Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Sajat Pakai Seluar Dalam Ketat Untuk Sorok Anu?

2-1-2018 03:21 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 16114| Komen: 125


Bahagianya tengok pasangan sejoli Nur Sajat dan kekasihnya Coach Yin bawa anak-anaknya berjalan-jalan. 

Menerusi foto yang dikongsikan di laman Instagram milik mereka berdua, pasangan itu dilihat bahagia dapat membawa anak-anak mereka mengunjungi Zoo Negara sempena cuti perayaan baru-baru ini. 

Aktiviti bersama anak-anak adalah riadah yang dilakukan Nur Sajat dan kekasihnya.
Bagaimanapun keseronokan itu tidak dapat dirasai oleh netizen. Bermula dengan usikan nakal tentang bentuk badan Nur Sajat yang montok, kemudian melarat kepada bahagian peribadi dan kekeliruan jantinyanya. 

Netizen mulai bertelagah di ruangan komen apabila ada yang mengatakan Nur Sajat berpakaian dalam ketat bertujuan menyembunyikan bahagian sulitnya. Amboi, tajam sungguh penglihatan netizen!



Ada pula yang menghentam sesama mereka dan teguran kasar dan memalukan Sajat. Dan ada juga yang mengutuk dan mencarut kepada jutawan kosmetik itu. 

Namun begitu, masih ada netizen yang cuba membela Sajat dan berdoa supaya dia berubah. Nur Sajat bagaimanapun mendiamkan diri dan tidak membalas komen-komen negatif tersebut.

Bentuk tubuh Sajat dicemburui wanita sejati.

Terdahulu, Nur Sajat telah membuat pengakuan bahawa dia sebenarnya dilahirkan khunsa iaitu mempunyai dua jantina. Menurutnya, pada peringkat awal kedua ibu bapanya memilih untuk Sajat menjadi lelaki dan seterusnya menggunakan nama lelaki. Namun kemudian setelah meningkat dewasa, kecenderungan Nur Sajat lebih kepada wanita dan dia akhirnya menukar jantina kepada wanita. 

Tidak menyalahkan takdir, Nur Sajat kini lebih berkeyakinan setelah melakukan tranformasi secara keseluruhan. Tambahan pula telah mempunyai pasangan yang sentiasa menyokongnya, Coach Yin. 

Jika benarlah kisah kelahirannya yang unik itu, CARI rasakan adalah tidak patut netizen terus menghentam dan menyalahkan Nur Sajat. Doakan sahaja yang baik-baik untuknya. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
8
Lawak
2
Bosan
7
Komen: 125
Komen

Previous : Dikecam Tayang Payudara! Fara Mendoza Mengamuk, Suruh Netizen Berambus

Next       : Luah Perasaan Di Media Sosial, Rumahtangga Zul-Isma Dilanda Masalah?

Komen Terbaru

Quote siape_aku 22-3-2018 12:39 PM
sajat ni dah potong lah

Lain-lain Komen

Quote shernazz 2-1-2018 03:25 PM
so dah kenapa?
bior le dia
Quote sepitsiput 2-1-2018 03:26 PM
meols rasa anu Fattah lebih menonjol yacj
Quote SOFIA2017 2-1-2018 03:32 PM
comellah anak dia
Quote yangsemb 2-1-2018 03:35 PM
Owh mmg cantik samgat2, sayangnya bukan asli
Quote manehnya 2-1-2018 03:40 PM
so bila bamjat nk buat ujian kromosom? eh ke ujian saringan hiv utk procedure nikah?
Quote sixret 2-1-2018 03:44 PM
Edited by sixret at 2-1-2018 03:50 PM

Just nak komen one part tentang betapa ignorant segelintir manusia sebab dah selalu baca komen2 netizens/forumers yg seolah2 tak tahu pasal pembedahan penukaran alat kelamin pada zaman ini!

Terlalu mudah nak buang alat kelamin lelaki dan membentuk alat kelamin perempuan. Walaupun tak akan sama 100% dengan yang asli dari segi "nilai" dan keaslian tetapi bentuk, aesthetic element of the vagina,  fungsi, rasa nikmat(bagi lelaki dan mak nyah tersebut) tetap sama! Boleh lihat sendiri di internet. Sebab itu ramai juga lelaki2 tulen yang cenderung memilih "nafsu serakah" mencari nyah untuk memuaskan nafsu mereka!

Lagi satu bab halkum. Tahukah kita semua bahawa ramai je lelaki tulen yang tidak mempunyai halkum yang terjojol! Dan ada juga segelintir perempuan terutama yang kurus mempunyai cervical vertebrae yang prominent(tulang leher yang terjojol)! kesimpulannya, tulang leher/halkum bukanlah tanda aras untuk menentukan jantina asli seseorang!

"Pesaing" nyah hanyalah perempuan tulen dan nyah lain. Gay never ever couple dengan nyah. Lelaki tulen never ever couple dengan gay. Kecuali melibatkan duit dan bayaran lumayan yg membutakan mata hati mereka.

Apabila saya tulis perkara ni, bukan bermaksud saya sokong atau cuba menyebelah sesiapa cuma saya agak terkejut dan selalu menggelengkan kepala dengan sifat ignorant segelintir manusia. Lebih2 lagi yg nak buat joke "nampak belalai sajat" and words to that effect. Joke tu jadi sangat lame sebab sajat dah tak ada belalai! Joke tu hanya menampakkan kejahilan netizen2 yang menulis itu sahaja.
Quote melinda_kerr 2-1-2018 03:47 PM
Edited by melinda_kerr at 2-1-2018 03:49 PM

dah potonglah.. dulu2 waktu org condemn dia kat ig, die mcm ada bgtahu pepet dia cantik
Quote sofiazara 2-1-2018 03:54 PM
napa org asyik salahkan jabatan agama? mereka ni tak tahu ke jab agama pernah disaman oleh pondan sbb tangkap pondan2 ni? perlembagaan persekutuan mengatasi enakmen syariah negeri2 tau. yakni kebebasan hak asasi lebih berkuasa berbanding denda berpakaian spt jantina berlawanan. so, jab. agama mmg takleh buat apa terhadap pondan. unless berlaku liwat atau berkelakuan tak senonoh dikhalayak ramai ke misalnya haa baru boleh denda rm dua puluh ringgit ke berapa tah
Quote mieymiey 2-1-2018 04:00 PM
Takder maknanya heshe nak sorok. Sah-sah heshe dah potong anu heshe
Quote nalye 2-1-2018 04:08 PM
bentuk tubuh dicemburui wanita sejati? xdenya cemburu sebab tau x ori. ketara sangat la punggung dia tu x ori. kalau betul punggung tu besar, automatic paha akan besar ni tak tb2 je punggung dia terbojol bulat kat belakang tp paha kecik.
Quote sukacactus 2-1-2018 04:11 PM
Tgh menunggu wedding bangjat
Quote sant 2-1-2018 04:14 PM
Edited by sant at 2-1-2018 04:15 PM

Korang pernah tengok ke gambar Sajat duduk sebelah Fasha Sandha? Besar bagak oi. Tak faham kenapa ada yang kata perempuan tulen cemburu badan dia. Nampak sangat jantan kay. Kaki dia sama besar dgn Kelantan Yin yang build up kat gym tu.

Quote suebitt 2-1-2018 04:18 PM
mcm mana dia bleh dapat anak angkat yer? JKM mesti interview dia kan sebelum bg hak jaga ank angkatkan. mesti tgk IC semua kan? ker JKM tak kisah org kecelaruan jantina jd ibubapa angkat janji berkemampuan??
Quote scarletz 2-1-2018 04:20 PM
Edited by scarletz at 2-1-2018 04:22 PM
nalye replied at 2-1-2018 04:08 PM
bentuk tubuh dicemburui wanita sejati? xdenya cemburu sebab tau x ori. ketara sangat la punggung dia ...

iols penah tgk heshe depan mata,toleh bnyk kali gak sbb nmpk mcm tugu besar yakmat aset tu tak jealous pon..curious je brg fake

Quote BookerT 2-1-2018 04:30 PM
tengok bahu dan lengan pun dah tahu kau lelaki nyah..
Quote BookerT 2-1-2018 04:31 PM
nalye replied at 2-1-2018 04:08 PM
bentuk tubuh dicemburui wanita sejati? xdenya cemburu sebab tau x ori. ketara sangat la punggung dia ...

hanya perempuan yang kurang keyakinan diri sahaja yang rasa kalah dengan mak hayam sejat ni nyah...
Quote BookerT 2-1-2018 04:32 PM
melinda_kerr replied at 2-1-2018 03:47 PM
dah potonglah.. dulu2 waktu org condemn dia kat ig, die mcm ada bgtahu pepet dia cantik

ya robbana...follow habis kau pasal mak hayam pondan ni nyah?
Quote adda001 2-1-2018 04:35 PM
dia bukan kata nak pergi umrah ke dengan mak bapa dia?
Quote melinda_kerr 2-1-2018 04:35 PM
BookerT replied at 2-1-2018 04:32 PM
ya robbana...follow habis kau pasal mak hayam pondan ni nyah?

hahahha! iols nmpk dis berckp psal pepet tu waktu dia bergaduh dgn pengikut miss kepoh. we need someone like miss kepoh back!

Lihat semua komen(125)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050062s Gzip On
To Top