Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Oprah Mungkin Bertanding Jawatan Presiden, Cabar Trump

9-1-2018 04:03 PM |Dilihat:1317| Komen: 11
Pengacara hebat, Oprah Winfrey mendapat gesaan dan juga sokongan orang ramai untuk bertanding jawatan Presiden Amerika Syarikat bagi mencabar Donald Trump.

Ini selepas wanita berkenaan memberi ucapan bersemangat ketika anugerah Golden Globes baru-baru ini, petik The Guardian. 

Difahamkan rata-rata ahli Demokrat mengakui Winfrey merupakan calon yang lebih baik, malah lebih bagus berbanding Trump sendiri. 

Untuk rekod, dalam satu temubual kira-kira 20 tahun lalu, Trump pernah menamakan Winfrey sebagai Naib Presidennya. 

Foto Carian internet
Pun begitu, wanita bertaraf hartawan ini berkata dia tidak mahukan jawatan tersebut. 

"Saya tidak mahu. Saya tidak akan bertanding untuk apa-apa jawatan," katanya di belakang pentas. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 11
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote kroit92 17-3-2018 11:49 AM
Orix replied at 17-3-2018 11:48 AM
Kalo dh 2 bulan takleh reply ke

boleh je, cuma terkejut sebab benda dah lama, lupa dah

Lain-lain Komen

Quote dani-rox 9-1-2018 07:41 PM
Oprah buat ucapan psl sexual harrasment, tu yg ramai terkesima. Golden globe kali nih, semua tetamunya berpakaian hitam atas solidariti dgn mangsa rogol dan kempen #MeToo... tapi yg bongoknya kemudian dia org bg standing ovation dgn pelakon kirk douglas, a well known women abuser dan pernah merogol aktres natalie wood. Betul la kata kata org, hollywood dibina atas hipokrasi dan syok sundirik.
Quote armin 9-1-2018 08:24 PM
So dia nak ke tak nak sbnrnya? Habislah the rock ada pesaing hebat
Quote iloveselangor 9-1-2018 10:34 PM
Presiden Wanita....mangsa rogol.

Akak harap perogol dan penagih dadah di Amerika dihukum tembak seperti di Filipina
Quote kroit92 10-1-2018 03:26 AM
tak kut.. kalau ikut wiki, umo dia this year 64.

penat tu umo macam tu. Lagi jawatan president

welp, tapi aku bukan tau semua pun, mana tau sekali dia run and win and managed to handle US.. entahhh
Quote DeeHanania 10-1-2018 07:35 AM
Yeah!!!
Slain The Rock, Oprah jgak nak bertanding...
{:hooray
Quote ohnoLia 13-1-2018 06:34 PM
Kalau negara super power dan maju pun boleh pilih artis atau selebriti sbg pm..

Sgt2  pelik dan menarik
Quote AHMADVW 17-3-2018 11:16 AM
Trump kwn baik najib razak
Quote Orix 17-3-2018 11:23 AM
kroit92 replied at 10-1-2018 03:26 AM
tak kut.. kalau ikut wiki, umo dia this year 64.

penat tu umo macam tu. Lagi jawatan president  ...

Apa kena mengena dgan umur ? Jawatan presiden bukan sheols nk jd atlet papan anjal ke lontar peluru sekalipun..... nonsense umur ada kaitan... yg sepatutnya kesihatan... umur 50 lebih tp kepit2 pn tak guna
Quote kroit92 17-3-2018 11:45 AM
Orix replied at 17-3-2018 11:23 AM
Apa kena mengena dgan umur ? Jawatan presiden bukan sheols nk jd atlet papan anjal ke lontar pelur ...

gigih reply post 2 bulan lepas
Quote Orix 17-3-2018 11:48 AM
kroit92 replied at 17-3-2018 11:45 AM
gigih reply post 2 bulan lepas

Kalo dh 2 bulan takleh reply ke
Quote kroit92 17-3-2018 11:49 AM
Orix replied at 17-3-2018 11:48 AM
Kalo dh 2 bulan takleh reply ke

boleh je, cuma terkejut sebab benda dah lama, lupa dah

Lihat semua komen(11)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.152642s Gzip On
To Top