Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Muka Flawless, Tapi Belakang Badan Menggerutu!-Teruk Uqasha Senrose Dikutuk

18-12-2017 10:50 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 10101| Komen: 100

Sejak pelakon ini mengambil keputusan untuk membuka hijabnya, memang tak sudah-sudah dia dikecam.

Dari halnya suka berpakaian seksi, sampailah kepada benda remeh remeh seperti jerawat yang tumbuh di belakang badannya.

Sampai begitu sekali tajam mata netizen! Semuanya terjadi bila Uqasha Senrose memuat naik gambar di Instagramnya baru-baru ini.

Memang cantik, nampak flawless sangat kulit mukanya, tapi bukan itu yang jadi perhatian. Sebaliknya bahagian belakang badannya yang dikatakan menggerutu dan menggelikan.

Foto: IG Uqasha Senrose
Ruangan komen dibanjiri dengan kata-kata sindiran dari pengikutnya. Kata mereka, bukan sahaja kulit muka kena licin tapi seluruh badan juga perlu dijaga.

Walaupun ramai yang melontarkan kata-kata negatif dan 'body-shaming' masih ramai lagi yang menyokong Uqasha.

Aris juga manusia biasa, tiada siapa yang sempurna.

Rajin betul nak zoom gambar, sampai benda sekecil jerawat pun netizen boleh nampak.

Lumrah jadi selebriti, s
emua benda pun orang perhatikan. Bertabahlah Uqasha! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 100
Komen

Previous : Belajar Daripada Kejahilan Lalu, Wan Nor Azlin Seru Rakan Artis Ke Kelas Agama

Next       : Mengamuk Izreen Azminda, Aib Bermesra Dengan Suami Tersebar

Komen Terbaru

Quote ima_fahmy 29-1-2018 12:41 PM
geng pakya cong codei dia ni

Lain-lain Komen

Quote wickedwisdom 18-12-2017 10:52 AM
dahsyatnya mataaa
Quote sofiazara 18-12-2017 10:53 AM
kadang2 org allergic ni dia tak timbul acne kat muka tapi kat badan
kadang2 tu takde acne pun, tapi gatal hidung gile2

cumanya, lenkali jgnla pakai bareback cenggini kalo badan bersopak?
Quote zulka 18-12-2017 10:54 AM
tak nampak tang mana lawanya dia ni...tak minat langsung
Quote mieymiey 18-12-2017 10:56 AM
Side effect dari drip cucuk cucuk yang sheols buat ker?
Quote salmon-suki 18-12-2017 10:59 AM
X sempat touch up blakang kot..lagi retis korea peha,lengan bagai nk touch up berlapis2..muka tu ofkos laa,kalau jerawat naik sebijik berlapis2 mekap ltk kt ctu nk bg ploles..
Quote ahlisihircute 18-12-2017 11:12 AM
Napa aku rasa dia x lawa...
Quote Andyscenes 18-12-2017 11:29 AM
X kisah la.. jnj awwmm bg aku haha. Belakang tu cover je
Quote myakayina 18-12-2017 12:00 PM
latest pic ke tuh? mcm pic lama jer? body acne tu kdg sbb food, hormone..peluh.. kena sental masa mandi.. pakai krim shower or body spray utk body acne.. ada je org yg kat muka takde jerawat tapi kat badan pula yg banyak..  seeloknya tak yah la pakai off shoulder bagai mcm ni ..klu badan banyak parut..
Quote MH3707 18-12-2017 12:03 PM
lawa dia ni...
Quote jane_hopper 18-12-2017 12:04 PM
Mcm tweety bird muka die, cute, walaupun ku menyampah dgn perangai die
Quote nisako 18-12-2017 12:09 PM
biasa je dia ni....................
Quote bukan_ustazah 18-12-2017 12:10 PM
Edited by bukan_ustazah at 18-12-2017 12:11 PM

netizen kalau kaki hencap no 1 .. just leave uqasha and her boobbies also her back acne alone ..

ikhlas, Hefny Sahad
Quote GigaMom 18-12-2017 12:14 PM
Cpt naw rmbut ungka pjg?
Quote saladin780 18-12-2017 12:16 PM
aku yakin yg mengata tu ntah2 lagi berkerak berkulapuk satu badan
Quote cmf_premierleag 18-12-2017 12:17 PM
dik, lenkali kalo takmo kasi ummah hencap psl body, pakai jah jubah dan tudung labuh ala2 setazah
Quote bieya1 18-12-2017 12:17 PM
resedung kot....kdg2 muka elok jer..belakang badan naik jerawat..
Quote CiliPadiSedap 18-12-2017 12:23 PM
akak pun allergic seafood , kalau makan seafood kaki rasa cm gout tp bila check acid urid rendah lagi.
Quote mdhelmi 18-12-2017 12:26 PM
jerawat badan ni selalunya ada kaitan dgn resdung
Quote BookerT 18-12-2017 12:45 PM
zulka replied at 18-12-2017 10:54 AM
tak nampak tang mana lawanya dia ni...tak minat langsung

kau songsang tak nyah..tak pun bini kau 10 kali ganda lawa daripada mak hayam senrose ni nyah...

Lihat semua komen(100)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072711s Gzip On
To Top