Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Ramai Cemburu Gadis Berbadan Besar Ini Dapat Suami Kacak! Kau Ado?

22-12-2017 01:06 PM|Oleh: Amiey | Dilihat: 5173| Komen: 73

Memiliki badan besar atau berisi bukanlah mudah kerana seringkali menjadi mangsa ejekan atau dipandang rendah oleh golongan tertentu sehinggakan hilang keyakinan diri.



Ada juga yang beranggapan bahawa mereka yang mempunyai badan berisi atau besar tidak akan menemui bahagia.
 
Namun, wanita yang bernama Aiffa Majid ini membuktikan bahawa cinta sejati itu wujud. Kisah perkahwinannya dengan jejaka kacak berasal dari Maghribi menarik perhatian ramai.

Wah, sudah lah kacak dari Maghribi pulak tu! 



Dia berkongsi gambar perkahwinan dengan suaminya, Badr Kabdani di akaun Instagram miliknya, @missjumboqueen berkata bahawa suaminya itu tidak memandang fizikal, sebaliknya hati budi yang mengikat cinta mereka.

"Di saat banyak mata-mata lelaki yang memandang, lalu mentertawakan aku, kau datang lalu berkata:
Tak mengapa, mereka ketawa kerana mereka melihat melalui mata, tetapi saya memandang awak dengan hati", tulis Aiffa.


 


Status Aiffa itu telah menerima lebih 11 ribu likes, dan ruangan komen turut dibanjiri ratusan komen yang rata-rata tersentuh dengan ketulusan si suami menerima Aiffa.



Bertuah badan! Mesti ramai yang 'jealous' kan? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 73
Komen

Previous : 'Anti Stres Semulajadi' - 5 Fakta Mengejutkan Tentang Kelebihan Sperma..

Next       : 13 Tahun Wanita Ini Makan Tahi Sendiri! Jijik, Tengok Rumahnya Boleh Muntah

Komen Terbaru

Quote tanak-balik 10-1-2018 01:28 PM
Edited by tanak-balik at 10-1-2018 02:30 PM

ade je laki melayu yg aku kenal (die kurus kering eh tinggi dlm 175 cmtu kut) pun taste ngn jenis bdn besor2 ni.. kawan husband aku siap ckp dina, arwah sharifah aini tu seksi masa perform...geram kata die..

Korg ni pun hagak2 la..da namanya kebersihan..cemana debab or kurus kena jaga kebersihan..
Mmg ade yg debab busuk tp banyak jgk yg aku tgk wangi.. selalu mandi..tukar baju rajin.. pandai jaga kebersihan rambut tudung..bilik dorg pun kemas..yg penting kena rajin.

Yg selalu aku nengok yg lawa2 hijabtaik yg memanjang pemalas..rambut bau kepam..ade yg je yg kurus ketiak tengik..pokok pangkalnye memasing kena jaga..

Kalau kurus tp mls mandi mls jaga kebersihan segala mala tetap gak nmpk busuk..
Tak paham aku sampai dlm kain org pun nak sebut cemana org tu jimak..

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 22-12-2017 01:32 PM
Tajuk benang? Apakah?
Quote EvieWanKenobi 22-12-2017 01:34 PM
takde maknanya nak cemburu..
Quote moonbug 22-12-2017 01:37 PM
Kalau dah jodoh
Quote winda_klose 22-12-2017 01:49 PM
handsome ke???
Quote M.Rose 22-12-2017 01:52 PM
Kwin tuk PR ka? Klau cinta sejati bgus ler
Quote AvaAdore 22-12-2017 02:20 PM
Maybe taste dia BBW
Quote keds 22-12-2017 02:25 PM
siapalah yang cemburu tu?
Quote myakayina 22-12-2017 02:27 PM
takde nak jelesnya lah..ramai je kat luar tu aku tengok laki kurus tapi bini XXL..happy bahagia jer.. dah jodoh dan rezeki dorg dpt hubby yg tak pandang fizikal..org tengok hati budi..bukan luaran..tu yg penting..
Quote oak.balustrade 22-12-2017 02:35 PM
Tahniah Aiffa. Comel dia ni rupa manis. Moga berbahagia selamanya.
Quote Catpaw 22-12-2017 02:45 PM
Teringat pula lagu  casablanca      
Quote ashcroft86 22-12-2017 03:06 PM
Teringat mamat2 morocco datang gym weols dlu. Helok ya amat yachh. Cakap french lak tu.
Quote abangadek 22-12-2017 03:11 PM
dietlah sikit hakakkk.. montel betul kau.. nak cukur bulu pubis pun tak nampak kalau gini punya kedempol
Quote onexox97 22-12-2017 04:07 PM
abangadek replied at 22-12-2017 03:11 PM
dietlah sikit hakakkk.. montel betul kau.. nak cukur bulu pubis pun tak nampak kalau gini punya kede ...

mak ai komen
Quote miemiecha 22-12-2017 04:08 PM
xnmpk ape yg lain kat muka laki dia, seyes lau x ckp mamat moroco tu, mek ngat marhaen mesia biasa je
Quote aku_best 22-12-2017 04:10 PM
Cemburu la sangatttttt......
Quote SOFIA2017 22-12-2017 04:25 PM
abangadek replied at 22-12-2017 03:11 PM
dietlah sikit hakakkk.. montel betul kau.. nak cukur bulu pubis pun tak nampak kalau gini punya kede ...

suruh cik abang tolong  
Quote hungryhenry 22-12-2017 05:13 PM
.. Taknmpak kearaban pun heols
Quote supernaturalee 22-12-2017 05:29 PM

kelakar dgn respon chuol


@abangadek





Quote yangsemb 22-12-2017 06:19 PM
Tahniah kpd pasangan pengantin, semoga kekal ke anak cucu {:love

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.044404s Gzip On
    To Top