Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Terus Dikeji! Video Abang Nak Tegur 3.0, Baru Berapa Hari Dah 50 Ribu Dislikes

4-1-2018 11:00 AM|Oleh: Amirah | Dilihat: 7024| Komen: 129

Baru sahaja dimuat naik dalam tempoh sejam di Youtube, video Abang Nak Tegur 3.0 yang dinyanyikan oleh Datuk Seri Aliff Syukri, berduet bersama Nur Sajat dah dapat 30,000 dislikes 

Sehingga artikel ini ditulis, ia sudah mendapat hampir 267,000 tontonan dan 50,000 dislikes.


Adakah kempen dislike ini akan meningkat dari semasa ke semasa walaupun sedang trending #2 di Youtube? 

Foto: IG Aliff Syukri
Netizen juga mengatakan ada unsur lucah yang tidak sesuai ditonton terutamanya kanak-kanak. Benarkah? Antara babaknya adalah penampilan wanita seksi dan ketika Sajat kelihatan bercium dengan seorang lelaki di tepi jalan.

Walaupun ada penampilan isterinya, Datin Shahida dalam video terbabit, tetap ramai yang tak suka!

Foto: Muzik Video Abang Nak Tegur 3.0
Ada Sajat, tetap dislike! Sorry. Letaklah bini Aliff sekali pun, ada Sajat aku takkan like,” – Senang Susah

“Ini bukan versi 3.0, ini versi asal. Lepas itu tepek CG video datin. Tak sangka *** rupanya masih pendokong LGBT. Dislike.” – Esafaree

“Ini ke MTV yang paling mahal itu? Apa yang mahal? By the way, Dato’ hebat dalam video ini. Harap Dato dapat banyak views dan trending lagi.” – Mzz Videos


Foto: IG Nur Sajat
Netizen berterusan mencemuh video tersebut walaupun hasil muzik video oleh KRU Music menarik dan memuaskan. 

Penatlah buat jauh sampai ke Sepanyol namun tetap tidak disukai netizen. Apa boleh buat? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
6
Terkejut
4
Sedih
7
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 129
Komen

Previous : Jauh Bercuti Di Paris, Eina Azman Tetap Gigih Memasak Untuk Suami

Next       : ‘Tanya Dia Sendiri, Saya Bukan Kaunter Pertanyaan’ – Erra Fazira

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 6-1-2018 10:41 AM
cahayamataku replied at 5-1-2018 09:39 AM
Hampir setiap hari ada jela gosip Aliff Syukri ni. Tak dia, Sajat. Tu jela


2 ekor ni pandai buat strategy nk kekal relevan..

Lain-lain Komen

Quote tetiberjer 4-1-2018 11:01 AM
aku salah seorang yang dislike.. huyeh huyehh
Quote tosei 4-1-2018 11:02 AM
dah keluar official mv lagu ni..sat aku nk tambah dislikes..hahahhaa
Quote SOFIA2017 4-1-2018 11:06 AM
kesiannnn...
lagi meroyanlah si DAS tu
Quote wan_ie 4-1-2018 11:08 AM
shiaaaannnn
Quote Anak_rusa 4-1-2018 11:11 AM
Ini salah satu bukti kalau buat video clip spi ke kutub utara segala tapi kalau dah penyanyi dan lagu sampah....................... (isi tempat kosong).

Duit tak menjanjikan apa2 la DAS.  Benda tu kena ingat.

Done dislike!
Quote liyanur 4-1-2018 11:12 AM
baper byk version nih..dislikes likes dislikes smpai ke sudah x abis...
Quote lina21 4-1-2018 11:15 AM
Muka sajat mcm muka Rozita che wan
Quote lina21 4-1-2018 11:16 AM
Nnt iols tulun like k...cantiks bedio nya
Quote nishikido 4-1-2018 11:17 AM
Ohhhh..dah keluar ke mv ni..haruslah I dislike jap lagi..sorry bamjat, walau kadang2 terhibur tngok video2 carutan u tapi I tetap tak sokong LGBT berleluasa seterusnya diterima public..harus kita pangkah awal2,nak LGBT lantak kome lah..but just stay hiding in the closet yah bcuz that is the place u belong forevahhh.. xoxo
Quote epis 4-1-2018 11:22 AM
Mane part sajat menari x reti smpai kene marah tu? Tgk die menari xde la susah mne pon smpai tak reti tu.. tgk sajat dah iras2 cheta hah...
Quote asmara_me 4-1-2018 11:25 AM
dah tengok, memang tak best pun, kalau aliff syukri solo dalam lagu dan video ni, pun dah okay dah.

Lagu dan video clip macam tak masuk langsung.

Lagu nasihat, pastu tema video kau mcm despacito?

Sajat tak perlu dalam video ni dan kenapa part isteri dia masuk macam tempel je.

oh part yang ade bull tu, AS pegang kain merah, tetibe masuk part sajat bhahahahahhahaha ..

bodohlah, sekian.
Quote virgocircus 4-1-2018 11:26 AM
Berapa banyak .0 lahhhh...gile glam btl
Quote friedfishsoup 4-1-2018 11:27 AM
Hauknya baju putih dress sajat
Quote dperla 4-1-2018 11:28 AM
dah dislike juga
Quote mieymiey 4-1-2018 11:28 AM
Kang lepasni gigih pula muncul dengan versi 4.0, 5.0 sampai la netizen akhirnya likes
Tapi hauk bebeno muka Sajat gambar heshe pakai baju putih tu. Nampak sangat plastik.
Quote gerbera.memopad 4-1-2018 11:30 AM
Tgk kat comment section tu, tergelak aku bila ada yg tegur cara DAS petik gitar. Petik ke garu gitar tu katanya
Quote prizadane 4-1-2018 11:39 AM
apsal buruk naw make-up sajat dalam vc tu? terserlah bapok mekap camtu
Quote BookerT 4-1-2018 11:39 AM
berapa hari? bukan semalam ke nyah?
Quote BookerT 4-1-2018 11:40 AM
prizadane replied at 4-1-2018 11:39 AM
apsal buruk naw make-up sajat dalam vc tu? terserlah bapok mekap camtu

memang bapok ni kan buruk nyah?

Lihat semua komen(129)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058230s Gzip On
To Top