Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Azwan Ali Sedar Diri Bapuk, Impian Jadi Perdana Menteri Musnah

12-12-2017 11:18 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 4120| Komen: 56

Sebut sahaja nama Azwan Ali, dah terbayang mulut puaka. Ramai juga yang menyampah dan meluat bila dengar kata-katanya.

Tak habis-habis dengan kontroversi sebab baru-baru ini dia juga berani memberitahu satu dunia bahawa dia nak menjahanamkan abangnya sendiri, Azmin Ali.

Macam tak kisah dicemuh atau dikecam, personaliti yang satu ini memang suka meraih perhatian.

Foto: Malaysia Kini
Paling menarik bila Azwan Ali mempunyai cita-cita untuk bergelar Perdana Menteri!

Sebenarnya impian tersebut sudah lama diluahkan melalui sebuah artikel dalam surat khabar dahulu.

Foto: Malaysia Kini
“Sebenarnya itu igauan mimpi. Sesiapa pun akan ada igauan macam mimpi, tapi tak salah kalau satu hari nanti saya bergelar perdana menteri.

“Cumanya, dengan saya punya kontroversi, cemuhan-cemuhan jantina saya, saya rasa mustahil saya akan diterima sebagai perdana menteri.

“Saya terlalu kontroversi kerana saya terjebak dengan gelaran pondan, bapuk dan benda ini bukan lagi rahsia. Ia sudah tular dan pasti orang akan cakap: takkanlah perdana menteri bapuk,”
kata Azwan kepada Malaysia Kini.

Foto: Carian Internet
Penghinaan terhadap dirinya yang digelar bapuk juga telah membunuh semua angan-angannya.

"Saya rasa tak mungkinlah (jadi perdana menteri), ditambah dengan usia yang semakin meningkat ini.

“Tapi kalau jadi, kau jangan terkejut. Datuk Seri Najib, saya ada gaya ke ganti tempat you?”


Kagum dengan Azwan Ali sebab sikapnya yang memang suka berterus terang dan sedar diri. Jangan jadi seperti sesetengah artis, terang-terang salah pun masih mahu menegakkan benang yang basah, kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 56
Komen

Previous : Pentingkan Prestasi, Janna Nick Tidak Perlu Mereka Cerita Atau Gimik

Next       : Muka Nampak Menyeramkan, Syura Dedah Penyakit Misteri Dialaminya

Komen Terbaru

Quote yangsemb 20-2-2018 08:01 PM
Hhahahahahaaa...i can’t stop laughing {:childlike

Lain-lain Komen

Quote EhhEtonLahh 12-12-2017 11:26 AM
girl, you can do it!
Quote miemiecha 12-12-2017 11:36 AM
mek sokom azwana aliahhh..
mek nk tgk dia memukikan munteri2 di bawah jajahan nya, siap layang2 kan kipas lipat beliau ituewww
Quote debab76 12-12-2017 11:43 AM
you go girl! :pompom:
Quote AbukRokok 12-12-2017 11:46 AM
ni super administrator ke?
ada Cari LTS Cari MMS skrg cari Saiful pula
Quote AbukRokok 12-12-2017 11:50 AM
miemiecha replied at 12-12-2017 11:36 AM
mek sokom azwana aliahhh..
mek nk tgk dia memukikan munteri2 di bawah jajahan nya, siap layang2 kan ...

ala ala Sugar Mummy memarahi para pmacai bawahan

Quote miemiecha 12-12-2017 11:53 AM
AbukRokok replied at 12-12-2017 11:50 AM
ala ala Sugar Mummy memarahi para pmacai bawahan

kan bam abu, mek blh bayangkan deco parlimen serta baju kelip kelap heshe masa bentang bajet.. siap songkok bertatahkan sozki...
Quote sepitsiput 12-12-2017 11:53 AM
eh hello kak wana? Sedangkan kak Lida Nordeena menten vass sbg MB negeri selatan despite open secret heshe tu teeettt.... apalagi chuols yg walaupun ponen tp bersih dr gossip bela anak hekan yachh

lagipula...dlam sejarah dunia...firaun, julis ceader, alexander the great, even raja rome pon ada yg gayahrina dan spesis sajat yachh

Quote AbukRokok 12-12-2017 12:00 PM
miemiecha replied at 12-12-2017 11:53 AM
kan bam abu, mek blh bayangkan deco parlimen serta baju kelip kelap heshe masa bentang bajet.. sia ...

panas dewan dengan amarah purdana menteri azwana ali dengan bahasa kesat beyond limit  tambah baju bling bling yang menyilaukan mata


Quote September14 12-12-2017 12:11 PM
Igauan ngeri yichhh
Quote gingerbreaf 12-12-2017 12:15 PM
Dia ni dah tak de job ..rendang pun tak laku . dgn family bermusuh . duit semakin menipis tu sebab jilat kerajaan balik. Dasar
Quote mizkajura 12-12-2017 12:34 PM
Meligatla Kau mendonia bontot artis kang{:nose{:cryrun
Quote melinda_kerr 12-12-2017 12:36 PM
ngeri jer nk dgr makian dia 24/7 kecuali waktu masuk solat  dan waktu heols nak beradu.
Quote SOFIA2017 12-12-2017 12:49 PM
miemiecha replied at 12-12-2017 11:36 AM
mek sokom azwana aliahhh..
mek nk tgk dia memukikan munteri2 di bawah jajahan nya, siap layang2 kan ...

hahaha....
mimpi ngeriii uollss

Quote aduhaiya 12-12-2017 12:53 PM
Kalau Azwan Ali jadi PM, aku rasa Michael Ang layak gantikan Lim Kit Siang dkt parti DAP atau Ketua Pembangkang. Seronok tgk dua org ni kalau berdebat... Meriah negara kita weiii....


Korang blh tgk sendiri
https://m.youtube.com/watch?v=4qzMXk_k9hg
Quote sukacactus 12-12-2017 12:59 PM
Hahaha...kelakar plak baca artikel ni
Kali ni diva AA buat aku ketawa
Quote Themilo 12-12-2017 12:59 PM
sepitsiput replied at 12-12-2017 03:53 AM
eh hello kak wana? Sedangkan kak Lida Nordeena menten vass sbg MB negeri selatan despite open secret ...

iols ada sekeping gambar tgh serve drinks utk Leeda Nurdina.. heshe punya renungan persis nak menerkam iols.. haha.. nanti la kalo dah siap blank kan muka, iols upload yaa..
Quote azie.dz 12-12-2017 01:36 PM

hahahahahaahahaahhahaaah
Quote Siput_Sawah 12-12-2017 01:40 PM
that good sedar diri....so so abg Sajat bila lagi?
Quote ayukpingu 12-12-2017 01:48 PM
aduhaiya replied at 12-12-2017 12:53 PM
Kalau Azwan Ali jadi PM, aku rasa Michael Ang layak gantikan Lim Kit Siang dkt parti DAP atau Ketua  ...

setuju sangat! hahaha

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071684s Gzip On
To Top