Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Ingat Senang Nak Terbitkan Drama My Coffee Prince?-Michael Ang

19-12-2017 12:23 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 8085| Komen: 87

Drama bersiri popular My Coffee Prince telah banyak melalui dugaannya tersendiri sehingga Michael Ang sendiri meluahkan bukan mudah menerbitkan drama adaptasi Korea ini.

Foto: Berita Harian

Dia mengakui ada sesuatu yang tidak dijangka berlaku ketika menjayakan drama ini sehingga dia merasa amat kecewa dengan perbuatan tersebut.

“Penolong pengarah serta kru yang mengendalikan props menghilangkan diri dari set penggambaran.” katanya pada Astro Gempak.

Foto: IG Janna Nick

Selama lima hari penggambaran terpaksa ditangguhkan akibat perbuatan yang tidak sepatutnya berlaku itu.

Namun dia berasa lega kerana krew lain yang terlibat memberikan komitmen yang sangat baik sehingga drama ini selesai penggambaran.

Foto: IG Fattah Amin

Cabaran tersebut tidak mengekang mereka untuk bersikap positif dan meneruskan tugasan yang diberikan.

Drama adaptasi ini merupakan satu pengalaman yang baik bagi Michael Ang dan akan terus menghasilkan karya sebegini pada masa akan datang.

Michael Ang kalau buat drama cinta memang ‘win’! Agak-agaknya Fattah Amin lagi ke hero drama dia yang seterusnya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 87
Komen

Previous : Pinjamkan Hatiku Kutip RM1 Juta Dalam 4 Hari Meskipun 'Bocor' Di Internet

Next       : “KL Wangan Gagal Bikin Gempak? Ada Cubaan Sabotaj”- Pekin Ibrahim

Komen Terbaru

Quote ReginaGeorge 17-3-2018 07:45 AM
Sorry lari tajuk, berapa ketinggian ma nih eh

Lain-lain Komen

Quote MisXoXo 19-12-2017 07:58 PM
so far best sgtt.. mike.. congrats
Quote ninyahnoks 19-12-2017 08:05 PM
Yup..congrat mike..coffee prince menjadik sangat. Character Dani lagi better dari korean. Lagi realistik kelakiannya.
Quote dokterdewi 19-12-2017 08:10 PM
Rasa ada terbaca somewhere yg MyCP ni last project MA dgn FA. Akan datang tak pasti lagi.
Quote tumpanglalu74 19-12-2017 08:11 PM
Maka telah berjangkit pade Putere Kopi sendiri kah?
Quote jijioaynna 19-12-2017 08:13 PM
Pasni fattah cuba la ngan pengarah lain plak...
Quote haruslah 19-12-2017 08:19 PM
Boleh la mng telenovela terbaek
Quote Unagi 19-12-2017 08:23 PM
best drama so farrrr...i loikee!!
Quote sitisitu25 19-12-2017 08:25 PM
aku la salah sorg penaik rating kot? tiap mlm duk tercongok dpn tv..sb aku dulu follow drama kpop coffee prince tu
Quote BookerT 19-12-2017 08:26 PM
best ke nyah? tak tengok pun..last tengok first episod mak dah rasa hampa ..baik mak tengok drama js pictures...
Quote buragazz 20-12-2017 09:04 AM
Lately ni cam kureng ngan Janna Nick.. so belum ada kesempatan nak tgk..
Quote aikee04 20-12-2017 09:11 AM
xlanggan astro tapi layan gak...
Quote bukan_ustazah 20-12-2017 09:16 AM
Drama mike ni yang bagi i best gilfriend dari neraka (not series) dan mimpi sampai ke bintang .. lain tak best bagi I and mostly tgk satu episode dah nak tidur. I prefer drama rashid sibir, ziela jalil kind of drama ..
Quote da_vinci 20-12-2017 09:19 AM
MYCP.....semua watak sengal2....best kipidab MA
Quote sweetgirl 20-12-2017 09:36 AM
best MCP ni... cite x heavy sempoi2 je
Quote taleeshoe 20-12-2017 09:53 AM
best jugak yg melayu version punye. suke JN jd dani. menjadi la jgk wpun bingit. sbb yg korea punye tu x de la bingit mcm dani ni sgt aku tgk dl.
Quote sofiazara 20-12-2017 10:24 AM
best aku hari2 tengok tercongok depan tv
Quote brums08 20-12-2017 10:38 AM
Lucu dan tak meleret2,cepat settle bila ada konflik.Tak mcm drama lain berminggu2 meleret satu isu je.Esp DIA terus tukar channel je.
Quote manjalara_01 20-12-2017 10:39 AM
kul brape hari ape channel ape? i x tgk lagi...
rs x minat kot..tp saje nak nyibuk
Quote MH3707 20-12-2017 10:58 AM
best ke cerita ni? ehh aku tak boleh lah cerita2 sampah mcm ni...bukan jiwa den...

Lihat semua komen(87)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041282s Gzip On
To Top