Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Joy Revfa Dah Ada Pengganti HH, Siapa Agaknya Mr.J?

28-12-2017 04:23 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 17545| Komen: 353

Boleh dipanggil salah satu perpisahan artis paling kontroversi tahun ini, kes penceraian Hafiz Hamidun dan Joy Revfa memang buat satu Malaysia kecoh.

Perkahwinan yang hanya bertahan beberapa bulan ini sahaja akhirnya runtuh selepas Hafiz melafazkan cerai talak satu pada 25 Oktober lepas.

Agak-agaknya mereka berdua ni dah move on ke belum?

Foto: IG Joy Revfa
Baru-baru ini di Instagram, Joy yang juga merupakan seorang usahawan kosmetik telah memuat naik satu gambar jambangan bunga.

Kalau dulu ada HH yang merujuk kepada Hafiz Hamidun, nampaknya sekarang Joy dah ada Mr J.

Siapa agaknya gerangan Mr. J tu kan?

Foto: IG Joy Revfa
Kapsyennya, "Daripada awak selalu hantar pada saya benda ni, lebih baik awak hantar durian. Durian lagi mahal dari bunga ni. Kenyang pun kenyang. Anyway thanks MrJ yg selalu sudi hantar roses ni ya. Sesusah je."

Gayanya macam sedang dilamun cinta. Komen pula dipenuhi dengan pengikutnya yang sentiasa mendoakan kebahagian jika benar Joy sudah mendapat pengganti.


Foto: IG Joy Revfa
Setakat ini Joy tak ada pula nak dedahkan siapa sebenarnya kekasih baharunya.

Sama-samalah kita doakan yang terbaik. Semoga Joy menemui kebahagiaan yang dicari selama ini. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 353
Komen

Previous : Wah Kelas Gitu, Fathia Latiff Pasang Bodyguard?

Next       : Makan Babi Ke?-Melampau, Maya Karin Dituduh Bukan-Bukan

Komen Terbaru

Quote rogayahtop 18-1-2018 12:09 AM
semoga beroleh kebahagian. tumpang simpati dgn kakak2 cantik yg singlemingle ni. semoga ada lelaki yg masih mampu membahagiakan wanita kesunyian dan perlukan perhatian dr lelaki. jugak ditujukan kepada janda, pondan, gay, abang kunyit, pondan khunsa tapi tak mengaku, dan suami2 yang dahagakan kasih sayang lelaki mcm la lakk tu je punca kebahagiaan.

Lain-lain Komen

Quote pure_lady 28-12-2017 04:25 PM
tak serik serik. kot ye pun ada pengganti. boleh dah kot stop show kat public? even hint hint gini. bila tah nak serik. tak paham
Quote misslinkpk85 28-12-2017 04:25 PM
Nk jwb ni je.
Yolahhh tuuu
Quote samasam90 28-12-2017 04:27 PM
joyah repah bukan artis. dia cuma single mother yg menumpang populariti seorg artis. mohon pindah bod ke personaliti media sosial @nazadiyah
Quote mummydarling 28-12-2017 04:27 PM
nak sambung jawab ngak..yo yooo jelah ko tuh.
Quote prettyuglybabe 28-12-2017 04:28 PM
dia ni kan terkenal dengan imaginary boyfriend..
pastu hantar bunga kat diri sendiri
Quote DawnAngeliCa 28-12-2017 04:29 PM
Dia ni kalau xde laki dlm life dia tak blh ke. Lately ni asyikla buat live tutorial make up, pastu nyanyi2. Pastu fefeeling ada secret admire.. apoo kau repah?
Quote wikedsaikel 28-12-2017 04:37 PM
J for Jinmaginary Frank?{:teatime
Quote Minami2013 28-12-2017 04:37 PM
Joy... terngiang ngiang suara joy yg cakap tak bukak mulut tu... anyway Joy & Mr J good luck... senang dah joy nak nikah balik lepas ni...
Quote friedfishsoup 28-12-2017 04:42 PM
prettyuglybabe replied at 28-12-2017 04:28 PM
dia ni kan terkenal dengan imaginary boyfriend..
pastu hantar bunga kat diri sendiri

Mcm queen hanis
Quote MeghanK 28-12-2017 04:43 PM
please keep this thread alive..balik keje sebelum tido boleh baca sambil gelak2
Quote Aduradura 28-12-2017 04:43 PM
samasam90 replied at 28-12-2017 04:27 PM
joyah repah bukan artis. dia cuma single mother yg menumpang populariti seorg artis. mohon pindah bo ...

Gtewww chuolls, dah ala2 pra mod dah hahaha
Quote Aduradura 28-12-2017 04:44 PM
Utk joyahrepah ni, mungkin @brainbiru lebih arif...
Quote doubleA 28-12-2017 04:44 PM
hahahaha repah @brainbiru kembali lagi
Quote namieamuro 28-12-2017 04:45 PM
another tan sri in the making ke? kalau wujud mr j bkn name sbena, iols wish moga bahagia bersame ye..no more drama tahpape dr family uols ye aripah..syg uols ni kalau jage btl hubungan dgn pizmidon..skrg dh bakal buat psiapan keliling duniya bersame gituuuuu
Quote Jajabeans 28-12-2017 04:45 PM
Motiff pensyen tudung rupa rambut blonde dh kenapa kakkk
Quote awanearisu 28-12-2017 04:46 PM
J for John Doe?
Quote friedfishsoup 28-12-2017 04:48 PM
Calling2 @kenarikelabu @brainbiru
Quote kiah_mai_pulak 28-12-2017 04:48 PM
awanearisu replied at 28-12-2017 04:46 PM
J for John Doe?

J for Jadah Repah... kosserr lah repah ni... motip sgt pkai tudung tu ala2 rambut blonde.. koseerrrr
Quote helicornia 28-12-2017 04:49 PM
geli ati aku tengok gambo2 joy

Lihat semua komen(353)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059540s Gzip On
To Top