Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Mengamuk Izreen Azminda, Aib Bermesra Dengan Suami Tersebar

18-12-2017 01:16 PM|Ole: Amirah | Dilihat: 19713| Komen: 167

Izreen Azminda nampaknya bengang dengan pihak yang tidak bertanggungjawab menyebarkan gambar dirinya bersama suaminya, Ude dalam keadaan tidak bertudung.

Foto: IG Izreen Azminda
Kemarahan Izreen bertambah apabila gambar peribadi tersebut dirakam curi-curi tanpa pengetahuannya.

“Kini tersebar pula gambar peribadi saya di rumah bersama suami, tidak bertudung. Nama pun kat rumah takkan nak pakai jubah. Dan memfitnah gambar itu sebelum kami berkahwin semata-mata untuk jatuhkan saya," katanya kepada mStar Online.

Gambar tersebut disebar oleh akaun Instagram izreen.azminda_perampas yang semestinya bukanlah dari peminat setia Izreen sendiri.

Dia benar-benar kecewa dengan fitnah yang dilemparkan kepadanya dan berang dengan manusia yang berhati binatang tersebut.

Foto: IG Izreen Azminda
“Apa yang awak dapat sebenarnya? Dapat duit? Dapat kereta? Dapat rumah?”

Aktres ini juga akan mengambil tindakan selanjutnya kepada pihak tersebut yang cuba menjatuhkan maruahnya.

Foto: IG Izreen Azminda
Semoga Izreen sabar melayari bahtera hidup bersama suaminya. Tapi betul ke rakan baik sendiri yang sebar gambar tu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 167
Komen

Previous : Belajar Daripada Kejahilan Lalu, Wan Nor Azlin Seru Rakan Artis Ke Kelas Agama

Next       : Elfira Loy Habiskan RM10 Ribu Dalam Masa Sejam, Beli Alat Solek Je

Komen Terbaru

Quote gadiskosmos 11-1-2018 06:00 PM
walaupun dan main kuiz, masih sesak napas nak tambah point

Lain-lain Komen

Quote barfi 18-12-2017 01:36 PM
Eeee gelinya tengok..

Apalah perasaan intan agaknya ya..
Quote Carlalisk 18-12-2017 01:41 PM
Lerr karat ke rmbut si izreen ni? Serupa minah rempit sadissssss sekali!
Quote cahayamataku 18-12-2017 01:43 PM
Bukan dah ada ke benang ni ?
Quote weirdwaniey 18-12-2017 01:46 PM
Tak dpt aku bygkan perasaan intan
Quote tumpanglalu74 18-12-2017 01:49 PM
IG izreen.azminda_perampas tu?

Mana dia dapat gambor merapatkan keintimanku tu?

Quote barfi 18-12-2017 01:51 PM
Baru perasan dia print semua gambo tu ek? Gigihnya izreen ni. Org simpan dalam phone sudahhh
Quote kiah_mai_pulak 18-12-2017 01:51 PM
Eeeeee keji sungguh birah ni.. mmg mcm tu ya klu lama x mendapat pisang eh??? Kalau dh janda kan! Kossserrr
Quote jane_hopper 18-12-2017 02:10 PM
Tu la org ckap, buat baik dibalas baik buat jahat hrmm sendiri phm2 la

Ku plg menyampah perempuan bertudung tp sbnarnya rambut bercat, japg ada yg backup ckp die pakai inai / ada product kaler rambut yg bole meresap so wudhuk sah
Quote tumpanglalu74 18-12-2017 02:14 PM
kiah_mai_pulak replied at 18-12-2017 01:51 PM
Eeeeee keji sungguh birah ni.. mmg mcm tu ya klu lama x mendapat pisang eh??? Kalau dh janda kan! Ko ...

Badan dah jatuh-labuh tak kuase nyah..  Berkemban atas katil kopek terlondeh ke ketiak..  Baik haku katup jah sampai kiamat..
Quote chauky314 18-12-2017 02:16 PM
jane_hopper replied at 18-12-2017 02:10 PM
Tu la org ckap, buat baik dibalas baik buat jahat hrmm sendiri phm2 la

Ku plg menyampah perempuan ...

baru nak cakap dia pakai yang sah wuduk la tu....
Quote jane_hopper 18-12-2017 02:17 PM
Edited by jane_hopper at 18-12-2017 02:19 PM

Tp serious ku tak bole hadam si jering ni gigih selfie dlm bilik tido & pergi print, ku bole hadam lg kalo selfie dlm kete ker pastu print letak kat umah, ni dlm bilik tido pun ko gigih nk selfie & print, yike!!

Tp kalo pic tu die buat hiasan dlm bilik tido die ku bole terima lg, kalo kat ruang tamu
Quote jane_hopper 18-12-2017 02:20 PM
chauky314 replied at 18-12-2017 02:16 PM
baru nak cakap dia pakai yang sah wuduk la tu....

Hahaha husnuzon
Quote LadyDiddy 18-12-2017 02:23 PM
Mendapat la ko jering...kalo kena kat org lain mungkin la iols kesian...tapi sebab ko ni birah hati busuk iols nak cakap padan muka je
Quote Mizkopi 18-12-2017 02:28 PM
Ayo gelinya tengok. Gigihnya sheolss!
Quote mrs_salvatore 18-12-2017 02:33 PM
thread dah ada la wei.
Quote mrs_salvatore 18-12-2017 02:33 PM
bestnye jadi reputs kt porem carik ni. ko curik je content orang lain pastu repost blk kt porem. dapat duit
Quote pinkpunk 18-12-2017 02:49 PM
letak dlm bilik sudah.. gigih letak kt living hall. padan muka
Quote mel18 18-12-2017 02:56 PM
menyampah gila aku reput cari ni..dh la pemalas..pastu sibuk nak bukak benang baru..
padahal kontent sama je dgn benang yg ade..
pastu tu nti mod pun sama..merger dgn benang yg ni..benang ni jd tuan umah...HUH!!!
Quote namieamuro 18-12-2017 03:00 PM
elok la die bengang..secara x lgsg netizen yg x pnh tau psl gmba ni teros teramek tau

Lihat semua komen(167)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063881s Gzip On
To Top