Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Cemburu Buta, Pemandu Grab Disangka Teman Lelaki

9-1-2018 11:15 AM |Dilihat:1981| Komen: 23
Kerana cemburu, seorang pemandu Grab menjadi mangsa apabila keretanya pecah akibat dihentak besi dan spanar berulang kali oleh sekumpulan lelaki di sebuah flat, di Kuching pada 4.30 pagi semalam. 

Harian Metro melaporkan mangsa, Fir, 26 dituduh menjadi teman lelaki kepada wanita 20-an dan membawanya keluar hingga awal pagi di Flat taman Arbi, Tabuan. 

Mangsa turut dimaki kumpulan lelaki itu yang dipercayai merupakan abang kepada wanita berkenaan setibanya di flat terbabit. 

Lelaki terbabit yang dipercayai di bawah pengaruh alkohol juga meminta wang sebanyak RM20 daripada saya kononnya sebagai balasan sekiranya mahu dilepaskan keluar dari kawasan berkenaan.


Namun saya enggan menyebabkan mereka menghentak cermin depan dan sisi menggunakan besi dan spanar berulang kali sehingga pecah dan retak, katanya.

Mangsa kemudia memecut laju kereta Nissan Almera miliknya meninggalkan flat tersebut sebelum membuat aduan polis. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 23
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote whitePoison 10-1-2018 08:33 PM
yang perempuan tu jadi batu ke tak explain? atau abang dia tu dah tak waras mabuk.. pakai serang je tak siasat dulu??

Lain-lain Komen

Quote Sazida 9-1-2018 08:19 AM
Yg betina tu buat apa? Tgk je? Babi sgt tau msyrkt bodoh mcm ni. Serang tanpa usul periksa
Quote abil_tetra 9-1-2018 08:28 AM
ermm.....mcmane dah siap standby geng

3.40 dr pusat beli belah?? n ppuan tu x bole explain lgsung kat abg nya
Quote felinecat 9-1-2018 08:34 AM
kasi repot la. pompuan tu patut bayar ganti rugi, menyusahkan org je
Quote zameyla 9-1-2018 08:42 AM
abang pun kaki mabuk, mintak rm20 lg kat orang...hurmmm
Quote harrypoter 9-1-2018 08:55 AM
hmm mesti ada cerita lain ni, takkan la smpai mcm tu sekali kalau tak betul
Quote batmana 9-1-2018 08:57 AM
Apasal minta rm20 je?nk beli belacan ke ape?
Quote chinta89 9-1-2018 09:07 AM
so kalau kes mcm ni, kite buat report kat balai, yg si abang kpd penumpang tu kena tangkap tak sb merosakkan kereta org lain dan kena byr ganti rugi la kan?
Quote kasibiman 9-1-2018 09:08 AM
Dah Tau Sapa pelaku dia, saman je sampai kebulur 7 keturunan.

Jgn bagi muka pailang2 bangsat mcm ni.
Quote leylapple 9-1-2018 09:13 AM
hmm.. area ni mmg banyak kaki pau...

pompuan yang dia hantar tu pun hmmmm....
Quote cmf_premierleag 9-1-2018 09:33 AM
Apa lagi.. Saman jah. Mintak ganti rugi
Quote CrowneGlory 9-1-2018 09:43 AM
nasib ko la dpt penumpang sundal borneo
Quote ainie_1008 9-1-2018 10:40 AM
kasi reportlah..
Quote ainie_1008 9-1-2018 10:43 AM
saman jgn tak saman..
biar padan muka dorg..
nak tunjuk gangster sgt..
Quote gdspls 9-1-2018 11:25 AM
perangkap ke apa ni?..
kesian org cari makan..
Quote umbut 9-1-2018 12:36 PM
Borneo lagi
Quote samasam90 9-1-2018 12:41 PM
saman jah mamat sialan tu.. suh penjarakan jah..
Quote Jorja 9-1-2018 02:04 PM
Mcm tu lah nasib kalau kerja hantar orang ni
Quote palmolive 9-1-2018 02:11 PM
kat sana pasaraya bukak smpai 3 pagi?
kt sini NSK ye la 24jam
Quote minguk 9-1-2018 02:38 PM
dah la mabok, menyusahkan orang pula!

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095658s Gzip On
To Top