Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tunang Putera Harry Tutup Semua Akaun Media Sosial

10-1-2018 10:23 AM |Dilihat:1388| Komen: 13
Tunang kepada Putera Harry, Meghan Markle dilaporkan telah menutup semua akaun media sosialnya bagi menghormati tradisi keluarga diraja Britain. 

Pihak istana dalam sebuah kenyataan memaklumkan tindakan bakal isteri putera Harry itu telah memadam akaun Facebook, Twitter dan Istagram miliknya. 

Meghan dikatakan sangat berterima kasih dengan semua peminat yang telah mengikuti perkembangannya selama ini.

Foto Carian internet
Bagi mereka yang mahu mengikuti perkembangan hidup wanita ini, istana Kensington mempunyai akaun media sosialnya sendiri. 

Megan dan Harry dilaporkan bakal berkahwin pada 19 Mei di Istana Windsor. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
5
Komen: 13
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote makton 11-1-2018 07:50 AM
tak de socmed pun takpe... sure lepas kawin hari2 ada org update cite pasal dia.

Lain-lain Komen

Quote cempakaa 10-1-2018 10:29 AM
ala private life betul family diraja britain ni
Quote cmf_premierleag 10-1-2018 10:32 AM
so komfem la depa kawen ni
queen E dah bagi greenlight kekdahnya
Quote mieymiey 10-1-2018 10:47 AM
Lepas kahwin, dia dah takleh berlakon la kan?
Quote minguk 10-1-2018 11:49 AM
cantik tunangnya
Quote Jorja 10-1-2018 01:56 PM
Supaya senang kena control
Quote chinta89 10-1-2018 02:25 PM
takpela takde socmed pun, hidup senanag lenang lps ni
Quote krustykrab 10-1-2018 02:28 PM
byk nau pantang larang kena ikut.
agak2 brp lama la dia blh bertahan
Quote Artemesiaa 10-1-2018 03:05 PM
Pasti dia dah tahu risiko yang dia terpaksa ambil bila dia dah setuju nak berkahwin dengan Harry tapi lepas kawin nanti tak tau ler
Quote Diann 10-1-2018 08:28 PM
Nasiblah nak kahwin dengan putera raja.
Teringat pulak citer gong, heroin kena belajar adat-adat diraja. Aku lak stress haha!
Quote naina 10-1-2018 08:51 PM
Boleh tahan ke dia..sbb sebelom ni dia kan retis yg bese bersosial dan bebas buat apa saja.
Demi jerung besar didunia terpaksa la tahan mula2 ni..
Tapi apa pun takleh kalahkan aura kate lagi..
Quote armin 11-1-2018 12:27 AM
Takut history kena korek la tu.
Quote RatuDunia94 11-1-2018 01:35 AM
Kalo hajbir agak2 sanggup x nk katup IG yg ada 5juts polower tu? Ke jual akaun tu kat org?
Quote makton 11-1-2018 07:50 AM
tak de socmed pun takpe... sure lepas kawin hari2 ada org update cite pasal dia.

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096136s Gzip On
To Top