Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Putera Harry Dan Tunang Tempah Pesawat Kelas Ekonomi Sahaja

5-1-2018 03:32 PM |Dilihat:4299| Komen: 146
Pasangan diraja ini, Putera Harry dan tunangnya, Meghan Markle sentiasa menarik perhatian netizen. 

Terbaru, menurut The Telegraph, keduanya didapati menempah kerusi kelas ekonomi untuk ke destinasi percutian mereka. 

Tidak seperti selebriti lain, keduanya memilih untuk menaiki pesawat biasa sahaja. 

Selepas memasuki pesawat, keduanya dikatakan terus ke tempat duduk di bahagian belakang pesawat.

Bukan itu sahaja, mereka turut menempah semua kerusi ekonomi di bahagian akhir sebagai langkah keselamatan. 

Foto Carian internet
Pesawat British Airways yang mereka naiki itu terbang ke Nice, Perancis dan sebaik mendarat kedua pasangan ini disambut oleh pegawai polis sempadan Perancis dengan kawalan ketat unit elit polis negara itu. 

Pasangan ini dilaporkan bakal berkahwin pada 19 Mei 2018. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 146
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Modngengade 10-1-2018 11:06 AM
krustykrab replied at 5-1-2018 07:47 AM
dah alang2 tempah semua bhgn belakang, baik ko naik first or biz class je dol oiiii

kan.....bimbo jugak kerabat kokesen pujaan ummah ini kn

Lain-lain Komen

Quote noraidil_06 5-1-2018 03:35 PM
U so pretty meghan. Love sgt
Quote krustykrab 5-1-2018 03:47 PM
dah alang2 tempah semua bhgn belakang, baik ko naik first or biz class je dol oiiii
Quote jazaa100 5-1-2018 04:03 PM
krustykrab replied at 5-1-2018 03:47 PM
dah alang2 tempah semua bhgn belakang, baik ko naik first or biz class je dol oiiii

Utk body guard dia lah tu dikkk....
Quote putput 5-1-2018 04:04 PM
anak bakal lahir kulit pasti cantik
Quote kucen_miang 5-1-2018 04:06 PM
orang mana megan ni? tak npk ploles mcm kate
Quote DeeHanania 5-1-2018 04:07 PM
Suka ngok Megan nie
Quote zeed 5-1-2018 05:03 PM
kucen_miang replied at 5-1-2018 04:06 PM
orang mana megan ni? tak npk ploles mcm kate

orang amarika
Quote NAT_11 5-1-2018 05:08 PM
putput replied at 5-1-2018 04:04 PM
anak bakal lahir kulit pasti cantik

Sekali keluar, itam legam macam tok belah mak dia.........
Quote slavehunter 5-1-2018 05:10 PM
Mata aku tak nampak sangat Meghan ni cantik. Tapi ex gf Harry yang blonde semua cantik2 dan hot.
Quote ultra78 5-1-2018 05:20 PM
Terus teringat MeghanK

Quote noraidil_06 5-1-2018 06:02 PM
slavehunter: Mata aku tak nampak sangat Meghan ni cantik. Tapi ex gf Harry yang blonde semua cantik2 dan hot.



X cantik ke? Sape lg ex dia eh?
Quote monsterwife 5-1-2018 06:07 PM
Tak mcm kga little miss keling yg berlagak tu.ini sah2 royal family and kaya raya
Quote slavehunter 5-1-2018 06:09 PM
noraidil_06 replied at 5-1-2018 06:02 PM
X cantik ke? Sape lg ex dia eh?

Yang aku ingat Chelsea devy ker apa South african hot , dan Harry byk date model sebelum ni.
Quote insulin 5-1-2018 07:02 PM

@MeghanK


Quote Vokuro 5-1-2018 07:06 PM
krustykrab replied at 5-1-2018 03:47 PM
dah alang2 tempah semua bhgn belakang, baik ko naik first or biz class je dol oiiii

Takat flight ke nice harus la guna pesawat kecik jah. Ada ke first class bagai? Business class pun belum tentu ada. British airways pun ada versi pprt yang tak masuk luggage bagai takat destinasi dlm eropah
Quote MeghanK 5-1-2018 07:07 PM
ultra78 replied at 5-1-2018 05:20 PM
Terus teringat MeghanK

hello uols
Quote MeghanK 5-1-2018 07:07 PM
insulin replied at 5-1-2018 07:02 PM
@MeghanK

hello jugak
Quote insulin 5-1-2018 07:13 PM

Hello2. Nanti kawin jangan lupa beri kad ye.
Quote fuyupoktek 5-1-2018 07:18 PM
Tp sis xsuka megan! Sbb xsuka dia dlm suit boley?

Lihat semua komen(146)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089754s Gzip On
To Top