CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dulu Sembunyi, Sekarang Sibuk Nak ‘Show Off’- Peminat Geram Dengan Amar-Amyra

19-12-2017 04:13 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 21533| Komen: 104|Original author: Oleh: Suzy

Description: Tindakan pasangan selebriti, Amar Bahrin dan Amyra Rosli menyembunyikan wajah anak sulung mereka menyebabkan peminat terkilan.


Tindakan pasangan selebriti, Amar Bahrin dan Amyra Rosli menyembunyikan wajah anak sulung mereka menyebabkan peminat terkilan. Peminat setia pasangan ini yang sekian lama menantikan wajah keluarga baru aktor dan aktres tersebut berasa sedih kerana tidak dapat menatap wajah bayi lelaki tersebut.

Namun begitu, memetik laporan Berita Harian Online, Amar dan Amyra sudah bersedia untuk berdepan dengan pelbagai kecaman dan tohmahan  daripada netizen. Wajah bayi yang dilahirkan pada 15 Oktober yang lalu itu kini dapat dilihat dalam program The Adventure of Aqeef Amyramar. 

Dua pelakon terbabit juga memilih untuk tidak mempedulikan segala komen negatif yang dianggap hanya untuk membangkitkan elemen provokasi.

"Sebagai ibu bapa, pastinya kami tidak sabar untuk berkongsi detik indah pembesaran Anaqi bersama-sama semua pihak. Namun, kami terikat dengan saluran berkenaan yang menghasilkan program mengenai anak kami.


Wajah anak pasangan artis Amar dan Amyra yang disembunyikan di sosial media.
"Saya sedar, pelbagai perkara dibangkitkan oleh netizen seperti saya tidak menyusu badan anak, terlalu menyorokkan wajah si kecil dan macam-macam lagi. Namun, saya tidak mahu membalas balik semua itu kerana ia hanya bakal mengundang isu lain pula.”

"Kami mencuba sebaik mungkin untuk bersabar dan tidak melayan kata-kata negatif sebegitu. Jika kami membuka mulut, mungkin itulah yang dimahukan oleh kelompok terbabit. Apa pun, kami masih lagi belajar untuk menggalas tanggungjawab sebagai ibu bapa dengan sebaik-baiknya," kata Amyra.

"Sebagai ibu bapa, pastinya kami tidak sabar untuk berkongsi detik indah pembesaran Anaqi bersama-sama semua pihak. Namun, kami terikat dengan saluran berkenaan yang menghasilkan program mengenai anak kami."

Amar dan Amyra berkongsi saat bahagia sebelum kelahiran bayi sulung mereka.

Setelah hampir 2 bulan menyembunyikan wajah anak mereka, Amar dan Amyra kemudiannya sepakat untuk berkongsi nama anak mereka pada 6 Disember lalu, serentak dengan tayangan program reality bayi tersebut, The Adventure of Aqeef Amyramar.

Wajah penuh Aqeef pula hanya dikongsikan di laman sosial Instagram selepas tayangan episod ketiga rancangan realiti itu. - CARI 
5

Bagus
2

Marah
5

Terkejut
1

Sedih
10

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (34 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote joy_ah 19-12-2017 04:16 PM
boleh tak nak tengok amyra je
taknak tengok hamster kemam tu
Quote idakamaruddin 19-12-2017 04:23 PM
anak nye muka ammar sgt sbb tu amyra x excited sgt nk tnjuk hahaha

jahatnyee aku{:teatime
Quote miminn 19-12-2017 04:25 PM
dah sign kontrak. kenalah sembunyikan dulu.

suka tengok cerita pasal baby artis. tapi tak boleh blah pulak bila tengok amar ni.
Quote friedfishsoup 19-12-2017 04:28 PM
I tak tau kenape but setiap kali nampak Amar nie, I teringat dia n izreen dulu
Quote fox. 19-12-2017 04:28 PM
joy_ah replied at 19-12-2017 04:16 PM
boleh tak nak tengok amyra je
taknak tengok hamster kemam tu

lol akak pun taknak tengok hamster tu
Quote lotionmilo 19-12-2017 04:30 PM
Hamster kemam???
Quote mixed 19-12-2017 04:38 PM
idakamaruddin replied at 19-12-2017 04:23 PM
anak nye muka ammar sgt sbb tu amyra x excited sgt nk tnjuk hahaha

jahatnyee aku{:teatime

ya ampun nok mmg sgt  
smlm ada npk kt ig exlporer
anak nya muka sebijik amar

comel la baby lg kan
Quote sukekucing83 19-12-2017 04:42 PM
haha hamster..aku pon sampai sekarang xleh digest napela si myra pilih ammar ni..belakon pon suam kuku muke idokle ensem mane harap putih je hadoi..si myra ni cantik sangat kottt...dah jodoh
Quote BoongaKertas 19-12-2017 04:50 PM
joy_ah replied at 19-12-2017 04:16 PM
boleh tak nak tengok amyra je
taknak tengok hamster kemam tu

hamster comel weh. jap, tp kenapa hamster kemam yach??
Quote mieymiey 19-12-2017 04:53 PM
Peminat setia pasangan ini berasa sedih kerana tidak dapat menatap wajah bayi lelaki tersebut.


Dah kenapa nak sedih tak dapat tengok anak orang? Makcik bawang sangat perangai
Quote tumpanglalu74 19-12-2017 04:54 PM
Jering tazzabar nak bunting pula..
Quote alieyrina 19-12-2017 05:02 PM
Wey pasai pa org duk guna macik bwg terms tu..refer to apa? Amyra ni memg tak puas mata memandang..cantik sgt..
Quote estrelle 19-12-2017 05:04 PM
Bosan la cite pasal anak retiss ni..takde job sgt modal cite anak pon jadi.tipikal retis meleis
Quote hatikudus 19-12-2017 05:08 PM
elehhh sukati diorang la anak diorang....makcik bawang sangattt perangai tu
Quote keds 19-12-2017 05:15 PM
tahniah!! takde baby yang tak comel.... Amyra memangla cantik sangat.
Quote deathacker 19-12-2017 05:16 PM
X kuasa aku nak tgk cta psl anak2 retis ni. Buang karen je. Acik2 bawang je hadap nak tgk anak retis ni
Quote taleeshoe 19-12-2017 05:20 PM
anak dia ikut dia le..adui la acik2 ni. sampai nk sedih2 sbb xdpt tgk muka bdk tu. klo aku jd amar amyra ni lg aku xnk tunjuk. takut aku dgn org yg sedih2 tu
Quote Nham22 19-12-2017 05:29 PM
sukekucing83 replied at 19-12-2017 04:42 PM
haha hamster..aku pon sampai sekarang xleh digest napela si myra pilih ammar ni..belakon pon suam ku ...

Samelah....iols pon sampai skrg xbole hadam.... jodoh la tu
Quote nellyberry 19-12-2017 05:35 PM
BoongaKertas replied at 19-12-2017 04:50 PM
hamster comel weh. jap, tp kenapa hamster kemam yach??

hamster kemam sbb simpan makanan dlm mulut, tu pasal pipi dia jadi bulat.
sama muka Amar. hhahaa

Lihat semua komen(104)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 07:20 AM GMT+8 , Processed in 0.071536 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top