Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Memang Tak Sangka- Isteri Hamil Lagi, Aliff Syukri Paling Seronok

20-12-2017 10:02 AM|Oleh: Amirah | Dilihat: 5028| Komen: 42

Sesuatu yang tidak dijangka telah memberikan kebahagiaan kepada keluarga Datuk Seri Aliff Syukri apabila dia menyampaikan berita gembira tentang isterinya, Datin Seri Nur Shahida yang sedang hamil tiga bulan.

Foto: IG Aliff Syukri

Foto: IG Nur Shahida

Baru sahaja ambil dua orang anak angkat yang diberi nama Ameena dan Qayyum, usahawan ini dilimpahkan lagi kemurahan rezeki dengan kehadiran cahaya mata baru pada tahun depan.

Menurutnya, sudah lama dia mahukan anak yang ramai dalam keluarganya dan benar-benar tidak menyangka berpeluang menimang anak lagi.

Berita itu dikongsi ketika dia ditemui dalam sidang media pelancaran single terbarunya yang berduet bersama isterinya untuk lagu Abang Nak Tegur 2.0.

Lagu tersebut diterima baik oleh netizen yang rata-rata memuji muzik video bersama isterinya itu.

Dalam pada itu, dia juga menjelaskan segala kontroversi yang melanda semasa pembikinan muzik video bersama Nur Sajat di Sepanyol bukanlah sengaja direka-reka sehingga membawa kemarahan.

Foto: IG Aliff Syukri

Dia mengalami tekanan selepas kehilangan wang tunai, kad kredit, kad pengenalan dan jam tangan jenama Cartier pada hari pertama di sana.

Bertambah besar keluarga Terlajak Laris selepas ini. Tahniah diucapkan buat Aliff Syukri dan isteri tercinta! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 42
Komen

Previous : Kalau Tak Kaya Lupakanlah -Alif Hadi Nak Pikat Neelofa, Peminat Kata Jangan Harap

Next       : Gandingan Serasi Bersama Neelofa Dalam Meletop, Awal Bakal ‘Caras’ Nabil?

Komen Terbaru

Quote ricecake 26-12-2017 01:58 PM
Tahniah

Lain-lain Komen

Quote idakamaruddin 20-12-2017 10:58 AM
bagusla tambah anak ramai2

Quote SOFIA2017 20-12-2017 11:34 AM
alhamdulillah...tahniah
Quote wan_ie 20-12-2017 11:40 AM
tahniahhhhh
Quote BookerT 20-12-2017 11:57 AM
mak kesian dengan zuriat2 mak hayam aliff...kena menghadap pondan di rumah sendiri...
Quote melinda_kerr 20-12-2017 12:01 PM
berapa dato alif sponsor cari forum? setiap minggu ada jer thread psal dia ni.
Quote SerenaBlair 21-12-2017 02:52 AM
Tahniah makin berkembang keluarga
Quote schababe 21-12-2017 08:36 AM
iols wonder...mereka bersama secara natural ke? atau ada kaedah lain???
bagus jua heshe...dalam terserlah kepondanan heol dapat jua membungtingkan...
Quote intanpurnama 21-12-2017 08:44 AM
Tahniah dato seri
Quote kucen_miang 21-12-2017 09:00 AM
tahniah, dah dia mampu beranak ramai dari seorg istri. lain la tak mampu tp nak beranak banyak, beristri banyak.
Quote ayjay 21-12-2017 12:10 PM
schababe replied at 21-12-2017 08:36 AM
iols wonder...mereka bersama secara natural ke? atau ada kaedah lain???
bagus jua heshe...dalam ter ...

Apa susah? Hadap je lah ape jua yg heshe boleh bg konek naik. Sajjad tu ke (banyak giler dia komen puji sajjad cantik macam doll kat ig sajjad). Dah naik cepat sumbat kat binik. Dayung ler sambik tutup mata. Pancut. Done.
Quote ayjay 21-12-2017 12:10 PM
schababe replied at 21-12-2017 08:36 AM
iols wonder...mereka bersama secara natural ke? atau ada kaedah lain???
bagus jua heshe...dalam ter ...

Apa susah? Hadap je lah ape jua yg heshe boleh bg konek naik. Sajjad tu ke (banyak giler dia komen puji sajjad cantik macam doll kat ig sajjad). Dah naik cepat sumbat kat binik. Dayung ler sambik tutup mata. Pancut. Done.
Quote ayjay 21-12-2017 12:10 PM
schababe replied at 21-12-2017 08:36 AM
iols wonder...mereka bersama secara natural ke? atau ada kaedah lain???
bagus jua heshe...dalam ter ...

Apa susah? Hadap je lah ape jua yg heshe boleh bg konek naik. Sajjad tu ke (banyak giler dia komen puji sajjad cantik macam doll kat ig sajjad). Dah naik cepat sumbat kat binik. Dayung ler sambik tutup mata. Pancut. Done.
Quote ayjay 21-12-2017 12:11 PM
Dalam video abangnak tegur 2.0 ada nampak dia ni preggy ke?
Quote cahayamataku 21-12-2017 12:42 PM
Suke tgk wife si Terlajak Laris kat Meletop aritu. Slumber je dia sound setepek kat laki dia “ cakap jela you memang nak riak “ kekeke
Quote Aduradura 21-12-2017 12:45 PM
schababe replied at 21-12-2017 08:36 AM
iols wonder...mereka bersama secara natural ke? atau ada kaedah lain???
bagus jua heshe...dalam ter ...


Siot je soklan hahaha....mungkin mase tu ade sisi lain alip yg hanya isteri heolls je tau kakaka
Quote yangsemb 21-12-2017 08:57 PM
Tahniah Datuk Seri & Datin Seri {:cryrun
Quote naina 21-12-2017 09:07 PM
Dia ni kira berjaya la juga tak layan nafsu ke arah perempuan. Pndi mak dia didik dan kawen kan awal. Dpt plak bini garang. Haha
Quote munchkin 21-12-2017 09:11 PM
Tahniah pada toklif dan isteri. Suka tengok isteri dia
Quote September14 21-12-2017 09:25 PM
Psangn ni mcn tbalik, yg si suami suke mnunjuk lpstu kna perli dgn bini larik msuk blik majuk..

Lihat semua komen(42)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060117s Gzip On
To Top