Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Adik Jumpa Mayat Abang Berulat Di Dapur

10-1-2018 12:00 PM |Dilihat:2729| Komen: 46
Seorang lelaki berusia 54 tahun menemui mayat abangnya sudah berulat di dapur sebuah rumah di Kubang Kerian, kira-kira 2.30 petang semalam, lapor Harian Metro.

Menurut laporan, mangsa, tinggal bersendirian dan dipercayai sudah meninggal dunia sejak empat hari lalu, kata Ketua Polis Daerah Kota Bharu, Asisten Komisioner Ismail Mat Sidik.


Foto: Harian Metro

Ia berdasarkan kenyataan adik mangsa yang kali terakhir berjumpanya pada petang Jumaat lalu, namun mangsa ketika itu dilihat sihat.

Bagaimanapun ketika ke rumah berkenaan, petang tadi (semalam), adik mangsa menemuinya dalam keadaan tertiarap, bogel dan sudah berulat.

Pemeriksaan sekitar mayat tidak menemui sebarang kesan yang boleh dikaitkan dengan unsur jenayah, katanya.

Mayat mangsa dibawa ke Hospital Raja Perempuan Zainab II (HRPZ II), Kota Bharu untuk dibedah siasat dan kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 46
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Themilo 14-1-2018 11:01 AM
zulka replied at 10-1-2018 04:22 AM
selesa ke bro belalai tu bebuai buai

lipat ke belakang & kepit sekuat mungkin.. macam abam jatt buat..

Lain-lain Komen

Quote zulka 10-1-2018 12:08 PM
bogel??
Quote tumpanglalu74 10-1-2018 12:09 PM
Sedihnye..
Quote Themilo 10-1-2018 12:14 PM

iols kat rumah kalo sorang-sorang pun kekadang almost nude jugak..
Quote mieymiey 10-1-2018 12:22 PM
Ni yang tak best tinggal sorang, sampai meninggal pun tak siapa tau
Quote zulka 10-1-2018 12:22 PM
Themilo replied at 10-1-2018 12:14 PM
iols kat rumah kalo sorang-sorang pun kekadang almost nude jugak..

selesa ke bro belalai tu bebuai buai
Quote AbukRokok 10-1-2018 12:33 PM
Themilo replied at 10-1-2018 12:14 PM
iols kat rumah kalo sorang-sorang pun kekadang almost nude jugak..

jgn cakap abg tak payung

Quote baby_nurin 10-1-2018 12:38 PM
Maybe dia nk gi mandi agaknya
Quote masmelon 10-1-2018 12:39 PM
kesiannyaaa , anak bini pon xde huhuhu
Quote tetiberjer 10-1-2018 12:41 PM
kesiannya...

mungkin dia nk pi mandi atau baru lepas mandi..

husnuzon...
Quote mdhelmi 10-1-2018 12:46 PM
mungkin masa tu tgh mandi
tiba2 sakit
terus keluar menuju dapur cari ubat
xsempat
Quote yangsemb 10-1-2018 12:58 PM
Xde jiran kat rumah ke, or mayat masih belum berbau...takziah kpd keluarga
Quote Vokuro 10-1-2018 01:00 PM
andartu ke?
Quote samasam90 10-1-2018 01:06 PM
Themilo replied at 10-1-2018 04:14 AM
iols kat rumah kalo sorang-sorang pun kekadang almost nude jugak..

ne kalau cerita bugil bugilan dalam rumah, teringat pula dgn kak @makhluk yg berkejaran dgn laki dia..

apa2pun, takziah la yer
Quote samasam90 10-1-2018 01:07 PM
Vokuro replied at 10-1-2018 05:00 AM
andartu ke?

andartu? nude? sounds fishy
Quote kimchipedas 10-1-2018 01:10 PM
Ni yg serabut pikir kalo tgl sorang2 bab mati ni aishh   
Quote Peaches113 10-1-2018 01:16 PM
Takziah. Kesiannya. Teringat kat nenek sebab dia pun duk sorang. Dah ajak stay dgn parents, xnak.
Quote Jorja 10-1-2018 01:44 PM
Jangan lah speku yg bukan bukan
Quote akik 10-1-2018 02:01 PM
Untuk orang yang tinggal sorang, apa cara terbaik untuk orang tau kita dah mati?
Sebab aku rasa aku pun bakal tinggal sorang sampai mati. Kalau boleh tak nak la mayat aku bila dijumpai dah berulat
Quote Modngengade 10-1-2018 02:06 PM
ada saper2 nmpk sis @famri7  dlm porem tak?

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.157668s Gzip On
To Top