Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Rakaman Trump Minum Dengan Dua Tangan Cetus Kebimbangan Netizen..

21-12-2017 10:55 AM |Dilihat:4271| Komen: 30
Siapa sangka cara minum air juga telah menimbulkan isu dan menjadi viral di laman sosial.

Netizen terutama di Amerika Syarikat dikatakan berasa bimbang selepas melihat presiden Donald Trump dilihat memegang cawan dengan dua belah tangan ketika berucap di White House, pada Isnin. 

Trump ketika itu berhenti seketika untuk minum air.


Namun, presiden itu mengambil cawan dengan kedua belah tangan, seperti yang biasa dilakukan oleh kanak-kanak. 

Laman Twitter mula kecoh bila netizen 'mendiagnos' perlakuan Trump itu sebagai simptom awal penyakit demensia. 



Sebelum ini juga terdapat insiden hampir serupa apabila Trump memegang botol air mineral dengan kedua belah tangan. 

Penyakit Demensia merupakan sejenis penyakit yang berkaitan fungsi otak yang menyebabkan pengurangan keupayaan untuk berfikir dan mengingati secara perlahan-lahan. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 30
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote buragazz 22-12-2017 08:16 AM
Anyway PBB dah umum pengiktirafan US tak sah.. kita tgk Tramp meghoyan ke tak...

Tak yah le nak baculkan negara tanah tumpah dan tempat aku menumpang teduh cari rezeki..

Kita nak lawan pun tgk jugak kemampuan..

Lain-lain Komen

Quote krustykrab 21-12-2017 11:02 AM
nasib dia tak guna kaki utk pegang cawan
Quote xtahumenahu 21-12-2017 11:05 AM
Owhh.. Tu tanda dementia... Nway Trump...selamat menjalani hari tua
Quote sofiazara 21-12-2017 11:06 AM
my mom has parkinson's mmg dia minum guna 2 belah tangan
Quote vanillaninja 21-12-2017 11:26 AM
Oh. Ni info baru buat I.
Quote nisako 21-12-2017 11:30 AM
hmmmm..............
Quote abangadek 21-12-2017 11:32 AM
haaa nampakkkkkkkkkk org dementia pegang as
Quote cairel_azlie 21-12-2017 11:44 AM
Bahaya tuuu...patutla apa keputusan dan tindakan dia tak berfikir panjang dan kontrovesi...
Quote buragazz 21-12-2017 12:08 PM
Kenapa aku cam terfikir yang si donald tramp ni proxy Israel Laknatullah dan dia memang telah dirancang utk menang pilihanraya purposely to recognize Israel as a country..

Igauan aku je kot.. haha
Quote ekod79 21-12-2017 12:13 PM
Umur dah 70an...biasela tu...
Quote samasam90 21-12-2017 12:14 PM
rakyat masih sayang trump. #getwellsoon
Quote finesse 21-12-2017 12:15 PM
Kesian ada jgk kat Trump.. tua2 pun gigih nak hadap jd presiden. Tua2 ni kau berehat je la. Nak buktikan apa lagi..
Quote sinalegna 21-12-2017 12:16 PM
Yang dok kena challenge suh anta santau hari tu dah menjadi kot
Quote yangsemb 21-12-2017 01:00 PM
Biar laaaa...dia kan kategori warga emas {:spec
Quote shailyvelera 21-12-2017 02:04 PM
hahaha....mcm2 netizen ni...
Quote akik 21-12-2017 03:03 PM
Haritu pun diorang kecoh sebab Trump bercakap slurring satu macam,  
Quote jfq 21-12-2017 03:09 PM
..cash?...
Quote mieymiey 21-12-2017 03:20 PM
Dah ada tanda-tanda dah tu.
Quote liyamariska 21-12-2017 03:38 PM
buragazz replied at 21-12-2017 12:08 PM
Kenapa aku cam terfikir yang si donald tramp ni proxy Israel Laknatullah dan dia memang telah diranc ...

ai pun cam terpikir mende yg sama....
Quote zorrro_03 21-12-2017 03:46 PM
untuk makluman semua,  dalam Islam buat sesuatu  spt makan minum dengan tangan kanan.  kalau terpaksa pegang bekas minuman tu dengan tangan kiri, sebaiknya gunakan tangan kanan utk support.  



Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103710s Gzip On
To Top