Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Fazura Wanita Terbaik, Jodoh Dunia Akhirat – Fattah Amin

3-1-2018 01:31 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 14104| Komen: 204


Tahun 2017 ditinggalkan dengan penuh kemanisan oleh pasangan yang baharu dua bulan mendirikan rumahtangga, Fattah Amin dan Fazura. 

Mendapat jolokan ‘Power Couple’ pada tanggal 1 Januari 2018 lalu, menyaksikan bingkisan luahan rasa syukur mereka berdua kerana dipertemukan, bercinta dan hubungan berakhir dengan sebuah perkahwinan.  


Pasangan romantis berkongsi kebahagiaan dengan peminat setia.

Menyorot kisah duka Fattah Amin, awal 2017 dia dikatakan bercinta dengan jutawan tudung, Neelofa. Oleh kerana faktor-faktor luar hubungan itu dikatakan berakhir dalam keadaan tidak baik. Kecewa dengan kisah tersebut, peminat setia Fattah cuba menghiburkan dia dan aktres gandingannya dalam Hero Seorang Cinderella, Fazura dengan usikan manja menjodohkan mereka. 

Akhirnya, setelah mengharungi pelbagai dugaan pasangan itu mengikat tali pertunangan dan seterusnya menikah. 

Fattah Amin dan Fazura selamat diijabkabulkan pada 27 November 2017.
Ucapan mengharukan daripada Fattah Amin kepada Fazura menggambarkan betapa pelakon itu amat menghargai kehadiran Fazura dalam hidupnya. Fattah juga menyatakan Fazura jodoh terbaiknya, dunia dan akhirat. 

Berterima kasih kepada peminat dan penyokong setianya yang tidak pernah berhenti berdoa, dia mengharapkan supaya ikatan perkahwinan tersebut berakhir ke syurga.


Fazura juga turut berkongsi rasa di akaun Instagram miliknya. Dia mengucapkan rasa syukur kerana dipertemukan dengan lelaki idaman, hero di dunia dan akhirat. 


Rata-rata peminat turut berasa terharu dengan ucapan tersebut dan berjanji akan terus menyokong pasangan bahagia itu. 

Semoga pasangan Fattzura ini terus maju jaya dan tabah menghadapi dugaan pada masa akan datang.- CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
11
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
5
Lawak
4
Bosan
7
Komen: 204
Komen

Previous : Suka-Suka Je, Bukan Sesat-Johan As'Ari Menari Untuk Hiburkan Iqram Dinzly

Next       : Jauh Bercuti Di Paris, Eina Azman Tetap Gigih Memasak Untuk Suami

Komen Terbaru

Quote BoongaKertas 23-1-2018 01:38 PM
red_borris replied at 23-1-2018 07:22 AM
alhamdulillah mudah2an jodoh diorang hingga ke jannah amin..

amin to this!

Lain-lain Komen

Quote friedfishsoup 3-1-2018 01:33 PM
Happy couple alhamdulillah.
Quote MissNoGood 3-1-2018 01:59 PM
happy for them...semoga kekal hingga ke jannah
Quote MissNoGood 3-1-2018 01:59 PM
happy for them...semoga kekal hingga ke jannah
Quote sepitsiput 3-1-2018 02:02 PM
utk Fatzura...terimalah lagu khas dr meols utk chuols berdua...semoga berbahagia selamanya...

Quote Despacito 3-1-2018 02:13 PM
Really happy for them. Semoga kekal till jannah
Quote budakpink 3-1-2018 02:17 PM
Alahai x abis2 la demer ni udah2 la tulis karangan kat ig memasing.dah 10x kot dieorg up muji2 kau terbaik. Untung dpt kau. Haha
Quote cahaya_almas 3-1-2018 02:20 PM
Mgkn terbaik bg fa.....n calon terburuk tuk lelaki lain....huhu.....n mmg sesuaikot mrk ber2 sbb sama2 baik...
Quote mu@h@h@ 3-1-2018 02:21 PM
saya suka... sy suka...2ketul ni...
Quote mu@h@h@ 3-1-2018 02:21 PM
saya suka... sy suka...2ketul ni...
Quote akies 3-1-2018 02:26 PM
Semoga bahgia selamanya
Quote crazypink 3-1-2018 02:28 PM
happy for them ...semoga kekal bahagia till jannah
Quote nurchomel 3-1-2018 02:32 PM
semoga berbahagia sampai ke syurga
Quote gebugebas 3-1-2018 02:34 PM
budakpink replied at 3-1-2018 02:17 PM
Alahai x abis2 la demer ni udah2 la tulis karangan kat ig memasing.dah 10x kot dieorg up muji2 kau t ...

Duk Muji jela weii
Quote giyomi 3-1-2018 02:40 PM
Euwwwwwww...sori to say. macam diaorg jer kawen, mak bapak kita pon kawen sampai sekarang kekal bersama hokey, tak perlu nak war2kan pon.
Quote samasam90 3-1-2018 02:44 PM
meolls tgk gaya fattah di london, kalau boleh 24jam ngeseks
Quote willow12 3-1-2018 02:49 PM
giyomi replied at 3-1-2018 02:40 PM
Euwwwwwww...sori to say. macam diaorg jer kawen, mak bapak kita pon kawen sampai sekarang kekal bers ...

Zaman socmed mcm ni lah uols.. Zaman dulu2 tulis2 surat panjang2... Iols terjumpa surat my father to my mom...amboi bukan main indahnya bahasa. In fact, kat belakang foto2 dlm album pun depa dok tulis love quotes bagai... Cuma beza zaman ada ig ni...benda2 ni broadcasted tanpa batasan.

So, for me it is their life somehow. Yg patut kita control ialah our mind sebenarnya. We decide nak see it positively or the other way round.
Quote haruslah 3-1-2018 02:50 PM
perkahwinan adalah satu permulaan....
Quote Badigol 3-1-2018 02:54 PM
................. 123.JPG 123.JPG
Quote giyomi 3-1-2018 03:00 PM
willow12 replied at 3-1-2018 02:49 PM
Zaman socmed mcm ni lah uols.. Zaman dulu2 tulis2 surat panjang2... Iols terjumpa surat my father  ...

yes true it's their life, but shouldn't it be kept to themself rather than showing to the world how loving they are. whether you are an artist or not, this things should abadikan selamanya dlm kenangan masing2 bkn letak dlm socmed yg tak pasal2 ppl can do anything to those pics. Ini pendapat sy tp mgkn ada yg berpendapat sebaliknya. No worries, be happy.

Lihat semua komen(204)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058883s Gzip On
To Top