Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Terima Hadiah Ngeri Dari Peminat Obses, 5 Selebriti Hollywood Ini Pernah Trauma

3-1-2018 05:26 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 2518| Komen: 15

Nama pun peminat fanatik, mesti yang bukan-bukan sahaja dibuatnya. Mereka ini adalah golongan yang terlampau obses dengan artis pujaan.

Sampai ada yang sanggup menyerahkan segalanya, kadang-kadang ada juga yang memberikan pelbagai hadiah aneh untuk meraih perhatian dari selebriti yang menjadi idola mereka.

Kalau di Malaysia mungkin belum terlalu ekstrem lagi, tapi selebriti antarabangsa ini sudah berdepan dengannya dan ada antara mereka yang mengalami ketakutan.

Ini antaranya selebriti Hollywood yang pernah menerima hadiah mengerikan dari peminatnya:


Avril Lavigne
Foto: IG
Seorang peminat Jepun telah menghadiahkan sebuah bungkusan yang berisi bangkai arnab. Tidak dapat dipastikan tujuan sebenarnya dan kejadian ini berlaku ketika Avril mengadakan persembahan di negara matahari terbit tersebut.

Jared Leto
Foto:Carian Internet
Penyanyi ini pernah menerima sampul surat yang mengandungi potongan telinga manusia. Secpucuk surat turut disertakan sekali tertulis, "adakah kamu mendengar?" Sampai sekarang, tidak diketahui siapa pengirim sebenarnya.

Zac Efron
Foto: IG
Pelakon filem High School Musical ini pernah mendapat kiriman berisi kulit manusia oleh peminatnya yang gila.

Bjork
Foto: IG
Seorang peminatnya yang dikenali sebagai Ricardo Lopez telah menhadiahkannya hadiah yang berisi bom. Bom tersebut telah diisi dengan asid sulfurik. Nasib baik, bungkusan tersebut tidak berjaya sampai ke tangan penyanyi ini.

Jonas Brothers
Foto:Carian Internet
Kumpulan yang dianggotai oleh tiga beradik ini pernah menerima babi yang sudah mati dan diawetkan dalam tabung. Sampai sekarang mereka juga tidak tahu siapa pengirimnya.

Macam-macam, melampau pun ya juga. Apa agaknya dalam fikiran peminat samapi sanggup untuk memberikan hadiah yang aneh dan ngeri. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 15
Komen

Previous : Peminat Merempat, Taylor Swift Terus Hadiahkan Rumah

Next       : Bollywood Gempar, Lelaki 29 Tahun Mengaku Anak Kandung Aishwarya Rai

Komen Terbaru

Quote lililen 18-1-2018 09:07 PM
Hadiah telinga tu ngeri

Lain-lain Komen

Quote yangsemb 3-1-2018 06:11 PM
Seyes suspen giler...betul be peminat klu smp mcm tu
Quote allhaillll 3-1-2018 06:26 PM
lainnya muka jared. yg bg bom tu bukan peminat k. pemenat! {:laugh
Quote Jorja 3-1-2018 08:27 PM
Leto forever young {:love
Quote QNQQ 3-1-2018 11:10 PM
Peminat fanatik......
Quote Ferr_Remy 4-1-2018 12:53 AM
Arbah tu ape? Aku google pun google pun tak tau. Motip?
Quote nooriesz 4-1-2018 01:39 AM
kt malaysia ni lebih pd acik2 bawang

kumpulan jyj tu lg la.. fans bg period pad yg dah digune.. eiiyuhh psiko btul fans ni..
Quote skinskin 4-1-2018 01:47 AM
arbah tu ape weii.. abah kau tu aku taw la
Quote ladyflower 4-1-2018 08:24 AM
mula2 baca tajuk peminat obes...aku pikir eksen nya peminat obes bagi hadiah pon trauma...
rupa2nya peminat obses
Quote chauky314 4-1-2018 09:29 AM
peminat fanatik, gila la tu
Quote mieymiey 4-1-2018 10:58 AM
Yang bagi hadiah bom tu tak rasa peminat tu obses. Lebih kepada menyampah, nak suruh dia lenyap dari muka bumi kot.
Quote gerbera.memopad 4-1-2018 11:02 AM
Aku tak tahu apsal tapi bila tgk Bjork (even without crazy makeup/fashion) aku rasa seram
Quote chinta89 4-1-2018 12:57 PM
yg bom tu mcmne kisahnya? mmg bom yg aktif atau bom sekadar 'rupa bentuk bom' tp x aktif?

bahaya wei... yg lain2 tu ngeri jugak tp xde la sehingga melibatkan nyawa.
Quote samasam90 4-1-2018 11:08 PM
gerbera.memopad replied at 4-1-2018 03:02 AM
Aku tak tahu apsal tapi bila tgk Bjork (even without crazy makeup/fashion) aku rasa seram

iolls sampai sekarang tak dapat hadam siapa bjork sampai di tahap bila i play muzik dia kat utube, within seconds terus tukar je bideo lain..
Quote greantea 5-1-2018 12:31 AM
gila betul peminat luar negara ni
Quote lililen 18-1-2018 09:07 PM
Hadiah telinga tu ngeri

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060437s Gzip On
To Top