Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Cantik Ke? Wanita Ini Sanggup Kerat Lidah Untuk Kepuasan Diri..

20-12-2017 04:11 PM|Oleh: Amiey | Dilihat: 1643| Komen: 13

Setiap orang mempunyai citarasa yang berbeza. Namun, sanggupkah anda melakukan pembedahan ekstrem semata-mata mahu kelihatan unik dari yang lain?


Itulah yang dilakukan oleh gadis yang berasal dari Britain yang dikenali sebagai Lucy McAllister ini yang nekad melakukan prosedur untuk memotong bahagian tengah lidahnya bagi mendapatkan lidah yang bercabang.

Menurut laporan Daily Mail, prosedur membelah lidah ini mengambil masa selama dua minggu atau lebih untuk sembuh dari luka pembedahan. 



Selain itu, mereka juga akan mengalami kesukaran untuk bercakap, makan dan minum sepanjang proses untuk sembuh. 



Melalui posting di akaun Instagram miliknya, Lucy memberitahu yang kesakitan yang dialaminya selepas pembedahan tidaklah seteruk apabila dia hendak makan atau minum.




"Kesakitan selepas pembedahan bukanlah isu, tetapi kesukaran untuk makan dan minum adalah perkara yang paling susah!" tulisnya.

Walaupun terpaksa menghadapi kesakitan, dia berpuas hati dengan apa yang dimilikinya sekarang walaupun ramai yang mengecam tindakan serta tidak bersetuju dengan apa yang dilakukannya. 

Malah, ada yang menggelarnya sebagai gila dan menyerupai syaitan. 

"Ingat pribahasa jerr..lidah bercabang.. ehh.. betul2 lah ada... kikikiki"

"eee.. seram macam iblis.."

"Takut tengok. Dah puas jadi manusia, nak jadi binatang plak. Pelik2..."

Apa pendapat anda? Yay or Nay?? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 13
Komen

Previous : 'Anti Stres Semulajadi' - 5 Fakta Mengejutkan Tentang Kelebihan Sperma..

Next       : Sentap Dengan Model Pakaian, Laman Web Fesyen Dikecam

Komen Terbaru

Quote vanillaninja 10-1-2018 11:36 AM
First pic tu, sebelah tu bf sheols ke. Reincarnation sebagai kambing ke tu.

Lain-lain Komen

Quote bebeng 20-12-2017 04:17 PM
Semakin pelik dah manusia sekarg
Quote SOFIA2017 20-12-2017 04:26 PM
kepuasan apa erk yang dia dapat...
Quote chinta89 20-12-2017 04:29 PM
hudoh sgt               
Quote yangsemb 20-12-2017 04:56 PM
Nayyyyyyyyyyy....
Quote izzat1987 20-12-2017 05:00 PM
Nilah dari kehidupan liberal manusia berkiblat syaitan
Quote Deidra 20-12-2017 05:35 PM
G I L A

Enough said
Quote Artemesiaa 20-12-2017 05:57 PM
Mental je yang sanggup buat sebegitu
Quote green~tea 21-12-2017 06:52 PM
Try looking at the bright side.. maybe bila dia BJ boypren or husband extra nikmat ke??? Maybe laaa..... iols speku aje.. {:laugh
Quote ais_kosong 22-12-2017 10:55 AM
ngilu tengok dia bertindik mcm tu..
muka dah cantik tp demi sebuah kepuasan sanggup dia rosakkan
Quote dutch_lady 22-12-2017 10:56 AM
bodoh dan hodoh....
Quote mrsqueen 10-1-2018 05:15 AM
tak sakit kaaaa
Quote haryatie 10-1-2018 11:32 AM
ngeri jerkkk...
menakutkan pun ada
nak berckp ok ke tidak tu..
Quote vanillaninja 10-1-2018 11:36 AM
First pic tu, sebelah tu bf sheols ke. Reincarnation sebagai kambing ke tu.

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.066195s Gzip On
    To Top