Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

“Kesian…Neelofa Mampu Cium Dolphin Je,” Netizen Tertawakan Aksi Percutian Neelofa

26-12-2017 01:55 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 17408| Komen: 284


Baru-baru ini kecoh di media sosial Instagram apabila aksi Neelofa bercium viral dan trending. Amboi Neelofa tak jaga adab ye! 

Sabar dulu ye bukan Neelofa bercium dengan kekasih atau bakal suaminya. Tetapi seekor ikan lumba-lumba!


Foto yang dirakamkan di Marine and Waterpark, Atlantis The Palm, Dubai itu amat digemari oleh peminatnya sehingga mendapat ratusan ribu ‘like’. 

Rata-rata mengucapkan rasa cemburu mereka pada dolphin tersebut. Ada di antaranya juga terusik dengan perasaan  ‘animal lover’ berasa simpati dengan dolphin yang terkurung itu.

Fesyen hijab Neelofa kurang digemari peminatnya.

Ada juga yang komen fesyen Neelofa yang menampakkan leher kurang Islamik berbanding dirinya sebelum ini. 

Peminat juga melihat fesyen tudung melekap itu menyebabkan Neelofa kelihatan lebih berisi tua daripada usianya. 

Namun begitu, antara komen yang mencuit hati dan mencuri perhatian adalah daripada peminat ini.  Komen ringkas tersebut berbunyi,
“Kesian Neelofa cium ikan je…” dan di sambut dengan komen-komen spekulasi yang mengatakan Neelofa sedang kesunyian dan hanya mampu meluahkan rasa cinta kepada haiwan tersbut. Selain daripada itu, dolphin tersebut juga dikatakan lebih beruntung kerana dapat ‘bermesra’ dengan Neelofa. 

Malah ada juga yang cuba provok dengan menyatakan Fattah Amin telah rugi besar.


Adoi…tak habis-habis lagi kaitkan nama besar seperti Neelofa dengan Fattah Amin. Aktor itu telah selamat berbulan madu di Kota London bermesra dengan isterinya. Untuk apa namanya dikaitkan dengan Neelofa lagi?  - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 284
Komen

Previous : Peminat Hanya Hargai Artis ‘Instafamous’, Jue Aziz Kecewa Bawa Diri Ke Indonesia

Next       : "Selak Ada Batasnya,"-Tayang Gambar Breastfeeding, Azura Zainal Dikecam

Komen Terbaru

Quote Aunty_Acid 24-1-2018 03:30 PM
badut lagi kertu
aku selalu keliru dia dgn emak dia
yang boleh membezakan ketuat dekat muka dia tu shj

Lain-lain Komen

Quote kiah_mai_pulak 26-12-2017 02:06 PM
Hahahahhahaa. Jahat giler netizen.. ciann hajbir lopa.. tp tu lah, asal boleh cium, ikan pun ikan lah.. ekeke
Quote gerbera.memopad 26-12-2017 02:06 PM
Lofattah ke Fattzura ke aku tak nak komen since I couldn't care less , namun sesungguhnya turban sangat tak sesuai utkmu wahai Neelofa. This is facts yach.
Quote makneng 26-12-2017 02:11 PM
Gambar ni la kan yg sheolls kena bash dgn rina omar.
Quote dokterdewi 26-12-2017 02:12 PM
Ha'ah, I pun tak faham kenapa nak kaitkan dgn FA lagi. Mcm artikel ni jugak, nak cerita pasal HL dan dolphin, last2 kait dgn FA jugak. Sama mengong je.
Quote dokterdewi 26-12-2017 02:15 PM
makneng replied at 26-12-2017 02:11 PM
Gambar ni la kan yg sheolls kena bash dgn rina omar.

Kena bash apa makneng? Sape rina othman tu? Majistret? Loyer? Ahlil muzik?
Quote helicornia 26-12-2017 02:17 PM
cium ikan pun kecoh..ok la tu iols dolphin tengok pn tak penah inikn pulak nk cium.btw tk abis2 nk kait dgn pattah please move on haters
Quote cik_kambing 26-12-2017 02:17 PM
makneng replied at 26-12-2017 04:11 PM
Gambar ni la kan yg sheolls kena bash dgn rina omar.

Dia bash apaa?
Quote bioessence 26-12-2017 02:18 PM
Hajahat tak tahu aurat rupa rupa nya
Leher dan dagu aurat ye
Innner turban tu mcm level free hair
Quote Aduradura 26-12-2017 02:19 PM
Kesian dolphin tu
Quote cik_kambing 26-12-2017 02:20 PM
Hajah will.do anything to make people talk about herrr chuolsss. Tak kan x tahu MO hajahjahatttt kotttt. Kowseeeeeeerrrr
Quote onexox97 26-12-2017 02:20 PM
cium dolphin pun buka thread
Quote MatDeghem 26-12-2017 02:24 PM
Korang dah buat LadyShera marah. Jgn kutuk LadyBoss dia ....




Quote cicicumel 26-12-2017 02:25 PM
Mudahnya kerja wartawan...sekadar screenshot komen instagram pastu provoke.{:hooray
Quote cikgojesss 26-12-2017 02:26 PM
Aduradura replied at 26-12-2017 02:19 PM
Kesian dolphin tu

meols baru nak cakap camni... hahahahahaha
Quote dokterdewi 26-12-2017 02:26 PM
onexox97 replied at 26-12-2017 02:20 PM
cium dolphin pun buka thread

Lofa terbang dari bangunan tinggi pun boleh bukak thread jugak
Quote makneng 26-12-2017 02:27 PM
cik_kambing replied at 26-12-2017 02:17 PM
Dia bash apaa?

U pegi twitter je twitter Rina Omar x pun insta mediahiburanofficial. Mak malas nak tepek. Haha
Quote LauraRichis 26-12-2017 02:27 PM
MatDeghem replied at 26-12-2017 02:24 PM
Korang dah buat LadyShera marah. Jgn kutuk LadyBoss dia ....

Love tu sape? Anying peliharaan acik bawang ni kah?
Quote willow12 26-12-2017 02:28 PM
Ermmm dok kata netizen dok kait2 kan lagi sheols dgn fattah/fazura...tp masalahnya dok up lagi bebenang yg menjurus kpd tujuan yg sama.
Nak suruh forumer dok bincang apa lagi pun tak tau la.. Iols tetiba mual nak muntah dah ni.
Quote barfi 26-12-2017 02:29 PM
Ya mmg nampak kesian sebab dia alone tapi mana tahu entah2 dia happy jek kan bebas kemana2 serata dunia..

Lihat semua komen(284)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051077s Gzip On
To Top