Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Selalu PDA, Segelintir Netizen Meluat Tengok Gelagat Fattzura

12-12-2017 02:29 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 48045| Komen: 798

Pasangan yang paling manis dan hangat di Malaysia ketika ini, Fattah Amin dan Fazura nampaknya gembira berkongsi momen-momen romantis mereka kepada umum. 

Perkongsian kepada umum ini atau disebut Public display of affection (PDA) yang ditunjukkan mereka mendapat pelbagai reaksi daripada pengguna lama sosial media iaitu netizen. 

Gelagat Fattah dan Fazura semasa Meet & Greet di Singapura
Sebahagiannya meraikan kebahagiaan yang ditunjukkan kerana berasa pasangan ini mengamalkan ‘bercinta selepas nikah’ dengan tepat. Sebelum ini mereka telah digosipkan bercinta, namun tiada bukti sahih kerana Fattah dan Fazura tidak pernah dilhat ‘dating ‘ berdua kecuali hadir bersama-sama ketika majlis hiburan dan aktiviti seni. 

Kiranya tidak pernah tertangkaplah berdua-duaan di luar sana. Jika adapun mereka keluar bersama-sam PA dan pengurus masing-masing atau bersama rakan perniagaan.

 
Pasangan yang mempopularkan frasa, "pergi tandas sekejap pun rindu"
Namun begitu setelah selamat bernikah, pasangan ini dilihat sangat mesra mahupun di khalayak ramai. Biarpun telah bergelar suami-isteri, ada netizen yang berasa meluat kerana dimana-mana sahaja pasti ada rakaman video dan gambar menunjukkan kemesraan mereka.  

Jari jemari digenggam erat dengan gam ikatan abadi katanya. Namun begitu semua video yang dirakam adalah secara tidak sedar daripada lensa peminat, pengurus dan pembantu peribadi mereka. Bukan syok sendiri ye! 

Biasalah, apabila disayangi rakan dan peminat, semuanya ingin dikongsi dan dirai oleh rakan-rakan terdekat. 

Tangan digenggam erat dengan 'gam ikatan abadi' menurut peminat
Walau apa pun, tidak ada salahnya bermesra dengan suami dan isteri sendiri, kan.  Tetapi biarlah ada batasnya. Takut nanti ada yang cemburu dan membuat pelbagai cara untuk pisahkan Fattzura. 

Okaylah, selamat berbahagia Fattah dan Fazura. Kemesraan selepas halal, kan membahagiakan. Netizen yang meluat tu mesti cemburu atau pun kurang kasih sayang! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 798
Komen

Previous : Ujian DNA Sahkan Anak Orang Lain, Bukan Artis Yang Hamilkan Wanita Itu

Next       : Fattah Amin Tak Muncul Di MeleTOP Pada Saat Akhir, Netizen Mengamuk

Komen Terbaru

Quote damian_lee 14-4-2018 04:02 PM
MatDeghem replied at 3-2-2018 08:27 AM
Acik sherot ini pun suka tengok video soft porn, hard porn .....cinta berlendir Fazura...macam lu  ...

OMG ... malam jumaat lendiran bersepah kata lobenakkk
Makin jijikssss aku ngan lobenakssss .... euwwwwww arghhhh

Kenapa terbaca screenshot hanat niiii


Euuuwwwww


Owh my virgin eyeeesssss

Lain-lain Komen

Quote gingerbreaf 12-12-2017 02:41 PM
Bukan dia yg tunjuk . org lain yg bust IG story . igers post tapi fan dia OK je . keyboard warrior biasa la semua nk menghencap
Quote friedfishsoup 12-12-2017 02:43 PM
Biarlah PDA or what.
Halal suami isteri kan. Dedua sesama bujang sebelum kahwin. Bukan runtuhkan masjid org . I ok je fattzura nie.
Quote kucen_miang 12-12-2017 02:46 PM
yang meluat tu geng lobatak kah?
Quote bedahmulutpuaka 12-12-2017 02:47 PM
Yeke menyampah? aku dulu yg pernah terjebak ngan lofattah pon suke gile tgk pasangan ni..fazura ni mmg banyak aura positif, happy..nampak fattah bahagia sgt..
Quote prettyuglybabe 12-12-2017 02:51 PM
pengantin baru.. biasa la..
kalau meluat tak yah tengok..
habis cerita..
Quote siputsedut 12-12-2017 02:52 PM
Biasalah tu..org tgh hangat dilamun cinta...marhaen pon camtu gk awal2 kawin..
Quote anaktoyol 12-12-2017 02:55 PM
belum sebuln pun kawin...kihkihkih
Quote jointhecurse 12-12-2017 03:06 PM
pngntin  baru kot
Quote mixed 12-12-2017 03:07 PM
depa pun pandai la biar  org lain amik video
cam PA fonen dasha tu & acar buah tu

kalu depa yg amik satgi kena tuduh nk tunjuk sweet2
pastu post dan di repost dek fanataik bermula2 lori gula terbalik

so masih relevan la dlm industri masih di sebut2 xda la sendu di ambang kawen
relax masih baru lg kawen mmg akan byk video & pica2


btw nak tanya budiey tu gila kan patah amon ke  missfake
x abis2 dok update kisah kapel ni
cam xda berita lain kt ig heols
Quote apedehal 12-12-2017 03:10 PM
mixed replied at 12-12-2017 03:07 PM
depa pun pandai la biar  org lain amik video
cam PA fonen dasha tu & acar buah tu


btw nak tanya kau pulak gila ke fakejurah kah patah.. iols rsa chuols gila ke fatahamin sementelah jakinya chuols dgn fazura..ekeke.. ramainya nk rebut yach
Quote bukan_ustazah 12-12-2017 03:12 PM
kadang rasa semak jugak dekat explore diorang jee.. tak diorang hajah. Hadui malaysia gossip sama jee.

1. fattzura
2. Hajah
3. Patiya
4. Janna anak sis (sedang mendaki)

Gossip yang berantai dah terkatop
1. hafiz-joyreva (finally)

Quote apedehal 12-12-2017 03:13 PM
teruskan PDA chuols...jgn segan2.lantok p la org lain tlg rakamkn kah diri sndiri nk up pun voleh...bia terbakaq haters... selagi xgesel tetek kat bebird celah kelangkang iols approve jah
Quote Aduradura 12-12-2017 03:13 PM
Eh,kte  tak tau laaa nk comment camner, kte malu laaaaa hahaha....iolls belum kawen pun dah sweet2....kang kalau dah kawen , tak tau camner....sib baik iolls bukan retisss yach......
Quote miemiecha 12-12-2017 03:14 PM
jnji dia peluk laki dia bukan laki mek... ape de hal, kau pk kau up pic ko laki bini xde org meluatkah?? sekian... hahahahahhahahah
Quote wickedwisdom 12-12-2017 03:16 PM
Dah kawen meh..halal....yang lain2 xkawen..lg pda melampau2
Quote mixed 12-12-2017 03:16 PM
apedehal replied at 12-12-2017 03:10 PM
btw nak tanya kau pulak gila ke fakejurah kah patah.. iols rsa chuols gila ke fatahamin sementelah ...

puiii x selera dgn 2 org ni


Quote sitisitu25 12-12-2017 03:17 PM
br kawen kan..belum sbln pun..before kawen derang xkantoi peluk cium meramas mesra mcm radenmawar or noned pun..xde aksi2 skinship..so br je kawen x smpi sbln...what do you expect?
aku ok je psgn ni..suka tgk 'cinta' derang..lgpun lawa+hensem..so x sakit mata memandang..hehe..sb tu derang asik dpt limelights je kan..

Quote mixed 12-12-2017 03:17 PM
bukan_ustazah replied at 12-12-2017 03:12 PM
kadang rasa semak jugak dekat explore diorang jee.. tak diorang hajah. Hadui malaysia gossip sama je ...

betul nok
Quote Minami2013 12-12-2017 03:18 PM
I antara yg meluat tgk  

Nak beramah mesra paham je baru kahwin kan... lagi pun depa ala2 bercinta lepas kahwin... tapi bila dah asyik keluar je kisah depa kat socmed naik menyampah jugak.... anyway tak baca pun tapi tajuk2 story very the bbnu level... abam pun baru kahwin.. nak tau gak die rindu tak bini die mase gi bilik air...

Lihat semua komen(798)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108065s Gzip On
To Top