Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bangga Dinobatkan Lelaki Terhodoh Dunia

8-12-2017 12:32 PM |Dilihat:3234| Komen: 50
Seorang lelaki di Zimbabwe bangga bila dinobatkan sebagai 'Mr Ugly Zimbabwe 2017'.

William Masvinu yang berasal dari Epworth menerima anugerah tersebut untuk kali ketiga dan dia yakin keputusan tersebut tidak dapat dipertikaikan lagi.

Foto: Daily News
Daily News melaporkan, Masvinu sangat gembira kerana berjaya merampas kembali gelaran tersebut  yang diberikan kepada peserta lain tahun lepas.

"Kali terakhir, saya banyak tak puas hati, tetapi kali ini saya bersedia untuk pertandingan ini dan saya gembira dapat merampas semula trofi saya," katanya.

"Tiada yang boleh pertikai bahawa saya adalah orang paling buruk di Zimbabwe. Saya kini mahu membawa kehodohan saya ini di luar negara. Jika ada pertandingan Mr Ugly World, saya yakin saya akan membawa mahkota itu ke Zimbabwe."

Foto: Daily News
Masvinu membawa pulang wang tunai AS$500 dan seekor lembu.

"Saya akan bekerja keras dari segi penampilan dan cara saya membawa diri, datang tahun depan dan saya akan mengambil alih mahkota itu,"tambahnya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 50
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote arek 11-12-2017 09:08 AM
tak de la buruk pun, ok je ..ishishish

Lain-lain Komen

Quote kibodwatriuh 8-12-2017 10:41 AM
LOL Ok jah muka pacek. aman-aman jah aku tengok? ade iras bung kinabatangan sikit.
Quote manehnya 8-12-2017 11:01 AM
x hodoh lg tera ni

cer tengok cerita reality kt thailan tu.. apa nama..  "let me in thailand"







yg ni mmg epik

Quote saladin780 8-12-2017 11:03 AM
Ok je muka pacik..x la huduh mana
Quote Artemesiaa 8-12-2017 11:05 AM
Confident level dia tinggi pasrah terima kekurangan diri seadanya
Quote mamapea 8-12-2017 11:07 AM
bg aku biasa jer pun....mmg belah2 sana muka mcm tu...
Quote makita 8-12-2017 11:09 AM
Ok je muka dia..senonoh je. Ke sbb dia tinted tros layak masuk kategori hodoh?
Quote vanillaninja 8-12-2017 11:14 AM
Tak hodoh pun.
Quote abangadek 8-12-2017 11:16 AM
syukurlah hodoh pun dapat award.. kalau kt sini hodoh harus jadi pelawak then kawen pompuan ala2 model
Quote CardiGans85 8-12-2017 11:17 AM
Biasa je..tang mana hodohnya. Contest main2 je ni
Quote Teru2Bozu 8-12-2017 11:19 AM
ok je.. sejuk je mata memandang.
Quote nurul_akmar 8-12-2017 11:23 AM
More to duit kot.. 500 tu byk jugak
Quote vanillaninja 8-12-2017 11:28 AM
manehnya replied at 8-12-2017 03:01 AM
x hodoh lg tera ni

cer tengok cerita reality kt thailan tu.. apa nama..  "let me in thailand"

Terus I pergi cari on Youtube. Sedih
Quote rosasa 8-12-2017 11:33 AM
ok juga tu pakcik, level2 muka shuib, kalau kat sini, harus kawin dgn gadis2 cantik jelita pololes
Quote pumpkingirl 8-12-2017 11:46 AM
Gigi dia cantik.
Quote harrypoter 8-12-2017 11:55 AM
aku rasa ayahanda lg buruk..
Quote pinggan 8-12-2017 11:59 AM
Yg takde Gigi tu lagi senang nak terperanjat kan org. Terutamanya kanak2. Muka masvinu ni biasa je. Xla extremely hodoh. Awat nama mcm yendon sikit Mas-vinu?
Quote manehnya 8-12-2017 11:59 AM
vanillaninja replied at 8-12-2017 11:28 AM
Terus I pergi cari on Youtube. Sedih

sedih, ter kagum, semua ada..

jadi x heran lah kalu jantan tuleh leh transform jd pompuan fuhh.. plastic surgery semakin bekembang hebat
Quote pinggan 8-12-2017 11:59 AM
Dia nak jadi yg paling hodoh pasal dpt duit.
Quote nisako 8-12-2017 12:01 PM
ok je muka dia............

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082868s Gzip On
To Top