Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Singkirkan Lemak Jahat! Harus Cuba, Jus Kolestrol Lima Bahan

13-12-2017 10:13 AM|Oleh: Apish Apijjie | Dilihat: 1480| Komen: 10

Kesemua lima bahan dicampur dan dimasak dalam periuk
Mempunyai masalah kolestrol bukanlah sesuatu yang mengembirakan. Malah pasti ada di antara kita yang mempunyai masalah ini sedang tercari-cari kaedah untuk membuang kolestrol dalam badan selain mencuba ubat yang diberikan doktor.

Mendapat lebih 300 perkongsian, satu entri yang dimuat naik oleh salah seorang ahli dalam group Facebook Masak Apa Hari Ni (MAHN) mengenai resipi Jus Kolestrol menarik perhatian pengguna laman sosial tersebut.

Bahannya sangat mudah hanya dengan 5 bahan sahaja anda boleh menghasilkan Jus Kolestrol yang mana perlu dimakan satu sudu pagi dan petang.

Hanya guna lemon, bawang putih, halia, Apple Cider dan air.

Berikut adalah kuantiti bahan dan cara menyediakan Jus Kolestrol tersebut:

Jus kolestrol lima bahan pasti ramai ingin cuba
Resipi ini juga boleh dimasukkan madu disamping pengambilannya perlulah konsisten.

Tapi ingat, ia perlulah disimpan di dalam botol ekoran Apple Cider tidak bagus disimpan di dalam bekas plastik.

Jus Kolestrol yang siap dikisar dan sedia untuk disimpan di dalam botol
Jom sama-sama kita amalkan dalam usaha untuk mendapatkan kesihatan yang lebih baik. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 10
Komen

Previous : 5 Jenis Makanan Penyumbang Kanser, No 2 Tu Memang Mengejutkan!

Next       : Jaga-jaga, Golongan Darah A Mudah Diserang Stres Sebab...

Komen Terbaru

Quote tacca 14-1-2018 04:30 PM
PALING SESUAI UNTUK MEREKA YG PUNYA DARAH JENIS "B" & "A"
----------------------------------------------------------------------------------------

"Saya tidak percaya yg saya dapat menghilangkan lemak sebanyak 20kg dalamasa 3 bulan saja

Belimbing Tanah - Natural detoxification.
S$40 sebotol. Penghantaran percuma untuk 3 botol keatas.

Website:
www.taccapowerherbs.com/my

Whatsapp:
http://taccapowerherbs.wasap.my/

Lain-lain Komen

Quote irwansuhadi 14-12-2017 09:15 AM
jus lega ye
Quote yangsemb 17-12-2017 05:02 PM
Boleh cuba ni{:smile
Quote Cari-Faizal 20-12-2017 02:05 PM
boleh cuba ni
Quote SOFIA2017 21-12-2017 08:10 PM
nanti nak try
Quote missDollie 25-12-2017 09:02 AM
Tak nampak macam jus pun..macam puree jer..
Quote aku_best 25-12-2017 10:20 AM
Satu hari...satu sudu besar minyak zaitun mampu untuk kurangkan kolestrol juga....
Quote noraidil_06 25-12-2017 01:01 PM
Amalan sy ni. Sy minum 3 kali seminggu. Husb tiap2 hari
Quote noraidil_06 25-12-2017 01:05 PM
missDollie replied at 25-12-2017 09:02 AM
Tak nampak macam jus pun..macam puree jer..

Tapis. I buat cair skit.sbb x larat nk telan mcm puri tu
Quote kucen_miang 26-12-2017 09:27 AM
peliknya rupa, ini bukan jus ini puri. org buat jus kolestrol ni tapis ambik airnya.
Quote tacca 14-1-2018 04:30 PM
PALING SESUAI UNTUK MEREKA YG PUNYA DARAH JENIS "B" & "A"
----------------------------------------------------------------------------------------

"Saya tidak percaya yg saya dapat menghilangkan lemak sebanyak 20kg dalamasa 3 bulan saja

Belimbing Tanah - Natural detoxification.
S$40 sebotol. Penghantaran percuma untuk 3 botol keatas.

Website:
www.taccapowerherbs.com/my

Whatsapp:
http://taccapowerherbs.wasap.my/

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.043183s Gzip On
    To Top