Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Wow! Fesyen Tudung LED Melly Goeslow Buat Ramai Terpana.. DSV Cemburu Tak?

19-12-2017 05:31 PM|Oleh: Amiey | Dilihat: 2464| Komen: 29

Tahun 2017 menyaksikan kemunculan pelbagai  fesyen yang menarik dan tidak kurang juga yang pelik.


Penyanyi popular dari tanah seberang, Melly Goeslow juga tidak terkecuali dalam menggayakan fesyen yang dirasakan seiring dengan peredaran zaman. 



Semenjak berhijab, dia sering kali menerima kritikan mengenai fesyen hijab yang dikenakan olehnya.

Baru-baru ini, sekali lagi fesyennya menjadi bualan hangat netizen apabila dia mengenakan fesyen hijab yang pelik.



Melalui beberapa keping foto yang dimuat naik ke akaun instagram miliknya, @melly_goeslow, dia digambarkan sebagai 'Ibu kepada alam semesta' apabila mengenakan busana dan hijab yang bercirikan futuristik dan moden sambil diserikan lagi dengan bantuan lampu LED.



Menariknya, pakaian yang dikenakan oleh Melly menampakkan badannya seolah-olah mengeluarkan cahaya.



Difahamkan Melly mengenakan baju tersebut untuk sebuah acara pertunjukan fesyen di mana dia turut menyanyikan lagu terbarunya yang berjudul 'Hara'.

Agak-agak ada yang sanggup tak pakai macam ni? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 29
Komen

Previous : 'Anti Stres Semulajadi' - 5 Fakta Mengejutkan Tentang Kelebihan Sperma..

Next       : Cantik Ke? Wanita Ini Sanggup Kerat Lidah Untuk Kepuasan Diri..

Komen Terbaru

Quote supernaturalee 22-12-2017 05:19 PM
calling2 @sepitsiput



Lain-lain Komen

Quote Levespa 19-12-2017 05:37 PM
nampak macam ala2 princess firaun zaman king tut aje..
Quote batmana 19-12-2017 06:01 PM
smbung powerbank ka tu?
Quote missinpiece 19-12-2017 06:07 PM
Dah mcm crystal skull pulaks
Quote damian_lee 19-12-2017 06:29 PM
Renaldi ...
Quote adda001 19-12-2017 06:38 PM
Macam alien pulak
Quote barfi 19-12-2017 06:58 PM
Melly ni pelik2 kan fesyen nya. Few years back, dia pakai tudung lilit atas kepala dah macam ular sawa atas kepala
Quote yangsemb 19-12-2017 07:09 PM
Jumpa tengah malam ku pecuttttttt
Quote meow_tompok 19-12-2017 07:54 PM
pertunjukan fesyen, semua pun pakai pelik
Quote cahaya_almas 19-12-2017 08:53 PM
Mcm buruk je....kelakar pun ada...gelak je i tgk gmbr ni...haha
Quote kroit92 19-12-2017 09:01 PM
macam dalam movie The Hunger Games feshen diorang
Quote Jorja 19-12-2017 10:45 PM
Forever unique
Quote SerenaBlair 20-12-2017 03:49 AM
Waaa Dsv ade lawan dah
Quote aleesyasofia 20-12-2017 06:07 AM
yg kat kepala tue ble pakai berat ke idok? nmpk bsor jer..
Quote orgsepang 20-12-2017 06:47 AM
Pertunjukkan fesyen atau persembahan okey le tapi kalau datang khenduri kahwin
Quote haryatie 20-12-2017 07:55 AM
takut aihhh..
mcm makhluk apa jerk..
Quote mieymiey 20-12-2017 08:04 AM
Melly dan fesyen pelik berpisah tiada. Dia tak kisah rupa dia macamana, janji unik
Quote buapakperut 20-12-2017 08:54 AM
Pesyen roh gentayangan sesuailah dgn body beliau yang macam tayar tukun
Quote sickchild72 20-12-2017 09:28 AM
Hahaha nasib suarasedappp
Quote beautifulorchid 20-12-2017 09:44 AM
kagum dgn designer indonnyer kreativiti

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.059700s Gzip On
    To Top