Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

“Makan Banyak Mungkin Sebab Mengidam” – Fazura

8-1-2018 04:29 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 15654| Komen: 140


Wah! Pasti semua peminat Fattzura tidak sabar apabila mendengar berita ini. Dengan khabar bulan madu pasangan bahagia Fazura dan Fattah Amin telah membuahkan hasil. Apakah hasilnya? 

Apa lagi kalau bukan benih-benih cinta. Berita gembira ini telah dikongsikan di laman Instagram milik rakan baik Fazura. Video berdurasi  16 saat itu telah dikongsikan ramai peminat pasangan itu.


Di dalam video tersebut dilihat Fazura gembira menikmati hidangan sambil diusik rakannya kerana makan terlalu banyak. 

Fazura sambil berseloroh menyatakan mungkin dia sedang mengidam kerana itu makan tanpa henti.


Rakan-rakannya yang turut sama berada di situ berasa terkejut dan gembira dengan kenyataan dari mulut Fazura itu sendiri. Peminat pula sejak dari itu sering memuat naik video kanak-kanak dan video memperlihatkan aksi Fattah Amin dan Fazura melayan kaletah kanak-kanak. 

Nampaknya bukan sahaja peminat tertunggu-tunggu berita baik tersebut, rakan rapat pun tidak sabar melihat pasanagan itu mendapat cahaya mata. 

Terdahulu, Fazura telah menyatakan dia belum merancang ke arah untuk memiliki anak dalam masa terdekat, hanya Fattah yang tidak sabar dan mahu anak dengan segera. 


Namun begitu, siapalah mereka untuk menidakkan rezeki. Kalau sudah menjadi pasti peminat seluruh negara dan dari negara-negara jiran gembira tidak terkata. Tidak sabar menunggu Fattzura junior kata mereka. 

Walau apapun semoga usikan peminat dan rakan Fattzura menjadi doa dan hasrat untuk melihat kehadiran pelengkap kepada sebuah perkahwinan itu menjadi kenyataan tidak lama lagi. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
8
Marah
5
Terkejut
5
Sedih
7
Lawak
9
Bosan
5
Komen: 140
Komen

Previous : Video Masakan Faradhiya Jadi Perhatian, Kuali Hitam Pun Kena Kecam

Next       : Daphne Iking Pegang Anjing, Halal Atau Haram? Penjelasan Ini Buat Netizen Berbalah

Komen Terbaru

Quote K_Lily 5-2-2018 03:44 PM
haa..sekarang baru kena caj RM1.
sebelum ni tak caj pun. free jer. kena buka buku kat klinik la.
pantang pakai IUCD ni jangan urut perut atau sengkak perut
takut posisi alat lari

Lain-lain Komen

Quote chinta89 8-1-2018 04:31 PM
semoga fattzura jr membuahkan hasil
Quote kiah_mai_pulak 8-1-2018 04:32 PM
Nampak sgt muka Abdul fattah nk ngeseks 24/7 haha..saja la tu nk anak jadi kan alasan..  apa2 pun good luck lah..
Quote kucen_miang 8-1-2018 04:36 PM
kiah_mai_pulak replied at 8-1-2018 04:32 PM
Nampak sgt muka Abdul fattah nk ngeseks 24/7 haha..saja la tu nk anak jadi kan alasan..  apa2 pun go ...

dah bbrp kali acik kiah sebut ayat tu..tak puas hati nampak.
Quote beautifulliar 8-1-2018 04:38 PM
kiah_mai_pulak replied at 8-1-2018 04:32 PM
Nampak sgt muka Abdul fattah nk ngeseks 24/7 haha..saja la tu nk anak jadi kan alasan..  apa2 pun go ...

Takpe la wakkk deme dah halal pun..nk ngeseks smpai xtido2 pn xpe.ahah
Quote virgocircus 8-1-2018 04:44 PM
Iola tgk bideo tu deols gurau saje la...ni pon nk jd bahan berita....aduhhh...sedehhhh..
Quote Badigol 8-1-2018 04:47 PM
virgocircus replied at 8-1-2018 08:44 AM
Iola tgk bideo tu deols gurau saje la...ni pon nk jd bahan berita....aduhhh...sedehhhh..

tula...sm mcm video igs si raf mawar tu...kn mawar ckp mgidam nsik kandar daun pisang, rotikaya pn trus buat news ckp mawar mgndung smpai si raf tu buat iglive ckp mawar blm prgnant,mgidam saja2 je sbb lama xmkn nsik kndar...biasa la blog2 nk lariskn news n nk traffic tinggi..
Quote kiah_mai_pulak 8-1-2018 04:53 PM
kucen_miang replied at 8-1-2018 04:36 PM
dah bbrp kali acik kiah sebut ayat tu..tak puas hati nampak.

Eh ni first time kiah komen ya.. haha
Quote jijioaynna 8-1-2018 04:55 PM
Alhamdulillah...kalo betul.., I JUST CANT WAITTT to see fattzura jr!!!
Quote Linopot 8-1-2018 04:59 PM
Kalo betol preggy pun apa salahnya..
Quote ersazain77 8-1-2018 04:59 PM
Alhamdulillah ...kalau betul pn apa salahnya..Fazura pon da 34..tak sabar nk tggu Fatttzura JR
Quote mizruncing 8-1-2018 05:02 PM
doa yg baik2
Quote Eliadaisy83 8-1-2018 05:07 PM
tahniah in advance la
Quote onexox97 8-1-2018 05:07 PM
Edited by onexox97 at 9-1-2018 08:18 AM

mesti comey baby fattzura

cepatlah menimang bayi
Quote ItisDD 8-1-2018 05:26 PM
Tahniah kalo betul preggy.... Rezeki...
Quote knnk 8-1-2018 05:29 PM
I rasa kak Faz melawak ja.
Knowing her, very cheeky!
Quote K_Lily 8-1-2018 05:33 PM
i pernah makan pastinor.. ada 2 biji . kena makan dua2.
masa tu tak ready lagi nak pregnant, masa tu baru habis pantang anak pertama, umur dalam 90 hari gitu, tak pakai protection. tapi tetap melekat uollss...rezeki Allah nak bagi..
betul-betul setahun lahir anak yang ke 2 tu...

heeehehehehe
Quote BookerT 8-1-2018 05:41 PM
kiah_mai_pulak replied at 8-1-2018 04:32 PM
Nampak sgt muka Abdul fattah nk ngeseks 24/7 haha..saja la tu nk anak jadi kan alasan..  apa2 pun go ...

nafkah batin nyah..terlebih wajib memberi dan menerima...
Quote BookerT 8-1-2018 05:42 PM
beautifulliar replied at 8-1-2018 04:38 PM
Takpe la wakkk deme dah halal pun..nk ngeseks smpai xtido2 pn xpe.ahah

suka sangat cerita pasal dalam kain kau ni kan nyah?
Quote BookerT 8-1-2018 05:43 PM
ersazain77 replied at 8-1-2018 04:59 PM
Alhamdulillah ...kalau betul pn apa salahnya..Fazura pon da 34..tak sabar nk tggu Fatttzura JR

entah..takkan nak tunggu 40 dapat baby sulung nyah? dia orang ni fikir cerita seks je..how about builing a family right nyah?

Lihat semua komen(140)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057395s Gzip On
To Top