Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

“Beauty With Brains” Penonton Puji Hanis Zalikha Bijak Mengacara

27-12-2017 02:51 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 19019| Komen: 322

Kemunculan Hanis Zalikha di dalam rancangan Meletop sebagai pengacara jemputan baru-baru ini mendapat respon sangat baik daripada penonton. 

Ramai yang menontonnya mengatakan Hanis lebih tenang dan membuat ‘ homework’ sebelum bersiaran secara langsung. 

Kombinasi antara Nabil dan Hanis juga dikatakan menghiburkan. 

Menurut pengguna laman social twitter yang bernama Anis, Hanis kelihatan bersedia dan berpengetahuan tentang dunia hiburan. Selain daripada itu, Hanis juga dikatakan bijak melontarkan soalan.  

Kehadiran Hanis benar-benar memberikan impak positif kerana rancangan ini dilhat lebih berinformatif dan bukan hiburan semata-sama. 

Tambahan pula ramai peminat Hanis merindui kemunculannya di kaca televisyen. Setelah sekian lama Hanis menyepikan diri dalam dunia pengacaraan sejak melahirkan Yusuf Iskandar, akhirnya malam tadi Hanis kembali mengubat kerinduan peminatnya. 


Suami Hanis, Hairul Azreen turut memberikan sokongan padu kepada isteri yang tercinta. Sebaik selesai melaksanakan tugasnya, Hanis Zalikha meluahkan rasa terkejut dan gembira dengan peluang mngantikan Neelofa serta tidak lupa untuk memohon maaf kepada audien sekiranya terdapat kesilapan ketika mengacara. 

Hanis Zalikha mendapat sokongan penuh daripada suaminya, Hairul Azreen.
Tahniah diucapkan kepada Hanis Zalikha kerana persembahan yang baik semalam. Jarang penonton memuji hos Meletop. 

Selalunya hos Meletop dikecam hebat setiap minggu dengan corak pengacaraan mereka yang bersahaja. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 322
Komen

Previous : Lama Hilang, Zul Ariffin Buat 'Comeback' Berjubah Ala Pak Arab

Next       : Perlu Ke Tunjuk? -Gambar Farid Kamil Atas Katil Dengan Isteri Jadi Bualan

Komen Terbaru

Quote pumpkingirl 4-4-2018 04:32 PM
Tak tgk meletop.tp i percaya dia ni jauh lagi bagus dpd lopak air tu.

Lain-lain Komen

Quote sheqim 27-12-2017 02:56 PM
Cantik pulak dia senyum nmpk gg cam gambar first tu... keknis mengacara okay jgn berlakon je okay?{:good
Quote hyie 27-12-2017 03:01 PM
iols setuju jah...
Quote NadineNajmie 27-12-2017 03:06 PM
Host macam ni la weols mahukan.. Nampak class sikit meletop tu. Time to change astro!
Quote sepitsiput 27-12-2017 03:15 PM
meols impressed dgn dia smlm
Quote rukia2 27-12-2017 03:16 PM
Tp suara dy cm monotone.. Tp still better dr u know who
Quote mieymiey 27-12-2017 03:17 PM
#AsalkanBukanHajbir
Quote iza.moha 27-12-2017 03:19 PM
Smlm tgk skjp awal meletop tu hanis tanya nabil apa pkembangan tbaru bang bil. Bleh plak jawapan nya perut je makin kembang...bang bil xde job lain ke slain meletop dan gv.. Atau bang bil x sedia tetiba hanis iv dia plak
Quote Tweety_Senrose 27-12-2017 03:20 PM
I love her. Betul2 buat homework smpai nabil campak Qcard lepas Hanis tegur mistake nabil
Quote uori 27-12-2017 03:20 PM

khenssss


Quote modesty 27-12-2017 03:20 PM
Dia ni okla..nmpak dia interested dgn topik yg dibincgkan..bukan mcm seseorg tu yg tergedik2 mcm nak terkencing
Quote jijioaynna 27-12-2017 03:26 PM
Yess.. Shes a good choice to replace Lopak itu ponnnn kalo asteruk nk let go pengacara otak kosong like neelopak. Hanis was well prepared last nite. Nabil lak nampak xde wat research mse interview pelakon2 Syurga Yg Kedua.. Takat tu je yg I tgk smlm anyway...
Quote September14 27-12-2017 03:29 PM
Okla klu retis lain iols mmg x setuju gnti lopak tp hanis ni wlupun iol tak tgk dia mngacara tp tgk gmbr cara dia duduk aje dah nmpk aura pngacara tu.
Quote modesty 27-12-2017 03:32 PM
Iols rajin jgk tonton sbb mak iols peminat neelopak..kata bonda neelopak wanita anggun mcm bidadari..well xslah pun ape mak iols ckp sebab beliau x  kenal siapa neelofa yg sbnrnya..anyway spnjng pemerhatian iols ini interview dgn guest yg iols blh terima as penonton..sbb before ni hos tnya soalan mcm bangang..guest excited nak crita dorg buat lwk bodo..tp smlm iols puas hati dgn soalan yg ditanya dan jawapan guest..mmg sgt2 puas hati
Quote Atata 27-12-2017 03:35 PM
tp i distracted dia suka bercakap2 dgn org kiri kanan dia waktu guest tgh bercakap. mungkin dia boleh tutup mic dia ke apa kalau pun nak bercakap
Quote sarukhan 27-12-2017 03:36 PM
Penuh keterujaan hanis semalam. Semalam mmg bagus dr dia mengacara wedding dulu tu.. lupa nama show tu.. iols bg 4 bintang utk pengacaraan hanis semalam! {:hooray
Quote PJmasks 27-12-2017 03:36 PM
Iols tak suka baju die rambu ramba berjuntai2. Maybe iols yg xreti menilai fesyen skang. X tgk pun meletop so komen baju dari gambar kat atas tu je la.
Quote terpaku 27-12-2017 03:37 PM
nampak sangat rakyat malaysia dah tak tahan dengan kebodohan opah lipe
Quote terpaku 27-12-2017 03:38 PM
kebetulan meols tengah layan lagu bunga

ada lirik kebodohan. teringat ke opah
Quote damian_lee 27-12-2017 03:39 PM
terpaku replied at 27-12-2017 07:37 AM
nampak sangat rakyat malaysia dah tak tahan dengan kebodohan opah lipe

Helloo abam terpaku .. Siti Nana pun waybetter dr cik haj ok .... Gituuu

Lihat semua komen(322)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.155847s Gzip On
To Top