Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Style Jaket Cumi-Cumi Jadi Ikutan, Nabila Razali Dituduh Tiru Gaya Neelofa?

10-1-2018 11:44 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 11182| Komen: 134

Kebanyakannya mesti dah tengok video klip Pematah hati nyanyian Nabila Razali kan?

Perasan tak yang penyanyi ini memang suka sangat pakai jaket yang kelihatan melondeh?

Style katanya, dan Nabila sendiri ada sebab kenapa dia berpakaian seperti itu.


Foto: IG Nabila Razali
"Sebenarnya kebetulan sahaja. Dalam video itu memang saya banyak pakai jaket style off-shoulder macam tu.

"Apa-apa pun saya nak bagi kreditlah pada stylist sebab dia yang cadangkan sampai sekarang orang panggil itu style Cumi-Cumi. Jadi pada sesiapa di luar sana kalau nak ikut style Cumi-Cumi silakan,"
jelasnya kepada Media Hiburan.

Foto: IG Nabila Razali
Tambahnya lagi, dia mempunyai perancangan baru untuk tahun 2018 iaitu unutuk menjadi seorang trendsetter.

"Saya haraplah apa yang saya buat lepas ni orang akan follow eh?"

Walau bagaimanapun ada juga netizen yang tidak berpuas hati dan menuduh Nabila sebenarnya meniru gaya Neelofa dan Vivy Yusof.


Foto: IG Neelofa
Tambahan pula gaya tudung juga tiru macam Neelofa dan Nabila juga dituduh ketinggalan zaman.





Tak kisahlah siapa tiru siapa, asalkan dua-duanya cantik.Kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
6
Komen: 134
Komen

Previous : "Tak Suka Boleh Jalan,"- Abam Bocey Nak Jadi Kurus Pun Dikutuk

Next       : Tiada 'Job' Pinjam Ah Long, 300 Artis Sedang Diburu

Komen Terbaru

Quote princess_mia 15-1-2018 01:43 PM
masalahnya, lofa and vivy xde pulak claim trend tu dari diorg. mmg dh trend pun before2 tu lagi.  haniszalikha pun pakai camni kan masa klfw kot.

xperlu la nk self claimer trendsetter. siap bagi nama style cumi cum. agak geli di situ

Lain-lain Komen

Quote asmara_me 10-1-2018 11:46 AM
masalahnya lofa pakai xnampak cantik, memang nabila ni pakai nampak swag gitu, kosserrrrr betul fan
Quote kucen_miang 10-1-2018 11:47 AM
mcm minah sewel jer

Foto
Quote mamapea 10-1-2018 11:48 AM
tu pun nk kecoh...aku dh pakai dulu thn 2000 an
Quote tomaz 10-1-2018 11:49 AM
Mesti jap lg ada hantu yg guling2 tu
Quote arffa 10-1-2018 11:52 AM
cumi cumi tu apa?
Quote willow12 10-1-2018 11:53 AM
Confirn satgi mai la si guling2...
Quote Adeakukesah11 10-1-2018 11:54 AM
kucen_miang replied at 10-1-2018 11:47 AM
mcm minah sewel jer

Foto

Kan . Motip kembungkan pipi smbil mlut terpenyek gtu?
Quote kiah_mai_pulak 10-1-2018 11:57 AM
Hajbir pakai nmpk sarat n serabut, Cumi-cumi pakai nampak trend n style.. gitu lahh
Quote deathacker 10-1-2018 11:57 AM
Trendsetter ke follower ke,dua2 aku tgk cam serabai je
Quote kiah_mai_pulak 10-1-2018 11:57 AM
arffa replied at 10-1-2018 11:52 AM
cumi cumi tu apa?

Cuba Misscall.. katanya
Quote cacaumerba 10-1-2018 11:59 AM
napa aku nmpk muka cumi2 ni mcm lofa..even dlm ig pn terserlah lofanya
Quote ladybugz 10-1-2018 11:59 AM
Not appealing for hijabist. Streetwear yg supposely to be effortless. Tp nampak mcm extra effort yg sgt x sesuai. Pls wear ur jacket properly
Quote Lorra2411 10-1-2018 12:04 PM
style jacket tu dah lama kot. org recycle je.
Quote abangadek 10-1-2018 12:10 PM
lantak kau la dgn jekat mcm org sewel tu.. yg penting suara kau lagi sedap dr wani hasrita yg mcm tercekik biji nangka tu
Quote DayangKirana 10-1-2018 12:11 PM
gigih semasing nak claim credit.. end up hauk je ghopenye..
Quote saaya 10-1-2018 12:19 PM
So? Neelofa je lah boleh buat style gitu?
Quote SekeremKopi 10-1-2018 12:24 PM
Style cumi-cumi gitewww
Quote mieymiey 10-1-2018 12:25 PM
Masa Lofa pakai, tak pula jadi ikutan. Lepas cumi cumi pakai, jadi ikutan BBNU
Quote torsotiger 10-1-2018 12:26 PM

pala bana tiru lopa..

ni style DUA LIPA bukan NEELOPA

dualipa.JPG

dualipa 2.jpg

Lihat semua komen(134)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055409s Gzip On
To Top