Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Bollywood Gempar, Lelaki 29 Tahun Mengaku Anak Kandung Aishwarya Rai

4-1-2018 01:30 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 7524| Komen: 74

Bollywood gempar apabila seorang pemuda yang dikenali sebagai Sangeeth Kumar tiba-tiba muncul mendakwa Aishwarya Rai Bachchan adalah ibu kandungnya.

India Today melaporkan, Sangeeth yang kini berusia 29 tahun dan menetap di Andhra Pradesh mendakwa, aktres jelita itu melahirkannya di London pada tahun 1988.

Namun apa yang menimbulkan kemusykilan adalah pada tahun 1998, Aishwarya Rai baru berusia 14 tahun.

Sangeeth menunjukkan gambarnya sewaktu kecil, Foto: India Today
"Saya dilahirkan menerusi kaedah IVF di London pada 1988. Saya dibesarkan di Chodavaram sejak berusia tiga tahun hingga 27 tahun.

"Pada usia satu dan dua tahun, saya tinggal bersama keluarga nenek, Brinda Krishnaraj Raj di Mumbai. Datuk saya, Krishnaraj Rai meninggal dunia pada April 2017 dan bapa saudara saya bernama Aditya Rai,"
katanya.

Walau bagaimanapun dia gagal mengemukakan bukti kukuh terhadap dakwaannya itu.

Dia juga mahu ibunya itu tinggal bersamanya di Mangaluru kerana sudah 27 tahun berpisah.

Foto: IG Aishwarya Rai
"Saya terlalu rindukan dia. Saya tidak mahu ke Visakhapatnam, tetapi sekurang-kurangnya dapat menghubunginya," tambahnya.

Ditanya tentang mengapa tidak mendedahkan perkara ini sejak dulu, Sangeeth memberitahu yang sebelum ini dia telah dimanipulasikan oleh keluarganya sendiri.

"Ramai ahli keluarga yang telah manipulasi pelbagai perkara sejak saya kecil lagi, jika tidak sudah lama saya dapat bersama ibu. Apa yang penting sekarang adalah ibu saya."


Foto: IG Aishwarya Rai
Benar atau tidak dakwaan tersebut? Setakat ini Aishwarya belum memberi apa-apa penjelasan lagi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 74
Komen

Previous : Terima Hadiah Ngeri Dari Peminat Obses, 5 Selebriti Hollywood Ini Pernah Trauma

Next       : Hamil Luar Nikah, Pasangan Artis Ini Bakal Berkahwin

Komen Terbaru

Quote misc 25-3-2018 06:36 PM
walaupun mcm tak masuk akal, muka dia ada iras anak perempuan Aish.

Lain-lain Komen

Quote PongKang 4-1-2018 01:36 PM
sewel kot mamat ni! {:smile
Quote pearl.silver 4-1-2018 01:37 PM
Kat malaysia org claim anak sultan aje..
Kat sana anak artis pun boleh
Quote RatuDunia94 4-1-2018 01:39 PM
Tok sah berangan hidup la.. Tgok muka pon dah tau..
Quote epis 4-1-2018 01:42 PM
Berangannya engkauuuu
Quote sheqim 4-1-2018 01:44 PM
Sikit pon xde muke aishu.. hahha abak aishu ngan abishek pon lain.. hahaha

Merepek btol..
Quote gerbera.memopad 4-1-2018 01:46 PM
Mengarut giler. Tp muka dia mengingatkan aku kat someone tp tak ingat siapa but definitely bukan Aishu hokey
Quote one_suria 4-1-2018 01:55 PM
Emm... dia nak famous tu..
Quote dubuk 4-1-2018 01:59 PM
mata ada iras
Quote Madel 4-1-2018 02:08 PM
Tenguk lubang idung pun dah tahu sezarah pun tak ada dna Aish{:smile
Quote putput 4-1-2018 02:16 PM
gila la lu
Quote makton 4-1-2018 02:20 PM
aku cuba cari sisi2 aishwarya dekat muka mamat ni. tapi hampaaa...
Quote moonbug 4-1-2018 02:26 PM
Apa motif dia agaknya
Quote buapakperut 4-1-2018 02:29 PM
tapi kesian aisy muka terlawa tapi offspring agak kureng mungkin sebab tu mamat muka tosai basi ni wat claim mngarut
Quote yangsemb 4-1-2018 02:49 PM
Kes verangan banyak nie {:dot
Quote seri_mawr 4-1-2018 02:52 PM
aishu baru 14 tahun.....

tapi muka mamt bangla tu..idak le ada iras2 mak nya pun...

takkan aishu kena rape dgn india mabuk tepi jalan kot...
Quote Rainrein 4-1-2018 02:53 PM
Banyak tengok sinetron indon ke nih.
Quote mrizumi 4-1-2018 02:55 PM
Lawak btul komen..mmg xla ank aish..muda lg kot dia time 1988 tu..
Quote abangadek 4-1-2018 02:59 PM
aish ni mmg betul2 ratu.. sampai sekarang pun tetap cantik walau dh kertu
Quote DeeHanania 4-1-2018 03:01 PM
Merepek yer,
Tang mata tu,
Aish punya mata khijauan...

Lihat semua komen(74)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049357s Gzip On
To Top