Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

“Tak Habis-Habis Lofa, Merajuklah” – Hati Peminat Haqiem Rusli Hancur Lebur

5-1-2018 02:34 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 10102| Komen: 126


Gara-gara memuatnaik swafoto bersama Neelofa selepas rancangan Meletop Selasa lalu, ramai peminat Haqiem Rusli kecewa dan patah hati. 

Foto Dengan kapsyen ringkas mengumumkan dia sudah mencapai umur 20 tahun kepada Neelofa itu membuatkan hati peminatnya hancur lebur. 


Bukan kali pertama kejadian ini berlaku. Terdahulu, selepas Haqiem memuat naik status gembira apabila Neelofa memberitahu menyukai dia, peminat penyanyi muda itu turut membanjiri laman sosialnya menyatakan kekecewaan mereka.


Iyalah bukan sebarangan wanita yang meminatinya, Neelofa kan. Usahawan, jutawan, jelita dan bijak. Mana mungkin peminat Haqiem tidak berasa tercabar. Rata-rata peminat meninggalkan komen kecewa dan ada juga yang cuba mendapatkan perhatian Haqiem dengan komen-komen lucu.

Ada juga peminat yang tumpang  gembira dengan mengusik Haqiem dan mengatakan jejaka itu kelihatan sepadan dengan Neelofa.


Tidak kurang juga ada pengikut laman Instagram Haqiem turut mendoakan agar penyanyi itu berjaya seperti Neelofa di bidang hiburan dan perniagaan.

Haqiem hadir menjadi tetamu undangan bersama Khai Bahar, Wany Hasrita dan Datuk AC Mizal di rancangan MeleTOP yang bersiaran secara langsung di Astro Ria.- CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 126
Komen

Previous : Kerana Ego, Fizi Ali - Shakilla Khoriri Bermasam Muka

Next       : Lirik 'Datuk Gatal', 'Ku Tayang Lurah' Kena Ubah, Zizi Kirana Terpaksa Akur

Komen Terbaru

Quote danieladam 13-1-2018 08:09 AM
SUKA pulak lagu jatuh bangun haqiem ni

Lain-lain Komen

Quote sepitsiput 5-1-2018 02:45 PM
menikam nikam jiwa komen bbnu yg kata dek qie qie dan lopa mcm mak dgn anak yach
Quote sepitsiput 5-1-2018 02:45 PM
menikam nikam jiwa komen bbnu yg kata dek qie qie dan lopa mcm mak dgn anak yach
Quote sepitsiput 5-1-2018 02:45 PM
menikam nikam jiwa komen bbnu yg kata dek qie qie dan lopa mcm mak dgn anak yach
Quote white01whale 5-1-2018 02:47 PM
Amboi... Sampai 3 kali tok pit
Quote mixed 5-1-2018 02:47 PM
koser la bdk kecik ni
dh la menyanyi x reti buka spek mata
lg elok kump caliph busker walu buta x gigih berspek mata
kofiden je nyanyi tinggi melangit
Quote September14 5-1-2018 02:55 PM
Gedik lah pmnat tu..
Quote sepitsiput 5-1-2018 02:57 PM
dek qie qie hari tu di whoayuss kan lopah masa lopah tnya kenapa  peefeling buat lagu jatuh bangun...pernah "top" ke? padahal baru setahun jagung gitu ayatnya. dah sah2 dek qie qie ni pun bebal x reti jawab.

kalau meols dek qie qie..meols jawab camni jah.

"saya buat lagu jatuh bangun nI kak lofa kerana perjalanan karier saya sejak jd penyanyi kanak kanak di tahun 2007, mungkin masa tu kak lofa belum jadi artis lagi (kerana x ada bakat utk dipertaruhkan), tp saya sah merasa popular sekejap, kemudian dilupakan dan susahnya nak naik balik bila dh dewasa. "

ini tidok..si dek qie gi jawab "pengalaman jatuh bangun masa di sekolah"... no wonder lopah buat muka smirk dgn jawapan heshe.
Quote virgo19 5-1-2018 02:58 PM
mcm diana rafar pulak muka lofa kat pic tu
Quote sepitsiput 5-1-2018 02:58 PM
September14 replied at 5-1-2018 02:55 PM
Gedik lah pmnat tu..

yg pasti dek qie qie iras iras young mamat exist..yg jua jd rembesan anak gadis sampai terbersetubuh secara haram.
Quote Cekla 5-1-2018 03:00 PM
sepitsiput replied at 5-1-2018 02:57 PM
dek qie qie hari tu di whoayuss kan lopah masa lopah tnya kenapa  peefeling buat lagu jatuh bangun.. ...

pernah popular ke HR ni kecik2 dulu? sumpah tak tau..hahaha

Quote MyNameIsIris 5-1-2018 03:04 PM
sepitsiput replied at 5-1-2018 02:58 PM
yg pasti dek qie qie iras iras young mamat exist..yg jua jd rembesan anak gadis sampai terbersetub ...

kannnn.........!!!!!
hidung kot sama
Quote virgocircus 5-1-2018 03:05 PM
Aishh...bbnu yg komen tu skolah rendah kah?? Sedehhhh amak apak kalo tau...
Quote sepitsiput 5-1-2018 03:08 PM
Cekla replied at 5-1-2018 03:00 PM
pernah popular ke HR ni kecik2 dulu? sumpah tak tau..hahaha

di kalangan peminat idola cilik pastilah kenal...plus, dek qie qie pernah jua perform di AJL dgn Biduan Negara Datuk Jamal Abdillah dan jua merakam beberapa lagu kanak kanak. wayyy before Nelofa kenal apa itu kamera dan skrip yach. Jgn bandingkan popular dek qie qie dedulu secara mainstream..imagine dek qie qie popular level level bintang ceria popstars jah cukup.

Quote Badigol 5-1-2018 03:10 PM
Lofa ni kalau gmbr kt kamera org lain msti xbrpe nk cun gmbr nya...kalau kamera sendirik comel habiss..gmbr kt ig awal dlu pn sama muka lofa ala ala makcik sikit..jgn kecam I ye fans lofa.hehehe
Quote seri_mawr 5-1-2018 03:12 PM
sepitsiput replied at 5-1-2018 02:57 PM
dek qie qie hari tu di whoayuss kan lopah masa lopah tnya kenapa  peefeling buat lagu jatuh bangun.. ...

pernah masuk ceria popstar ke budak haqiem ni..??

ke bintang kecil..?
Quote Aduradura 5-1-2018 03:18 PM
seri_mawr replied at 5-1-2018 03:12 PM
pernah masuk ceria popstar ke budak haqiem ni..??

ke bintang kecil..?


Dik qieqiem penah masuk idola kecil....mase tu mata heolls kecik sepet jaaa....so comel....sbb tu agaknya dik qieqiem suka pkai spec sbb mata heolls yg kecik ituhh...

Quote kucen_miang 5-1-2018 03:21 PM
sepitsiput replied at 5-1-2018 02:45 PM
menikam nikam jiwa komen bbnu yg kata dek qie qie dan lopa mcm mak dgn anak yach

sampai 3 kali tokpitput tikam.. marah sangat nampaknya.
Quote sepitsiput 5-1-2018 03:27 PM
kucen_miang replied at 5-1-2018 03:21 PM
sampai 3 kali tokpitput tikam.. marah sangat nampaknya.

motiff bbnu tu terkhilaf between lopak dan mamatini?
Quote kucen_miang 5-1-2018 03:32 PM
sepitsiput replied at 5-1-2018 03:27 PM
motiff bbnu tu terkhilaf between lopak dan mamatini?

sama lorrr


Lihat semua komen(126)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078150s Gzip On
To Top