia nak encourage mrk supaya kuat kerja kaya mcm dia


padahal dia sendiri cucuk  nak putih...aset byk sebab beli real estate luar negara


lu ingat org xtahu ke ?????????boss kami tahu
Quote paz 10-1-2018 04:55 PM
Gambar yang last, for the first time nampak rupa Cik B macam DSV.
Quote clarizsa 10-1-2018 05:08 PM
Beli pakaian dalam tu bawa ke x anak tu? Kesian anak dia selama ni x pakai bra. Huhu
Quote edoraixora 10-1-2018 05:10 PM
hohhh.....malu lah cik B ngan kekawan dia nanti
ke cik B memang xdak rasa malu dah
Quote namieamuro 10-1-2018 05:12 PM
knp..cikb x pki baju dlm ke
Quote debab76 10-1-2018 05:13 PM
brand LV ke chuols
Quote prettyuglybabe 10-1-2018 05:14 PM
selama ni anak dia tak pakai baju dalam ke?
Quote sarah_ary2 10-1-2018 05:16 PM
Soklan yg klise mcm aoklan di atas , selama nie Cik B tak pakai bra ke?
Quote CiliPadiSedap 10-1-2018 05:24 PM
prettyuglybabe replied at 10-1-2018 05:14 PM
selama ni anak dia tak pakai baju dalam ke?

period pun xdtg lg sis. tgk sis vokuru tu kopek dah mature pun tak bersarung macam nangka madu jual tepi jalan
Quote taleeshoe 10-1-2018 05:25 PM
bdn ank dia mcm pmpn dewasa kan..xpakai bra ke br nk beli tp dsv ni sibuk la nk girl2 kan cik b yg brutal tu ..bdk tu bdk lg wpun bdn besar..nt dia remaja sket berubah le dia..dsv patut bersyukur la anak pmpn dia x tergedik2 acah2 femes or jd mcm bdk yg berlakon samarinda dpn rmh dgn anak jiran, yg abg dia amek video tu
Quote Orix 10-1-2018 05:26 PM
HannahMontana replied at 10-1-2018 04:51 PM
Kaya jenis yg tunjuk



I pn rasa dia ni bukan kaya solely dari produk PPRT dia..... mcm DTL jugak
Quote cmf_premierleag 10-1-2018 05:27 PM
kalo tok vida ni x cucuk2 nak jd putih, mesti rupa asal dia mcm cik B ni
genetik DNA takkan menipu gittuh
Quote tomaz 10-1-2018 05:37 PM
Iolss lg suka tgk cik b brutal2 pakai mcm tomboy dr anak2 bapak yg kaya tp pakai baju x cukup kain. Duk tunjuk ketet selambak butt sedebuk. Duit byk tp beli kain x cukup meter. Harap cik b bila dah dewasa x yah la menyeksi gitu. Miskin je nmpk

Quote BungaMataKucing 10-1-2018 05:57 PM
Selama ni anak dia tak pakai ke guane?
Quote BungaMataKucing 10-1-2018 05:58 PM
Payah la kalau perihal baju dalam pun nak cerita kat org macam takde benda lain
Quote AvaAdore 10-1-2018 06:13 PM
Mak terlebih sportinggg. Tp ok apa cik B camni.  Xdela  cliche sgt asal kaya je kena makeup tebal dress up ootd.
Quote yangsemb 10-1-2018 06:34 PM
Most of the time muka Cik B ni stone aje
Quote lililen 10-1-2018 06:41 PM
Kesian la dpt mak mcm ni. Bertabah la cik B

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059649s Gzip On
To Top