Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Wah Kelas Gitu, Fathia Latiff Pasang Bodyguard?

28-12-2017 03:40 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 3666| Komen: 41


Artis kontroversi Fathia Latiff baru-baru ini memuatnaik gambar dia diapit oleh dua orang lelaki yang memakai pakaian seragam berwarna hitam di akaun Instagramnya. 

Gambar tersebut diberikan kapsyen “Terima kasih atas kebaikan anda”. Peminat dan pengikut akaun tersebut menjangkakan bahawa Fathia telah memasang ‘bodyguard’ kerana isu keselamatan dirinya baru-baru ini. 

Sebelum ini Fathia menerusi akaun twitternya memberitahu, seorang lelaki telah bertindak kasar dan mengugut akan mencederakannya. Fathia yang trauma, terus membuat laporan polis berkenaan ugutan tersebut.

Oleh kerana bimbang mengenai keselamatan dirinya yang perlu menghadiri pelbagai acara di tempat awam, Fathia juga memasang niat untuk mempunyai ‘bodyguard’. 


Mungkin dengan kemaskini gambar yang disebutkan di atas, peminat yakin mereka adalah ‘bodyguard’ yang dilantik Fathia. 

Setakat ini belum ada sebarang kenyataan daripada Fathia. Cari harapkan jika benar Fathia telah mempunyai ‘bodyguard’ Fathia akan lebih yakin berada di tempat awam. 

Bimbang juga kalau lelaki samseng yang mengugut Fathia bertindak di luar batasan. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 41
Komen

Previous : Bengang Difitnah Bertubi-Tubi, Chef Wan Nekad Buat Laporan Polis

Next       : Joy Revfa Dah Ada Pengganti HH, Siapa Agaknya Mr.J?

Komen Terbaru

Quote asyura_85 1-1-2018 09:42 PM
Edited by asyura_85 at 2-1-2018 01:14 AM

Minah ni kt London..smalam naik flight British Airways (kenapa tanak MAS? ) ngn member aku..member aku tak tau dia ni artis.. aku tnjuk gmbr kt IG..baru dia cm..'larh..minah ni ke belakang I time kat UK border tadi??waaa.she was so loud..amik2 gmbr..gelak kuat2 ngn kawan dia..pegang kamera dopopatjam menyelfie..i pun pelik..dah kenapa budak ni jakun sangat..baru sampai London maybe'..bila I cakap dia ni retis..and dah banyak kali pi oversea, kawan I yg macam pelik..'kesiannya dia.. kalau I tak tau dia artis, I msti terpk smpai skang yg budak ni gaya cama baru kuar Msia je I tgk ', katanya.. hahaha..
To be honest, aku minat je dia ni..berlakon best and cantik..cuma skan dah pelik2 skit tweet dia k twitter tu..nape ntah

Lain-lain Komen

Quote zaziot 28-12-2017 03:43 PM
nk psg bodyguard pun nk canang..nanti org nk serang ko pun leh plan dgn lebeh licik lg sbb dh tau ada bodyguard
Quote samasam90 28-12-2017 03:54 PM
hodohnye bodyguard dia.. takde yg macam pascal duvier #senak sesambil menjaga i, segala lubang i pun dijaga nye ke?
Quote gerbera.memopad 28-12-2017 04:28 PM
samasam90 replied at 28-12-2017 03:54 PM
hodohnye bodyguard dia.. takde yg macam pascal duvier #senak sesambil menjaga i, segala lubang i pun ...

Amboi hang

Anyway patut la mcm pernah dgr nama Pascal tu rupanya bodyguard KimK
Quote pure_lady 28-12-2017 04:31 PM
hahahahahahaha sedehnya bodyguard kau dekkk
Quote Minami2013 28-12-2017 04:33 PM
Cantik nya kakya...
Quote samasam90 28-12-2017 04:35 PM
gerbera.memopad replied at 28-12-2017 08:28 AM
Amboi hang

Anyway patut la mcm pernah dgr nama Pascal tu rupanya bodyguard KimK

petang2 hujan macam ne, gelenyar sikit sis
Quote wikedsaikel 28-12-2017 04:42 PM
Huh? Tek yerrrr!!! Why did i fokus kt sinun?
Jap nak amek wuduk kasi suci hati
Quote miemiecha 28-12-2017 05:01 PM
erm, harap blh jaga molek lah tekya.. sian plak ke dia pas kne ugut tu. tp mek dlu pernah le baca ceren kabo bodigad ensem2 sado2.. ni sadorhana.. rosak imaginasi mek satu ketika dolu
Quote MH3707 28-12-2017 05:04 PM
apa kes dia ni pasal bodyguard? pasal isu kutuk kerajaan tu ke?
Quote Aduradura 28-12-2017 05:04 PM
Tak pernah lagi ade orang bangga betau ade bodyguard siap bergambor...kau kenape tiya oiiii hahaha
Quote kiambang 28-12-2017 05:12 PM
Ambik la yang ada rupa sikit boleh tak ?
Quote bukan_ustazah 28-12-2017 05:21 PM
Edited by bukan_ustazah at 28-12-2017 05:33 PM

Netizen memandai. Sheols tak cakap pun bodyguad dia  .. she just tweeted about this, Just two guys jaga dia masa moodrepublic.

Sian you tekya semua gambar orang tilik jadi bahan gossip
Quote BookerT 28-12-2017 05:43 PM
kata miskin tak da duit kos sara hidup naik rakyat tertidas nyah tetapi kenapa boleh upah bodyguard ni nyah?
Quote BookerT 28-12-2017 05:44 PM
kiambang replied at 28-12-2017 05:12 PM
Ambik la yang ada rupa sikit boleh tak ?

nanti habis pulak body mak hayam fatiya kena guard dengan bodyguard yang ada rupa tu nyah...check in nyah...
Quote helicornia 28-12-2017 05:45 PM
job pun takde..mampu ke nk bayar
Quote de_ikea 28-12-2017 05:57 PM
iye ke bg? tak tele pun gambar dgn cerita.
Quote damian_lee 28-12-2017 06:08 PM
Me kalau ada body guard nak pilih yang helok
Boleh la "guard" kan body juga
Gituuuu
Quote abil_tetra 28-12-2017 06:32 PM
haha...kang demand yg hensem mahal pulak

tp sapela yg serang tuh....dgn anak sekali ermmm
Quote samasam90 28-12-2017 06:51 PM
damian_lee replied at 28-12-2017 10:08 AM
Me kalau ada body guard nak pilih yang helok
Boleh la "guard" kan body juga
Gituuuu

khuenssss dah alang2 bguard boleh siap pelok takut dilanggar kereta, pastu mata betembung., auchhh dramanya

Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097149s Gzip On
To Top