Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Inspektor Polis Rogol Guru Di Parkir IPD Kulim

2-1-2018 06:44 PM |Dilihat:9557| Komen: 206
Seorang guru wanita menjadi mangsa nafsu serakah seorang anggota polis berpangkat Inspektor dalam kereta milik pegawai berkenaan pada pagi Selasa, 5 Disember.

Kejadian pada 2.10 pagi itu berlaku di kawasan parkir Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kulim, Kedah.

Menurut sumber Malaysian Crime Watch, mangsa pada awalnya hadir ke IPD Kulim untuk membuat laporan dan dipanggil semula oleh Pegawai Penyiasat kesnya iuntuk berbincang mengenai kesnya.


Suspek, Foto: FB Malaysian Crime Watch
Walau bagaimanapun anggota polis tersebut telah membawa mangsa ke pusat karaoke sebelum cuba memeluk dan mencium tangan mangsa.

Keadaan menjadi semakin buruk apabila suspek merogol mangsa sebelum wanita berkenaan dibenarkan pulang ke rumah.

Trauma dengan apa yang terjadi, mangsa kemudiannya membuat laporan polis di IPD Kulim.

Difahamkan, pegawai polis terbabit pernah dianugerahkan sebagai Pelatih Terbaik Latihan Luar ketika mengikuti Kursus Asas Inspektor di Pusat Latihan Polis pada 2016. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 206
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote xAthenax 10-1-2018 12:17 PM
asyik asyik repeat cium raba
tulis news ke tulis script untuk porn movie

Lain-lain Komen

Quote chacon 2-1-2018 05:30 PM

siapa la reputerz ni. gaya penulisan dah macam cerpin seks cikgu suraya dah. jilake betul. ni nak menaikkan syahwat ummah la ni  

Quote prettyuglybabe 2-1-2018 05:36 PM
astaga... ni kejadian betul ke imaginasi penulis cerita lucah?
Quote eyansss 2-1-2018 05:52 PM
Mangsa yang cuba melawan namun ia ternyata tidak termampu menghalang kudrat gagah lelaki berkenaan malah hanya disuruh berdiam diri sambil bersama-sama menikmati aksi jimak itu.
Difahamkan babak persetubuhan dalam kereta itu bermula apabila suspek berjaya lucut tali coli wanita berkenaan dan merangsang nafsu batin guru tersebut dengan cium puting buah buah dada mangsa.
Suspek kemudian menyelak tudung dan seluar dalam mangsa sebelum memasukkan batang zakarnya ke dalam lubang kemaluan mangsa untuk dihenjut alat kemaluannya beberapa kali.
Selesai memuaskan nafsu seks dengan memancutkan lendiran air maninya ke perut mangsa, pegawai itu meminta wanita tersebut mengenakan balik pakaian dan diminta pulang ke rumah.
ni berita ke cerita seks?  cam cibai la wartawan zaman skang ni...  pastu bila bebudak try aksi2 ni, mula la maki hamun budak dan mak bapak...
Quote onexox97 2-1-2018 05:53 PM
macam ni punya berita dari tak pandai jadi pandai mengeseks
Quote slavehunter 2-1-2018 05:57 PM
Detail nye cerita.
Quote dinopower2 2-1-2018 05:59 PM
chacon replied at 2-1-2018 05:30 PM
siapa la reputerz ni. gaya penulisan dah macam cerpin seks cikgu suraya dah. jilake betul. n ...

kan......terbayang tektek sis vokuro dipintal2 gituh...
Quote R2D2 2-1-2018 06:03 PM
Laporan polis pun tak details mcm ni
Kalau Utusan details sure edaran Utusan mengatasi Harian Metro
Quote Greenbutterfly 2-1-2018 06:03 PM
Mcm baca cerita lucah pulak
Quote tagas 2-1-2018 06:13 PM
wartawan sampah mane ni

terpengaruh sgt dgn tumblr
Quote sukacactus 2-1-2018 06:17 PM
Pebenda tulis news dgn detail kemain
Aku syak reporter ni dlm kegersangan yg amat mcm inspektor tu jg
Quote sepitsiput 2-1-2018 06:17 PM
aiyo...too much information

tambahan image inspektor belakang mcm nampak rembes... tergamak dia buat camtua
Quote merrissa 2-1-2018 06:27 PM
prettyuglybabe replied at 2-1-2018 05:36 PM
astaga... ni kejadian betul ke imaginasi penulis cerita lucah?

boleh mintak mod tapis kot thread ni....takyah la details benor
Quote chacon 2-1-2018 06:28 PM
dinopower2 replied at 2-1-2018 05:59 PM
kan......terbayang tektek sis vokuro dipintal2 gituh...



xnak aku bayang..berkerak


Quote aku_best 2-1-2018 06:30 PM
Kudrat gagah lelaki...choii sungguh stetmen nih....
Quote abangadek 2-1-2018 06:32 PM
ghahahahhahahaha... details betul kau menaip
Quote aku_best 2-1-2018 06:41 PM
Adoii..iols ingat baca novel seks...rupanya berita rogol....pengalaman wartawan ni ker...
Quote R2D2 2-1-2018 06:45 PM
Boleh lantik wartawan ni ke Meja Jenayah. So semua berita dia tulis akan details
Quote sekngucing 2-1-2018 06:46 PM
inspektor rogol
Quote precious_chicas 2-1-2018 06:48 PM
Edited by precious_chicas at 2-1-2018 06:49 PM

Seriously ''aksi jimak"?!!!

Biar betul reporter ni mcm penulis cerita seks je? siap detail bagai bukan main lagi..
ke TT yg wat tokok tambah?

Lihat semua komen(206)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097411s Gzip On
To Top