Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kylie Jenner 'Sorok' Perut Lagi, Mengandung Ke Tak Sebenarnya?

27-12-2017 05:38 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 3355| Komen: 14

Sejak khabar yang mengatakan Kylie Jenner mengandungkan anak kekasihnya, Travis Scott, dia memang tak berapa aktif di media sosial.

Ramai yang berharap personaliti realiti TV ini membuat pengumuman tentang kesahihannya Krismas lalu, tapi hampa sebab hanya senyap sahaja.

Kylie ada memuat naik gambarnya di Instagram, namun bukan seperti yang diharapkan kerana foto tersebut langsung tak menunjukkan dia hamil.

Sebaliknya ia hanyalah foto ketika dia menjadi penghias muka hadapan majalah Love Magazine.

Dalam Snapchat juga, Kylie bergaya depan kamera tanpa menunjukkan perutnya.

Disebabkan itu, ramai yang membuat spekulasi bahawa keluarga Kardashian sengaja menyembunyikan kehamilannya.

Foto: Snapchat
Menurut Daily Mail, ada ramai di ruangan komen yang tertanya-tanya benarkah Kylie benar-benar mengandung.

Tak tahulah bila Kylie Jenner nak sahkan tentang keadaan dirinya. Mungkin dia mahu mengekalkan privasinya?

Foto: IG Kylie Jenner
Apa pun tunggu sahaja.Kalau benar mengandung pasti akan melahirkan juga nanti kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 14
Komen

Previous : Priyanka Chopra Disebut-Sebut, Bakal Jadi Pengapit Meghan Markle?

Next       : Peminat Merempat, Taylor Swift Terus Hadiahkan Rumah

Komen Terbaru

Quote nhao 5-2-2018 09:18 AM


ni katanya dh beranak... baby girl

Lain-lain Komen

Quote miemiecha 28-12-2017 09:04 AM
hurmm mcm x biasa plak deme ni peknen dlu kawen kendian..  itu pun kalau kawen
Quote dutch_lady 28-12-2017 11:54 AM
akak dia khloe tu pun tgh pregnant kan?
Quote gerbera.memopad 28-12-2017 12:33 PM
Bukan mmg dah confirm pregnant ker? Hari tu ada gambar dia with a little bit of baby bump kan?
Quote chikumanis 29-12-2017 04:30 PM
https://www.instagram.com/p/BdQPS3Ulkqk/?taken-by=kimdashvogue

ni video tunjuk perut...kemain lagi boobs dia...
Quote sarah_ary2 29-12-2017 06:11 PM
Mcm mata joy refva
Quote sxxsso 31-12-2017 03:22 PM
khloe pun pregnant kan
Quote minahtaugeh 22-1-2018 12:23 AM

yup...ari tu ade baca tgk kt clevver news...
Quote nhao 22-1-2018 11:12 AM
confirm la macik ni pregnant.... igt gossip
Quote niena90 22-1-2018 11:56 AM
Dia ni kenapa dok sorok2 perut bagai. Terang2 family dia jenis tak kisah ko mengandung anak haram. Kakak2 dia elok je tayang perut announce pregnant. So weird la budak ni
Quote tzerya 22-1-2018 01:14 PM
Curious juga nak tau pasal dia ni... since kat ig post dia just tunjuk muka je
Quote nooriesz 22-1-2018 02:25 PM
ape mksd lb dgn cb tu.. perasan gk klu ig artis barat mesti ade yg komen huruf tu..
Quote chikumanis 23-1-2018 04:45 PM
nooriesz replied at 22-1-2018 02:25 PM
ape mksd lb dgn cb tu.. perasan gk klu ig artis barat mesti ade yg komen huruf tu..

lb = Like Back
cb = Comment Back

Quote nooriesz 23-1-2018 06:40 PM
chikumanis replied at 23-1-2018 04:45 PM
lb = Like Back
cb = Comment Back

ohh.. tq chikumanis
Quote nhao 5-2-2018 09:18 AM


ni katanya dh beranak... baby girl

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044550s Gzip On
To Top