Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Doktor Terpotong Kepala Zakar Tapi Tak Mengaku Salah..

28-12-2017 05:17 PM |Dilihat:2291| Komen: 45
Mengerikan bila seorang doktor dikatakan berlaku cuai sehingga terpotong kepala zakar seorang kanak-kanak ketika melakukan proses berkhatan ke atas budak tersebut. 

Memetik Kosmo, tertuduh Azahari Hashim, 52 dihadapkan ke Mahkamah Majistret hari ini dan turut berhadapan dengan pertuduhan menjalankan klinik perubatan tanpa berdaftar.

Pun begitu Azahari mengaku tidak bersalah selepas pertuduhan itu dibacakan. 

Kesemua kesalahan itu dilakukan di Klinik Keluarga, No 6, Jalan CU 15/B, Taman Cheras Utama, Hulu Langat, di sini pada pukul  8.15 malam, 20 Disember 2016.


Mahkamah membenarkan jaminan RM9,000 bagi kesemua pertuduhan dan menetapkan 26 Januari hadapan untuk sebutan semula kes.

Akhbar sebelum ini melaporkan seorang kanak-kanak lelaki berusia 10 tahun mungkin terpaksa menanggung kecacatan pada zakar sepanjang hidup selepas bahagian kepala kemaluannya terpotong ketika berkhatan menggunakan kaedah laser.- CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 45
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote miemiecha 8-1-2018 04:06 PM
ipes2 replied at 5-1-2018 05:43 PM
if lama sgt maka tak tersambungkan glans tu
glans tu sensitive
takde dlans byk la hilang upaya

alahai. kesian nya... harap budak tu baik2 ajelah

Lain-lain Komen

Quote helicornia 28-12-2017 05:46 PM
oh kes lama ni..baru dakwa ke
Quote FOTHER-MUCKER 28-12-2017 05:57 PM
Saya faham ciptaan tohan masih tidak sempurna sebab itu ummah terpaksa ambil dan ubah ciptaan tohan.
Quote MeghanK 28-12-2017 06:00 PM
kesian nya budak tu

kecacatan seumur hidup tu selain dari cacat fizikal, ada efek lain lagi tak
Quote Minami2013 28-12-2017 06:58 PM
Kesian nya la...
Quote zakiahmahadi 28-12-2017 08:09 PM
Allahuakhbar...kesian adik ni
Quote HannahMontana 28-12-2017 08:17 PM
bila kepala totemo di potong budak itu xberkesempatan berkahwin ke ????


apa guna batang tanpa kepala???Boleh terbang ke
Quote lumie 28-12-2017 08:38 PM
cmne ng bdk tu ye? Bley beranak pinak x nnti?
Quote moonbug 28-12-2017 09:52 PM
Negligent satu hal, lps tu bukak klinik takde lesen pulak. Menyesal tak sudah parents bwk anak ke situ
Quote MissVixen 28-12-2017 09:54 PM
Kesiannya... mental budak ni kena kuat.
Quote cicicumel 28-12-2017 09:56 PM
X mustahil nt bdk ni bila dah besar akan depress dan bole lead to bunuh diri...mcm kes kat barat tu.
Quote ak0143 28-12-2017 11:00 PM
Sian budak tu. Rosak hidup
Quote ReginaGeorge 28-12-2017 11:09 PM
Boleh pulak doc tu mengaku tak salah.  Abis tu, mesin lazer sendiri kemaluan budak tuh ka?  Banggang abadi betol.
Quote pyropura 28-12-2017 11:21 PM
Ni lah akibat suka menyerupai amalan Yahudi, cash lah mak pak budak tuh ...
Quote FOTHER-MUCKER 28-12-2017 11:48 PM
lumie replied at 28-12-2017 04:38 AM
cmne ng bdk tu ye? Bley beranak pinak x nnti?

Budak tu memang tak boleh beranak lah, yang boleh beranak tu Hanya orang perempuan sahaja!
Quote FOTHER-MUCKER 28-12-2017 11:49 PM
Photong aja dr tu punya dan sambung kat budak tu punya.
Quote orgsepang 29-12-2017 12:20 AM
Kalau cuma terpotong hujung mungkin masih berfungsi cuma kepala kurang menonjol. Semoga budak tu membesar sebagai insan yang cerdik dan tabah.
Quote lumie 29-12-2017 07:41 AM
FOTHER-MUCKER replied at 28-12-2017 11:48 PM
Budak tu memang tak boleh beranak lah, yang boleh beranak tu Hanya orang perempuan sahaja!

Sblm nk beranak dia kna salurkan dlu. Proses tu acane? Masih normal ke? Ke cuma kurang kesedapan je
Quote kiambang 29-12-2017 09:03 AM
Kesian adik tu ...
Quote miemiecha 29-12-2017 09:17 AM
Edited by miemiecha at 29-12-2017 09:19 AM

ERMMM ADE EFEK EK? SORRY NOOB SOKLAN.. MEK BKN DOC..
hwaaa. lupa off capslock..@ipes2 tlg jawap..

Lihat semua komen(45)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100063s Gzip On
To Top