Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Busuk Hati Orang Melayu Ni" - Netizen Sedih Zarina Zainuddin Dihalau

Oleh: Ain|4-1-2018 03:13 PM |Dilihat:9670| Komen: 150
Kisah kehidupan pelakon Zarina Zainuddin membesarkan anak-anak kembar Autisme tidak asing lagi di kalangan masyarakat.



Ramai yang memuji kesabarannya yang teguh menghadapi dugaan hidup membesarkan anak-anak istimewa.

Selain berlakon, Zarina juga berniaga pulut kuning yang laku keras! Namun, beberapa hari lalu, palakon terbabit meluahkan perasaannya berikutan dihalau peniaga lain ketika berniaga pulut di Lumut.

"Semalam saya berniaga pulut di Dataran Lumut, tetapi dihalau dengan peniaga lain yang turut meniaga di sana,"
tulisnya.




Kalau berdengki macam ni,
sampai bila pun kita tak boleh maju



Sejak memulakan perniagaan pulut kuning beberapa tahun lalu, pelakon itu sentiasa mendapat sokongan dan permintaan tinggi daripada pelanggan.

Ramai yang bersimpati dengan nasib yang menimpa Zarina.


Buat malu orang Melayu je!


Foto: IG Zarina Zainuddin

Semoga Zarina terus tabah menghadapi ujian hidup dan terus dilimpahkan rezeki. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
3
Komen: 150
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Rainsack 1-2-2018 05:16 AM
Kesiannye dia ni

Lain-lain Komen

Quote besarkecik 4-1-2018 03:23 PM
biasalah...
sifat ni takkan lari dari setiap orang. cuma iman orang itu yang boleh mengawalnya..
Quote MH3707 4-1-2018 03:26 PM
dia ni single mother ke...susah tu nak jaga anak2 camni... yg si sundal rita rudaini tu anak normal pun masih nak merintih...
Quote LadyDiddy 4-1-2018 03:29 PM
MH3707 replied at 4-1-2018 03:26 PM
dia ni single mother ke...susah tu nak jaga anak2 camni... yg si sundal rita rudaini tu anak normal  ...

Takde la uols..dia bukan single mother...laki dia ada je lagi..
Cer uols pegi kat IG dia tengok video yg dia pegi genting tu..ada je laki dia dalam video tu
Quote aleesyasofia 4-1-2018 03:29 PM
in shaa Allah rezeki ada di mana2.. smga Allah murahkan rezeki Kak Zarina..
Quote eyansss 4-1-2018 03:31 PM
MH3707 replied at 4-1-2018 03:26 PM
dia ni single mother ke...susah tu nak jaga anak2 camni... yg si sundal rita rudaini tu anak normal  ...

masih bersuami...  cuma ada forumer (aku dah lupa nama dia) cakap, dia memang tak suka menyusahkan suami dan madu...  lagipun kata dia, zz ni berniaga sebab nak hulur duit kat mak dia...  tanak meminta2 kat suami semata2 nak bagi kat mak dia...
Quote yangsemb 4-1-2018 03:33 PM
Bertabahlh Zarina
Suker dia ni jarang2 melatah & so down to earth.  Pernah jumpa dia & very peramah tak eksyen langsung. And very pretty in person
Quote BookerT 4-1-2018 03:33 PM
baru hari ini lah nak sebut melayu maju jangan dengki nyah...dulu masa zaman menayang kau ada ingat melayu Islam maju dengki semua nyah? tetiba mak terungkit pulak..maafkan mak ye nyah...ramai je jenis melayu menengking tu nyah..takkan baru jumpa seorang kot nyah ?..
Quote BookerT 4-1-2018 03:34 PM
MH3707 replied at 4-1-2018 03:26 PM
dia ni single mother ke...susah tu nak jaga anak2 camni... yg si sundal rita rudaini tu anak normal  ...

penaipan anda mencerminkan siapa diri anda nyah...
Quote MH3707 4-1-2018 03:34 PM
LadyDiddy replied at 4-1-2018 07:29 AM
Takde la uols..dia bukan single mother...laki dia ada je lagi..
Cer uols pegi kat IG dia tengok v ...

oh yeke...tak pernah pulak tgk suami dia kat media...low profil kot...jenjangan ada ramai bini
Quote MH3707 4-1-2018 03:36 PM
eyansss replied at 4-1-2018 07:31 AM
masih bersuami...  cuma ada forumer (aku dah lupa nama dia) cakap, dia memang tak suka menyusahkan ...

oo bermadu? patutlaa...
Quote BookerT 4-1-2018 03:36 PM
besarkecik replied at 4-1-2018 03:23 PM
biasalah...
sifat ni takkan lari dari setiap orang. cuma iman orang itu yang boleh mengawalnya..

memana pun ada nyah..dalam forum..jejiran sesebelah rumah...tempat kerja..jangan pulak tetiba yang menengking tu tanak mengaku melayu nyah..cane?...
Quote MH3707 4-1-2018 03:37 PM
BookerT replied at 4-1-2018 07:34 AM
penaipan anda mencerminkan siapa diri anda nyah...

well i admit it...aku mmg suka maki2...tak malu lah nak ngaku sbb ramai aje org suka maki2  ni...beza dengan maknyah,tak ramai yg jadi and for sure malu nak ngaku diri maknyah kan...tul tak?
Quote BookerT 4-1-2018 03:38 PM
MH3707 replied at 4-1-2018 03:37 PM
well i admit it...aku mmg suka maki2...tak malu lah nak ngaku sbb ramai aje org suka maki2  ni...b ...

jadi kau ngaku tak semenggah lah kan nyah...tapi ada hati acah suci...tabaek nyah...
Quote melinda_kerr 4-1-2018 03:39 PM
kdg kesian dgn dia ni. besungguh2 cari duit walaupun ada lagi yg berduit. bagus lah mcm tu. semoga murah rezeki.
Quote besarkecik 4-1-2018 03:41 PM
Edited by besarkecik at 4-1-2018 03:42 PM

kalau gitu nyah, cucuh bara arang dekat kemaluan diaorang.
atau me rasa diols ada campuran darah yahudi la nyah. sebab yahudi je sifat dengkinya melampau lampau.
Quote MH3707 4-1-2018 03:42 PM
BookerT replied at 4-1-2018 07:38 AM
jadi kau ngaku tak semenggah lah kan nyah...tapi ada hati acah suci...tabaek nyah...

kat mana yg aku pretend alim?...setau aku,aku tak pernah nasihat forumner kat sini utk kebaikan etc,,...yg biasa aku buat kalau tak maki,aku akan perli2,,tak pun gurau2..
Quote buragazz 4-1-2018 03:45 PM
Whatever happen to.."Kak boleh tak alihkan gerai akak sebab tempat ni saya dah sewa"

Jenih ni klu dia bagi pun meniaga sebelah dia.. kompom si zarina ni kalu tak busung ntah2 santau...

Dasar bangsat...
Quote BookerT 4-1-2018 03:47 PM
MH3707 replied at 4-1-2018 03:42 PM
kat mana yg aku pretend alim?...setau aku,aku tak pernah nasihat forumner kat sini utk kebaikan et ...

tadi sebut maksum..sekarang sebut alim..alim tu tak apa makna nya nyah?
Quote ainie_1008 4-1-2018 03:49 PM
aku suka tgk dia masak rendang.
tp tak berkesempatan nal beli sbb jauh.
macam sedap je..

Lihat semua komen(150)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060826s Gzip On
To Top