Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Peminat Merempat, Taylor Swift Terus Hadiahkan Rumah

29-12-2017 10:20 AM|Oleh: Amirah | Dilihat: 1406| Komen: 16

Salah seorang peminat Taylor Swift yang dikenali sebagai Stephanie telah menceritakan tentang sifat terpuji artis Hollywood tersebut yang membelikan sebiji rumah untuknya.

Foto: IG Taylor Swift

Telah lama dia ingin mendedahkan sifat murah hati Taylor, namun baru sekarang dia berpeluang untuk menceritakan apa yang telah diberikan Taylor kepadanya.

Foto: Twitter Taylor Swift Updates

Stephanie telah menjalani kehidupan yang susah ketika hamil dan tidak ada tempat tinggal sehinggalah Taylor mengubah kehidupan mereka anak-beranak.

Dia telah bertemu dengan Taylor pada konsert di Manchester dan menceritakan masalah yang dihadapinya. Taylor telah memberikan hiburan yang istimewa kepada anaknya pada malam konsert tersebut.

Foto: IG Taylor Swift 

Tidak sangka Taylor pula memanggilnya masuk ke dalam bilik persalinan selepas konsert dan menyatakan niat baiknya yang tidak dijangka itu.

Artis yang popular dengan lagu Look What You Made Me Do itu juga telah memulangkan wang tiket Stephanie dan sebagai membalas jasa dia menghadiahkan rumah tersebut serta memberikan segala keperluan bayi yang bakal dilahirkan itu.

Foto: IG Taylor Swift

Taylor berkata, “Saya mahu anda menikmati hidup dengan anak kamu dan tidak perlu risau tentang semua perkara ini”.

Stephanie tidak dapat melupakan kebaikan Taylor yang memberi kesan dalam hidupnya. Dia sememangnya telah meminati bintang Pop itu sejak 12 tahun yang lepas dan akan terus menyokong artis tersebut selama-lamanya.

Sudahlah kaya, pemurah pula! Dulu George Clooney, sekarang Taylor Swift. Dahsyat artis hollywood! - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 16
Komen

Previous : Kylie Jenner 'Sorok' Perut Lagi, Mengandung Ke Tak Sebenarnya?

Next       : Terima Hadiah Ngeri Dari Peminat Obses, 5 Selebriti Hollywood Ini Pernah Trauma

Komen Terbaru

Quote lhrunderground 18-1-2018 10:12 PM
Boringgggggggggggg

Lain-lain Komen

Quote sheqim 29-12-2017 10:34 AM
Giler, camtu je leh bagi rumah kat org hahahaha salute jgk kat taytay{:love
Quote idakamaruddin 29-12-2017 10:41 AM
sbb minat gila kt retis, sanggup beli tiket konsert even diri sendiri pn x tentu lg hidup nye..peknen plak tu

ni mesti jenis, aku minat lantak la cakap apa pun... merempat pun merempat la

Quote meisapoya 29-12-2017 10:49 AM
Wow. Thorbaik la fan service taytay ni {:childlike
Quote ikinbest 29-12-2017 10:58 AM
hadiah rumah sebijik terus...
Quote SecretLuv 29-12-2017 12:55 PM
Untung peminat tu. Ada tak artis Malaysia yang nak buat macam ni jugak?
Quote aleesyasofia 29-12-2017 01:08 PM
bagusnya.. {:good
Quote mieymiey 29-12-2017 01:11 PM
Wow, rumah terus dia bagi.
Quote felinecat 29-12-2017 01:15 PM
aku suke tgok rancangan jual beli hartanah  channel nat geo people. harga 900 k dpt beli rumah dan hartanah bersaiz 25 ekar. awat laaa murah. kat malaysia mau berjuta yg mcm tu
Quote DeeHanania 29-12-2017 01:51 PM
Dapat umah lagi...
Quote miemiecha 29-12-2017 05:10 PM
mak tggu retis mesia plak baik hati wat canmni
Quote qistiena 30-12-2017 02:08 PM
pemurah betul taytay nie..
Quote kamil8891 31-12-2017 08:42 AM
si alif syukri tu tak nak ke buat mcm ni
n nur sajatan duk menunjuk kaya sgt tu
kapir pon reti nk sedekah kat fans dia
Quote sxxsso 31-12-2017 02:50 PM
wow good job taylor
baiknya dia belikan rumah untuk peminat
Quote yangsemb 3-1-2018 09:29 PM
Oh untungnyee {:cryrun{:cryrun
Quote Orix 4-1-2018 01:15 PM
I like Taytay
Quote lhrunderground 18-1-2018 10:12 PM
Boringgggggggggggg

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048253s Gzip On
To Top