Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Jururawat Tak Senonoh, Aksi Penyek Muka Bayi Jadi Tular

5-1-2018 11:39 AM |Dilihat:3944| Komen: 56
Gara-gara merakam video memenyekkan muka seorang bayi yang baru lahir, sekumpulan jururawat Arab Saudi dipecat. 

Video tersebut menjadi tular di media sosial sekaligus mengejutan pihak ibu bapa bayi berkenaan dengan sikap tidak senonoh jururawat tersebut, petik Daily Mail

Menerusi video itu, seorang jururawat dilihat memegang bayi itu pada tengkuk dan lehernya sebelum memicit muka bayi berkenaan sambil rakannya ketawa dengan situasi itu. 

Tiga orang jururawat di hospital bersalin Taif itu, kemudian dikenalpasti dan diambil tindakan. 


Menurut bapa bayi itu, anaknya dimasukkan ke hospital selama 10 selepas terkena jangkitan kuman pada saluran kencing. 

Selepas tersebar di laman sosial, pengguna internet turut menyelar perbuatan jururawat itu. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 56
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Burong_Hantuk 7-1-2018 11:33 AM
tak punya akal jururawat tuh

Lain-lain Komen

Quote chazey 5-1-2018 12:34 AM
Ok that's pure evil! Padan muka terus dipecat, bodoh!
Quote noraidil_06 5-1-2018 01:07 AM
Aduhai ank org oih
Quote KelisaOren 5-1-2018 04:08 AM
Buat kat muka anak sendiri la atau pun penyekkan muka laki kat rumah
Quote Simunggu 5-1-2018 07:03 AM
anak pak arab ni...merekanya kebanykannya sombong & kasar...anak yg jadi mangsa tempat org balas dendam..tu lah sendiri mau tahu...sama juga di restoran...jangan sombong & marah marah...silap hari bulan makanan yg kamu makan semua ada kahak...
Quote orgsepang 5-1-2018 07:25 AM
Memang cari pasal le tu
Quote CiliPadiSedap 5-1-2018 07:38 AM
kalau kt malaysia dah lama muka kau aku buat cmtu dik, aku telek2 muka kau
Quote insulin 5-1-2018 08:05 AM
Baguslah semua nurse2 tersebut dipecat. Sepatutnya mereka serius dalam menjalankan tugas.
Quote kikuri 5-1-2018 09:54 AM
baby lagi kot agak agaklah... dah la ada jangkitan kuman... mohon penyek anak sendiri je
Quote mieymiey 5-1-2018 10:05 AM
Eee bodohnya. Selayaknya dengan kebodohan, rekod kemudian upload dalam media sosial. Padan la muka memasing.
Quote makton 5-1-2018 10:49 AM
dasar kurang ajar! padan muka kena pecat
Quote saviour_09 5-1-2018 11:22 AM
bukan anak bapak ko tu suka2 hati ko je nak main2 macam tu
pantang betul la jenis tak reti hormat anak orang ni
Quote iloveselangor 5-1-2018 11:25 AM
Sejenis terapi Arab Padang Pasir kot dikk
Quote kucen_miang 5-1-2018 11:27 AM

Quote Modngengade 5-1-2018 11:34 AM
kat sana ramau jururawat pinoy....kakak syak ini kerja cikki pinoy gersang di padang pasir
Quote Jorja 5-1-2018 11:59 AM
Kasihan baby baru lahir tu.
Quote snazzydaisy 5-1-2018 12:05 PM
thoughtless bitches! jari2 nurse tu hitam, sehitam hatinya!
Quote bettyboops 5-1-2018 12:08 PM
Modngengade replied at 5-1-2018 11:34 AM
kat sana ramau jururawat pinoy....kakak syak ini kerja cikki pinoy gersang di padang pasir

tapi tangan nurse yang buat baby tu hitam..

pinoy ada yang hitam kah..??
Quote prettyuglybabe 5-1-2018 12:08 PM
Modngengade replied at 5-1-2018 11:34 AM
kat sana ramau jururawat pinoy....kakak syak ini kerja cikki pinoy gersang di padang pasir

takkan pinoy kulit hitam cam dayang senandung?

Quote ladyflower 5-1-2018 12:15 PM
bongok sungguh perangai...

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098268s Gzip On
To Top