Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Dituduh Kurang Pandai, Shila Amzah Mengamuk Dibandingkan Dengan Neelofa

14-12-2017 05:26 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 13602| Komen: 202

Netizen ni ada sahaja yang tak kena, bertalu-talu hentam selebriti dan kali ini yang menjadi mangsa adalah Shila Amzah.

Sebelum ini memang ramai haters Shila Amzah, sekarang penyanyi ini bertambah bengang bila dibandingkan dengan Neelofa pula!

Foto: Shila Amzah
Seorang netizen telah meninggalkan kritikan di ruangan Youtube milik pelantun lagu Selamanya Cinta ini dengan menulis,

“Jangan cuba untuk bertutur seperti Neelofa, Neelofa dari MRSM (Maktab Rendah Sains Mara) dan dia memperolehi 10 A dalam SPM. Awak dari Convent Bukit Nenas di mana pelajar kurang cerdik aliran sastera dalam kelas. Kami tahu sejarah hidup anda”
Foto: IG Shila Amzah
Kekecewaan tersebut diluahkan oleh Shila melalui Insta Story, yang menafikan tuduhan netizen terbabit.

Foto: IG Shila Amzah
Kata Shila, fakta netizen tersebut tunggang terbalik dan tak masuk akal.

Tak pasti pula apa dendam netizen tersebut pada Shila. Semoga Shila terus bertabah melayan haters tegar ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
4
Bosan
0
Komen: 202
Komen

Previous : Luar Biasa, 'Remake' Lagu Aliff Syukri Raih Populariti Berganda!

Next       : "Dah Macam Terbelit Ular Sawa Gayanya,"- Hatta Dolmat Kritik Fesyen Ella

Komen Terbaru

Quote mzzenma 20-12-2017 10:11 AM
bunyi macam troll ja..yang si shila pun semua nak sentap
sampai bila dek...sampai bila? umur dah makin meningkat..career dah mendunia..dah tunang nak kahwin dah pun

why are you still so childish???

gaya tu macam baru masuk industri padahal dari kecil kut..benda-benda macam ni should be celah gigi ja but still gigih nak merempan dengan netizen yang rata-rata otak celah bontot tu

Lain-lain Komen

Quote Andyscenes 14-12-2017 05:29 PM
Adik aku pun convent bukit nanas pape la netizen
Quote mixed 14-12-2017 05:32 PM
sedayan team yg komen ? @terpaku

aku rasa cam pengomen perli lofake kot
Quote edoraixora 14-12-2017 05:35 PM
letihlah kalo setiap kritikan netizen nk kena respon
cer diam2 jer, ala2 ade aku kesahhhh
ni lagi ko respon lagilah kena bahan

Quote Merbaupatah 14-12-2017 05:44 PM
Hajjah pun bukan dr science class pun
If aliran sains straight a’s tu mmg btol pandai
Quote budakshinchan 14-12-2017 05:44 PM
sekurang kurangnya Shila Amzah ni berjaya dalam kerjaya dia.. compare ngan pengkomplen tu.. apa ada?
Quote chazey 14-12-2017 05:53 PM
Erm, anak kelig ai adik beradik takda pon pintar straight As masa PMR ngan PT3 tapi dapat jah masuk MRSM. Either rezeki or mainan orang dalam.
Quote chazey 14-12-2017 05:58 PM
Merbaupatah replied at 14-12-2017 05:44 PM
Hajjah pun bukan dr science class pun
If aliran sains straight a’s tu mmg btol pandai

Cei, ropanya?
Quote Jajabeans 14-12-2017 06:00 PM
Duhh shila pun ignore jela...  
Quote newyork 14-12-2017 06:03 PM
Bileh pulak melayann, buat tak nakpak sudahh..
Quote SR4tahun 14-12-2017 06:07 PM
Merbaupatah replied at 14-12-2017 05:44 PM
Hajjah pun bukan dr science class pun
If aliran sains straight a’s tu mmg btol pandai

La lofake aliran akaun la ye?
But still aliran akaun mrsm susah ok
Beza ada biologi dgn akaun je, yg lain sama.
Pandai biologi xsemestinya pandai sepandai pandainya
Ke lofake aliran ulul albab sebenarnya hahaah
Quote prettyuglybabe 14-12-2017 06:09 PM
dia balas dengan accent british ke?
Quote primadonia 14-12-2017 06:11 PM
Semua benda pun nak respon..patut la netizen pun seronok mencuit
Quote primadonia 14-12-2017 06:11 PM
Semua benda pun nak respon..patut la netizen pun seronok mencuit
Quote weirdwaniey 14-12-2017 06:12 PM
Yg netizen tu pun sama je 2x5 dgn shila. Shila pun ko da tarap internasional dh, tak patut layan dah komen2 picisan ni. Yg netizen yg komen tu pn, nampak sangat hidup ko mendambakan retis ja. Yg aku tau adik shila si syada tu lawak. Hahaha. Mcm masuk air sikit
Quote syidasaleh 14-12-2017 06:12 PM
Shilalat bukan sekolah setapak indah ke??
Quote syidasaleh 14-12-2017 06:14 PM
Btw cerita spm punya result is so yesteryear.mcm la spm tu penentu kejayaan chuols.shilalat mendonia di china tak bawak pun slip spm dia.
Quote enchikfitz 14-12-2017 06:19 PM
So apa perkembangan kerjaya shila di China skrg? Ke dah bungkus?
Quote enchikfitz 14-12-2017 06:19 PM
So apa perkembangan kerjaya shila di China skrg? Ke dah bungkus?
Quote kibodwatriuh 14-12-2017 06:21 PM
and to speak like Neelofa means pretentious English dengan lidah bergulung? Hardly an achievement to be proud of?

Lihat semua komen(202)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072429s Gzip On
To Top