Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

‘Tanya Dia Sendiri, Saya Bukan Kaunter Pertanyaan’ – Erra Fazira

4-1-2018 11:38 AM|Oleh: Suzy | Dilihat: 12210| Komen: 212


Primadona filem tanah air, Erra Fazira baru-baru ini memberikan kenyataan bahawa dia tidak mahu dikaitkan dengan kontroversi yang melanda kekasihnya, Shahir. 

Biarpun tidak pernah menyatakan status sebenar perhubungan mereka, Erra Fazira tidak mahu menjadi ‘kaunter pertanyaan’ bagi menjawab soalan-soalan berkaitan kekasihnya, Shahir. 

Menurut Erra, beliau tidak akan mencampuri masalah peribadi penyanyi itu.

Foto yang merakamkan saat pertama Erra dan Shahir hadir bersama dan berpakaian sedondon di sebuah majlis.

“Memang kami masih berkawan macam biasa namun sepanjang dengan dia saya tidak pernah mencampuri atau ambil pusing mengenai hal peribadinya. 

"Jangan jadikan saya macam kaunter pertanyaan mengenai dirinya kerana apa masalah membabitkan dia biarlah dia jawab.

‘Tanya dia sendiri, saya bukan kaunter pertanyaan’ – Erra Fazira

“Cukuplah saya katakan kami masih berkawan kerana saya memang tidak ada berkawan dengan lelaki lain pun. Nak cakap lebih pun tak manis sebab saya wanita. Selebihnya biarlah dia yang jawab sebab dia lelaki,” katanya dipetik daripada mStar Online ketika ditanya mengenai hubungan mereka.


Beberapa bulan yang lalu, Shahir telah didakwa oleh beberapa individu bahawa dia tidak membayar hutang mereka. Perkara tersebut menjadi sensasi apabila seorang wanita mendedahkan perbualan berkaitan menuntut hutang kepada Shahir di media sosial. 

Bagaimanapun Erra tidak mahu dikaitkan dengan kontroversi tersebut. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 212
Komen

Previous : Terus Dikeji! Video Abang Nak Tegur 3.0, Baru Berapa Hari Dah 50 Ribu Dislikes

Next       : Rita Rudaini Tanggung Anak Seorang Diri, Nafkah Belum Dilunaskan Bekas Suami?

Komen Terbaru

Quote F685 10-1-2018 12:12 PM
@haiku
kalau couple ni jadi nikah , ada program walimatulurus di astro ke ?

buat pc pun dah melalui fb astro

Lain-lain Komen

Quote fazamania 4-1-2018 11:41 AM
Lupakan sajalah shahir ni.. bukan ada duit pon
Quote tomaz 4-1-2018 12:09 PM
Erra mcm malas nak layan je dah. Hahaha
Quote abil_tetra 4-1-2018 12:10 PM
erra....why why
Quote chipsmoremore 4-1-2018 12:16 PM
era please cari yang lain...
Quote Minami2013 4-1-2018 12:19 PM
Erra mmg cantik .... and betul pun ape yg erra ckp...
Quote Duta lover 4-1-2018 12:19 PM
Alolo..bestnye....jdkanla shahir ni anak angkat je. Dptla anak laki anak pompuan sepasang gitu
Quote mieymiey 4-1-2018 12:23 PM
Kesian akak Erra kita, belum kahwin lagi dah kena menjawab macam-macam. Shahir mana? Dah kembali ke kuburan ker? Adoi la.
Quote saladin780 4-1-2018 12:27 PM
run erra runnnnn...sila jauhkan diri dari biawak idup nih
Quote ashcroft86 4-1-2018 12:28 PM
Loser gila si shahir ni.
Tak jantan langsung!!!!! Boooooooo!
Quote BookerT 4-1-2018 12:29 PM
fazamania replied at 4-1-2018 11:41 AM
Lupakan sajalah shahir ni.. bukan ada duit pon

its not about money nyah...its about love nyah...
Quote BookerT 4-1-2018 12:29 PM
Minami2013 replied at 4-1-2018 12:19 PM
Erra mmg cantik .... and betul pun ape yg erra ckp...

cantik natural ke nyah? tak pakai penambahbaikan langsung ke nyah?
Quote afie_m 4-1-2018 12:30 PM
cari lain lah erra oiii
Quote BookerT 4-1-2018 12:30 PM
Duta lover replied at 4-1-2018 12:19 PM
Alolo..bestnye....jdkanla shahir ni anak angkat je. Dptla anak laki anak pompuan sepasang gitu

feasable ke idea kau nyah?
Quote Aduradura 4-1-2018 12:31 PM
saladin780 replied at 4-1-2018 12:27 PM
run erra runnnnn...sila jauhkan diri dari biawak idup nih

Nk run ape, 3 hari lepas baru keluar same2
IMG_2324.PNG
Quote BookerT 4-1-2018 12:31 PM
ashcroft86 replied at 4-1-2018 12:28 PM
Loser gila si shahir ni.  
Tak jantan langsung!!!!! Boooooooo!

yang tak jantan tu la dapat tackle erra nyah..ke erra yang bimbo?
Quote sepitsiput 4-1-2018 12:40 PM
Sheols taraf Primadona, pelakon pelakon slps sheoks pun xde yg selevel dgn sheols after 25 tahun sheols mendoonia..

tp end up dok hadap kt retis jantan gagal total. acane tu?
Quote chinta89 4-1-2018 12:43 PM
ratu eloklah move on cari yg semenggah... usah tgu kaki hutang mcm ni.

u deserve better.

udah2 la tanya erra.. dia bukan wife si shahir dan bukan jenis couple ke sana sini berkepit ngn shahir.. kalau kapel jenis asik berkepit boleh la jugak nk tanya.
Quote haryatie 4-1-2018 12:51 PM
betul tu tnya erra buat apa...
bukannya dia org duk serumah pun
semoga erra dpt jodoh yg lbih baik..
Quote fifie_olin 4-1-2018 01:04 PM
drp statmt tu phm dh laa...

Lihat semua komen(212)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059953s Gzip On
To Top