Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kerana Rindu, Anak Jamah Abu Mayat Ibu Sendiri

18-12-2017 10:21 AM Komen: 29
Seorang wanita bertindak menjamah abu mayat ibunya kerana terlalu rindukannya.

Debra Parsons, 41, dari London akan menjadikan abu ibunya sebagai santapan Krismas nanti untuk memastikan dia sentiasa berada di sisi wanita yang sudah meninggal Mei lalu.

Daily Mail melaporkan, abu mayat itu akan dimasukkan sebagai perencah dalam masakan ayam belanda dan puding sebagai pencuci mulut.

Tambahnya lagi, sejak mendiang ibunya, Doreen Brown mati, dia akan mengambil sesudu abu mayat setiap hari supaya perhubungan mereka sentiasa rapat.

Debra, Foto: Daily Mail
Hanya itu dapat membantu saya melalui sambutan Krismas pertama tanpa kehadiran ibu.

Orang mungkin menyangkakan saya gila atau tidak menghormati mendiang tetapi saya tidak boleh berhenti melakukannya.

Saya melihatnya dari sudut positif, supaya hubungan kami lebih rapat dan dia sentiasa bersama keluarga. Saya rasa dia turut hidup apabila sebagi dengan diri saya, dan bernafas melalui tubuh saya. Nafas saya adalah nafasnya, katanya.

Doreen maut akibat sesak nafas selepas mengalami jangkitan di dalam dada.

Saya dan ibu mempunyai hubungan yang sangat rapat dan tiada apa yang boleh memutuskannya walaupun kematian, tambahnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
33
Marah
16
Terkejut
10
Sedih
12
Lawak
23
Bosan
15
Komen: 29
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Simunggu 19-12-2017 03:31 PM
pooh~key replied at 19-12-2017 12:37 PM
Kesian kau dek, forever alone. Patutlah...

siapa forever alone?? saya tidak...ramai peminat...maklumlah hansom dari fatamin

Lain-lain Komen

Quote Madel 18-12-2017 10:50 AM
Makin ramai org gila dlm dunia ni.
Minah ni sama gila dgn makcik aku.
Tapi makcik aku tidak la makan abu mayat Ahma aku..makcik aku kristiankan Ahma aku tanpa pengetahuan family dlm keadaan Ahma aku lgi nazak.
Kalau aku tahu awal2 , baik aku Islam kan Ahma aku..tentu2 ahma aku boleh masuk syurga

Quote sehirkedi 18-12-2017 10:53 AM
Mental probs ke nyah...memacamm
Quote Burong_Hantuk 18-12-2017 11:10 AM
sakit lah ini orang
Quote notyghosty 18-12-2017 11:42 AM
lalu ke nak 'mkn' mak sendiri?? nanti makan jadi najis jugak...  hmmmm
Quote nisako 18-12-2017 11:50 AM
erk...........................
Quote Artemesiaa 18-12-2017 11:50 AM
Mental ler ni orang normal mana tergamak nak buat sebegitu
Quote haryatie 18-12-2017 01:06 PM
gilerrrrrrrrrrrr
Quote insulin 18-12-2017 02:26 PM
Mineral tambahan dalam diet harian?
Quote chinta89 18-12-2017 02:30 PM
nk tunjuk kasih syg pun ade had jugak wei. usah berlebih2.
Quote putput 18-12-2017 04:17 PM

asalkan kau bahagia
Quote gede-bab 18-12-2017 04:21 PM
makan abu mayat ibu,...pastu jadi najis..buang dalam jamban...masa bila nak bersatu dengan ibu...
Quote zorrro_03 18-12-2017 05:02 PM
patut laaa gemuk.  makan orang...
Quote kibodwatriuh 18-12-2017 05:09 PM
menjadi-jadi gila bila media suka nak broadcast mende2 bodoh macam ni. bangga lettew dapat attention.
Quote samasam90 18-12-2017 06:22 PM
i harap dia sedar maknye tak nak bersama dengan dia bila nampak tahi ade abu keluar dari duburnya ketika meneran nanti.
Quote slavehunter 18-12-2017 06:27 PM
Edited by slavehunter at 18-12-2017 06:30 PM

Dengan berbadan fat macam tu ...makan abu tak lama lagi ko pun dapat jangkitan dada jugak.
Quote xtahumenahu 18-12-2017 09:56 PM
Saiko nyerr....tang mana bersatu nya tuh?
Quote xtahumenahu 18-12-2017 09:56 PM
Saiko nyerr....tang mana bersatu nya tuh?
Quote edee_91 18-12-2017 11:32 PM
Madel replied at 18-12-2017 10:50 AM
Makin ramai org gila dlm dunia ni.
Minah ni sama gila dgn makcik aku.
Tapi makcik aku tidak la mak ...

kristus dan isle berperang, ateis tepuk tangan.
Quote edee_91 18-12-2017 11:34 PM
bersatu tang jubo la kot? dah sah2 mostly jadi taik jah.

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.325988s Gzip On
To Top