Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Rare! Hadiah Tesis Pada Ulang Tahun Percintaan, Buat Netizen Ternganga Mulut!

4-1-2018 11:45 AM|Oleh: Amiey | Dilihat: 2118| Komen: 18

Kebiasaannya lelaki gemar memberi bunga atau coklat kepada kekasih untuk menunjukkan perasaan sayang.



Berbeza pula kali ini apabila seorang lelaki telah menghadiahkan sebuah tesis lengkap mengenai hubungan cinta dia bersama kekasihnya yang telah dijalinkan selama tiga tahun.



Tesis tersebut telah disiapkan mengikut format lengkap seperti yang digunakan di pusat pengajian tinggi, turut mengandungi graf dan kajian lengkap tentang hubungan mereka.

Lelaki yang dikenali sebagai Paolo Lumanlan dari bandar Santiago ini memberikan hadiah tesis tersebut kepada kekasihnya, Maria Shaira sebagai bukti cinta dan sayangnya dan bagi meraikan ulang tahun percintaan mereka yang ke-3.



Hadiah tersebut telah menjadi tular di laman sosial sebaik sahaja Maria memuat naik gambar ke laman Twitternya dengan kapsyen berbunyi:

"Teman lelaki ku menulis tesis berkenaan kami pada ulang tahun yang ke-3."


Bukan mudah untuk menyiapkan tesis tersebut dan ianya juga lengkap dengan sumber rujukan!

Gigih betul. Ada ke yang macam ni? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
6
Bosan
0
Komen: 18
Komen

Previous : Kerja Di Pejabat Lagi Cepat Gemuk? Oh, Tidak!

Next       : Awas! Anak Anda Mungkin Murung Jika Kurang Terima 'Like' Di Media Sosial

Komen Terbaru

Quote che-cikL 6-1-2018 11:29 PM
Macam2  hahaha

Tp takde supervisor dan proof reader, dah page yang ada chart tu tak tally caption dgn heading nya

Apa2 je lah BBNU Santiago ni, asal bahagia

Lain-lain Komen

Quote haryatie 4-1-2018 11:48 AM
amboiiiii..rajinnya
Quote tomaz 4-1-2018 12:06 PM
So euwwww
Quote onexox97 4-1-2018 12:22 PM
WOW romantiknya
so sweet
jangan ada plagiarism sudah
Quote alieyrina 4-1-2018 12:33 PM
Aiyoohh..baca pembuka kata dah zzzzz agaknya
Quote chinta89 4-1-2018 12:40 PM
semua pakat2 buat kelainan demi menunjukkan kepada ummah deols la paling sweet bersemut di dunia.

People skg masing2 pakat tayang kebahagiaan, kebanyakan utk dpt likes dan share.

iols bukan dengki, tp lately ni mmg perkara ni jd trend.

apepun semoga berbahagia.
Quote yangsemb 4-1-2018 03:03 PM
Ooo...giteww rupernyer senashkah tesis {:spec
Quote BoongaKertas 4-1-2018 03:03 PM
gigihnya boifren dia! tp iols salute hadiah tu tp bg kat iols, smggu lepastu iols buat alas nasi lemak
Quote shernazz 4-1-2018 03:10 PM
tengok pon dh penat
Quote ahlisihircute 4-1-2018 03:11 PM
Tengah suka nie mmg rajin....
Tgh nie wangi mmg ler sweet...sok dah x suka....dah berperang...dibakarnya tesis tu...
Quote aleesyasofia 4-1-2018 03:44 PM
Ya Allah gigihnya heshe.. iolss nak myiapkn tesis pon trseksa rasanya..
Quote mieymiey 4-1-2018 03:48 PM
Tahniah la sis dapat bf rajin. Nanti ulang tahun ke 4 jangan lupa update thesis chuols.
Quote sabar_sabariah 4-1-2018 06:29 PM
ya ampun...aku wonder data2 tu dia collect camne
Quote imanmariam 4-1-2018 08:13 PM
BoongaKertas replied at 4-1-2018 03:03 PM
gigihnya boifren dia! tp iols salute hadiah tu tp bg kat iols, smggu lepastu iols buat alas nasi lem ...

Ok jugak u buat alas nasi lemak..i terpikir nak buat tisu tandas je
Quote Jorja 4-1-2018 10:56 PM
Tesis yg tak publish
Quote ReginaGeorge 4-1-2018 11:08 PM
So bila nak kawen?
Quote felinecat 5-1-2018 08:35 AM
perggg, 3 tahun, tahap phd dah ni. phd in love, haha
Quote BoongaKertas 6-1-2018 09:15 PM
imanmariam replied at 4-1-2018 08:13 PM
Ok jugak u buat alas nasi lemak..i terpikir nak buat tisu tandas je

Tisu tandas? Melecet nanti yach! Hahahaha
Quote che-cikL 6-1-2018 11:29 PM
Macam2  hahaha

Tp takde supervisor dan proof reader, dah page yang ada chart tu tak tally caption dgn heading nya

Apa2 je lah BBNU Santiago ni, asal bahagia

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.051859s Gzip On
    To Top