CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kerana Rindu, Anak Jamah Abu Mayat Ibu Sendiri

18-12-2017 10:21 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3777| Komen: 29

Description: Seorang wanita bertindak menjamah abu mayat ibunya kerana terlalu rindukannya.
Seorang wanita bertindak menjamah abu mayat ibunya kerana terlalu rindukannya.

Debra Parsons, 41, dari London akan menjadikan abu ibunya sebagai santapan Krismas nanti untuk memastikan dia sentiasa berada di sisi wanita yang sudah meninggal Mei lalu.


Daily Mail melaporkan, abu mayat itu akan dimasukkan sebagai perencah dalam masakan ayam belanda dan puding sebagai pencuci mulut.

Tambahnya lagi, sejak mendiang ibunya, Doreen Brown mati, dia akan mengambil sesudu abu mayat setiap hari supaya perhubungan mereka sentiasa rapat.

Debra, Foto: Daily Mail
“Hanya itu dapat membantu saya melalui sambutan Krismas pertama tanpa kehadiran ibu.

“Orang mungkin menyangkakan saya gila atau tidak menghormati mendiang tetapi saya tidak boleh berhenti melakukannya.

“Saya melihatnya dari sudut positif, supaya hubungan kami lebih rapat dan dia sentiasa bersama keluarga. Saya rasa dia turut ‘hidup’ apabila sebagi dengan diri saya, dan bernafas melalui tubuh saya. Nafas saya adalah nafasnya,” katanya.

Doreen maut akibat sesak nafas selepas mengalami jangkitan di dalam dada.

“Saya dan ibu mempunyai hubungan yang sangat rapat dan tiada apa yang boleh memutuskannya walaupun kematian,” tambahnya. -CARI
33

Bagus
16

Marah
11

Terkejut
12

Sedih
23

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Madel 18-12-2017 10:50 AM
Makin ramai org gila dlm dunia ni.
Minah ni sama gila dgn makcik aku.
Tapi makcik aku tidak la makan abu mayat Ahma aku..makcik aku kristiankan Ahma aku tanpa pengetahuan family dlm keadaan Ahma aku lgi nazak.
Kalau aku tahu awal2 , baik aku Islam kan Ahma aku..tentu2 ahma aku boleh masuk syurga

Quote sehirkedi 18-12-2017 10:53 AM
Mental probs ke nyah...memacamm
Quote Burong_Hantuk 18-12-2017 11:10 AM
sakit lah ini orang
Quote notyghosty 18-12-2017 11:42 AM
lalu ke nak 'mkn' mak sendiri?? nanti makan jadi najis jugak...  hmmmm
Quote nisako 18-12-2017 11:50 AM
erk...........................
Quote Artemesiaa 18-12-2017 11:50 AM
Mental ler ni orang normal mana tergamak nak buat sebegitu
Quote haryatie 18-12-2017 01:06 PM
gilerrrrrrrrrrrr
Quote insulin 18-12-2017 02:26 PM
Mineral tambahan dalam diet harian?
Quote chinta89 18-12-2017 02:30 PM
nk tunjuk kasih syg pun ade had jugak wei. usah berlebih2.
Quote putput 18-12-2017 04:17 PM

asalkan kau bahagia
Quote gede-bab 18-12-2017 04:21 PM
makan abu mayat ibu,...pastu jadi najis..buang dalam jamban...masa bila nak bersatu dengan ibu...
Quote zorrro_03 18-12-2017 05:02 PM
patut laaa gemuk.  makan orang...
Quote kibodwatriuh 18-12-2017 05:09 PM
menjadi-jadi gila bila media suka nak broadcast mende2 bodoh macam ni. bangga lettew dapat attention.
Quote samasam90 18-12-2017 06:22 PM
i harap dia sedar maknye tak nak bersama dengan dia bila nampak tahi ade abu keluar dari duburnya ketika meneran nanti.
Quote slavehunter 18-12-2017 06:27 PM
Edited by slavehunter at 18-12-2017 06:30 PM

Dengan berbadan fat macam tu ...makan abu tak lama lagi ko pun dapat jangkitan dada jugak.
Quote xtahumenahu 18-12-2017 09:56 PM
Saiko nyerr....tang mana bersatu nya tuh?
Quote xtahumenahu 18-12-2017 09:56 PM
Saiko nyerr....tang mana bersatu nya tuh?
Quote edee_91 18-12-2017 11:32 PM
Madel replied at 18-12-2017 10:50 AM
Makin ramai org gila dlm dunia ni.
Minah ni sama gila dgn makcik aku.
Tapi makcik aku tidak la mak ...

kristus dan isle berperang, ateis tepuk tangan.
Quote edee_91 18-12-2017 11:34 PM
bersatu tang jubo la kot? dah sah2 mostly jadi taik jah.

Lihat semua komen(29)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-7-2022 01:35 AM GMT+8 , Processed in 0.090670 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top