Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Macam Bangla Dengan Minah Korea- Anak Che Ta Tayang Kekasih Jadi Bahan Kutukan

Oleh: Aimi|9-1-2018 11:13 AM |Dilihat:6562| Komen: 73
Rozita Che Wan nama yang tak asing lagi dalam dunia artis dan sering menjadi perhatian umum. Bukan dia sahaja malah anak-anaknya pun terkena tempias 'glamour'.

Anak sulungnya, Ammar seringkali dilihat bergaya dengan badan tegapnya di Instagram, tetapi berbeza dengan adiknya. Aniq lebih selesa memilih gaya hidup sederhana dan tidak terlalu menonjol.

Namun baru-baru ini dia berjaya mencuri perhatian disebabkan gambar-gambar romantis bersama kekasihnya. Boleh tahan cantik, putih dan seksi.

Ada juga yang cakap muka kekasihnya itu macam 'minah korea', dan di ruangan komen memang penuh dengan pujian. Kata mereka, Aniq memang pandai pilih teman wanita. Difahamkan, mereka berdua memang sudah lama berkawan sebelum ini.

Tak lari dari hentaman netizen ada yang berkata gadis tersebut kelihatan tua tak sepadan dengan Aniq.

Mereka juga menganggap yang gadis tersebut hanya mahu berdamping dengan Aniq hanya kerana hartanya. Namun masih ramai lagi positif dan mendoakan kebahagiaan pasangan ini.


Jodoh semua di tangan Tuhan. Siapa kita yang mahu mempersoalkan tentangnya. Tak perlu bercakap buruk tentang orang lain, lebih baik kita muhasabah diri sendiri sahaja. Betul tak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 73
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote munahminah 2-4-2018 05:17 PM
Gmbr last tu mmg obvious yg ank che ta npk mcm bdk

Lain-lain Komen

Quote sabar_sabariah 9-1-2018 11:23 AM
anak Che'Ta yang ni nmpk macam kanak2 lagi
maybe baby face
hu~
Quote krustykrab 9-1-2018 11:38 AM
kalau bukan sbb che ta, dah tentu awek tu tak pandang
Quote haryatie 9-1-2018 11:49 AM
alahaiiii.. apa la org lain pulak yg sibuk2
tengok sudah le
nape nk komen mcam2..
sendri pun ada ahli keluarga/adik bradik
tengok dulu diri sendiri dan ahli keluarga sendri

Quote noni165 9-1-2018 11:57 AM
ape2 pun, fikir baik2 je la..
Quote K_Lily 9-1-2018 12:06 PM
memang nampak macam budak-budak sangat anak yang ini
Quote prettyuglybabe 9-1-2018 12:06 PM
anak-anak nek ta ni study mana sekarang?
masing-masing dah abis spm kan?
Quote kechikchomel 9-1-2018 12:15 PM
yang g holiday ngan GF kat Maldives ke mana ntah tu sapa?

pic last tu...
beg yg jantan tu lagi besar dr brg pompuan tu!
i is kenottt lahhh

Quote mizruncing 9-1-2018 12:15 PM
anak dia yg ni mcm bdk sekolah lg. tp that girl npk matured
Quote kucingitam 9-1-2018 12:22 PM
tak kisah la dik..mintak tolong beli stokin boleh? kaki ko tak berlengas ke dik,, tak pakai stokin tu..pakai lak kasut kulit..aiyyooo...
Quote Artemesiaa 9-1-2018 12:42 PM
Life dia ikut suka dia ler nak kawan dengan siapa
Quote Artemesiaa 9-1-2018 12:43 PM
Life dia ikut suka dia ler nak kawan dengan siapa
Quote AbukRokok 9-1-2018 01:02 PM
semoga ke jinjang meperbaiki genetik
Quote Jorja 9-1-2018 01:49 PM
I suka tengok ladies yg pakai dress or blouse floral. So feminine
Quote fushimi 9-1-2018 02:30 PM
pempuan tu nak macam lagi tua dari anak che ta
Quote vanillaninja 9-1-2018 02:38 PM
Berapa umur Aniq ni? Masih study ke?
Quote rosa_canina 9-1-2018 02:54 PM
sorry.. nmpk mcm adik + kakak
Quote onexox97 9-1-2018 02:55 PM
ingat aaisyah dhiya rana tayang kekasih
Quote sehirkedi 9-1-2018 03:09 PM
Cantik molek aweknya..macam iras girl dalam video clip dadilia band..
Quote whadda 9-1-2018 03:28 PM
bape umur anak che ta ni.. memang pompuan ni lagi tua dari dia ke.. ketara nampak

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052445s Gzip On
To Top