Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Siapa Vip Yang Merimaskan Fasha Sandha?

7-12-2017 05:59 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 3076| Komen: 24

Siapa VIP yang merimaskan Fasha Sandha?
Umum tahu tentang  status Fasha Sandha yang sudah lebih 2 tahun sendiri setelah berpisah dengan bekas suaminya. Melalui pelbagai kontroversi turun naik mahkamah termasuk hak penjagaan anak, akhirnya pasangan tersebut mengambil keputusan menyelesaikannya secara baik dan berdamai. 

Selesai dengan kemelut tersebut, ramai peminat ingin melihat Fasha Sandha kembali mengecap bahagia hidup berumahtangga. Namun begitu,  menurut Fasha dia masih belum mahu serius dengan mana-mana lelaki buat masa ini. 

Keluarga bahagia Fasha Sandha sebelum berpisah
“Sekarang saya tidak terfikir soal jodoh lagi, rancangan saya bila sudah berumur 35 baru saya serius untuk berkahwin,” katanya pada Utusan Online.

Fasha turut mengakui berasa rimas kerana didekati ramai lelaki dan antaranya VIP sehingga sanggup menunggunya di set pengambaran. Biarpun menghargai usaha yang dilakukan jejaka tersebut, namun Fasha merasakan dia masih belum bersedia untuk serius dalam hubungan. 

“Ada yang VIP ada yang tidak, ada yang biasa, macam- macam. Malah ada yang sanggup tunggu saya di set penggambaran sebab mahu jumpa saya. Jujurnya saya hargai usaha dia, tetapi saya rimas sebenarnya,” katanya lagi.

Fasha Sandha memenangi Anugerah Pelakon Terbaik Drama di Anugerah Skrin baru-baru ini.

Fasha Sandha yang akan menginjak usia 34 tahun pada tahun hadapan mempunyai baki lebih setahun lagi untuk mencapai matlamat tersebut. 

Nampaknya Fasha Sandha tak sempat nak dating sebab rezekinya semakin bertambah dengan aktiviti seni yang tidak putus-putus dan baru sahaja memenangi Anugerah Pelakon Terbaik Drama di Anugerah Skrin. 

Semoga Fasha Sandha maju jaya dan terus berkarya ya! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 24
Komen

Previous : ‘Your Ass Is So Hot’ - Peminat Nakal Minta Gambar Bogel Uqasha Senrose

Next       : "Mommy Pergi Bilik Air Pun Dah Rindu,"- Rita Rudaini Perli Fattah Dan Fazura?

Komen Terbaru

Quote kakasotong 9-12-2017 03:17 PM
Eeeeeuuww murahan nya gosip mcm ni. Dah takde gosip sgt dah ke nak melariskan diri sendiri? Gosip setakat mcm ni acah2 dikejar jantan ke apa xyah la weh. Better keluar gosip psl karier je. Menyampahla bace gosip psl jantan je.

Lain-lain Komen

Quote MayaDelaRosa 7-12-2017 06:23 PM
Xde yg nk komen ke?? Ok xpela...iols komen......Sila kawen dgn org kaya..Yang penting bukan laki org!! {:laugh
Quote maxim 7-12-2017 06:26 PM
komen gakk
Quote mizkajura 7-12-2017 07:49 PM
3 je yg romen. I mean komen.....{:run{:run
Quote Jorja 7-12-2017 08:00 PM
Untung jadi orang cantik.. petik jari aja {:smile
Quote pearl.silver 7-12-2017 08:01 PM
Dulu org tggu dpn rumah
Now org tggu kat set
Hot stuff sgt
Quote Minami2013 7-12-2017 08:06 PM
Dulu dah rindu rinduan... ape jadi dah ngan perindu tu? Anyway, moga bertemu jodoh yg bahagia ke jannah...
Quote CrowneGlory 7-12-2017 08:36 PM
Sewel mcm ni pun ada jantan nk... Read again- jantan
Quote cuda 7-12-2017 08:55 PM
Jangan mengendeng dgn laki org.
Quote Burong_Hantuk 7-12-2017 09:13 PM
siapa lah vip tuh?
Quote Madel 7-12-2017 09:26 PM
Skrg ni Fattzura tengah mendonia ya Fasa
So kalau nko nak selit2 pasal gossip2 cinta nko..sila pilih hari lain
Kompom netizen akan who r yuz kan nko
Quote aint 7-12-2017 09:35 PM
adakah vip tu ex dia...
Quote mommymonster82 7-12-2017 10:27 PM
Jgn extend masjid sudah..
Quote ckenj 7-12-2017 11:39 PM
Tak kisah asalkan jgn extand masjid taw fasha.
Quote cikanggun 8-12-2017 12:07 AM
Ade ke VIP yg bertunggu tangga tu? Ke propah jer... {:smile
Quote BuBuComey 8-12-2017 12:08 AM
Moga bertemu dgn jodoh yg baik2 je pasah. Pasni pepandailah berpolitik dlm rumahtangga dan harapnya takdelah sindir2 family in law kat socmed dah
Quote PongKang 8-12-2017 12:27 AM
apa yg aku perasan now fasah ni bergaya dgn beg LV gitu.. kalo dulu dia pakai satu dua beg je now byk koleksi chuolsss.. kerabat ke bisnesman? jgn notelo sudeyhhh
Quote Bidadari2008 8-12-2017 03:33 AM
YEKE NI CIK FASA. SETAU I YG RAJIN SSGT JD MAT PENUNGGU KT SET SYURGA KEDUA, IS SI MAT PENJUAL INSUREN AJEE ADKAH PENJUAL INSUREN TRMSUK GOLONGAN VIP ?? XTAU PLAK XPELAH....DEMI KENAHAGIAAN U AMBEK JE LAH VIP TU, MAKE SURE VIP ORIGINAL DUIT JUTA2 TAU, JNGN VIP INSUREN PLAK MUAHHHHH
Quote esteryen 8-12-2017 05:12 AM
Edited by esteryen at 8-12-2017 05:21 AM
aint replied at 7-12-2017 09:35 PM
adakah vip tu ex dia...


tak mungkin jejai looo

kalau jejai still sayang kat fasha, takdenya dia buat kes komital ke atas  fasha dimana fasha akan dipenjarakan. (99% she definitely lose the case)
Dalam dia diam2, sekali dia filed kes komital kat fasha, ni bukan just boleh bayar ngan $$$, terus ke dalam hookayy!

Pelakon drama Lara Aishah itu juga menarik balik kes berhubung pemegang amanah sebuah kediaman di Ampang, Selangor apabila Jejai didakwa gagal melaksanakan perintah itu dengan tidak menandatangani surat ikatan pemegang amanah seperti dipersetujui oleh kedua-dua belah pihak.
Manakala Jejai menarik balik kes komital berhubung hak lawatan kedua-dua anak mereka dan juga beberapa kenyataan yang dikeluarkan Fasha berkaitan keluarga kepada umum di media sosial.

jejai drop the case pun ngan persetujuan fasha drop the injuksi towards jejai
(Tu yg jejai dah free bawa anak2 jumpa ngan tah and atok n cousins2 mereka)
And
also pasal rumah mereka tu, still nama jejai (on behalf of their 2 children), takde pindah ke nama fasha lagi. Sbb tu kot side fasha (mamasandha) and fasha herself pun xberani nak sindir cam mula2. Takut masuk jail or takut kena halau.
Quote esteryen 8-12-2017 05:24 AM
PongKang replied at 8-12-2017 12:27 AM
apa yg aku perasan now fasah ni bergaya dgn beg LV gitu.. kalo dulu dia pakai satu dua beg je now by ...

PongKang sayangkuuu..kalau takat LV, adoiiyaaa, xperlu tunjuk. Buat malu fasha je.
Yg IG FB Utube Bloggers bla3 famous tu rata2 dah xpandang LV except those limited edition.

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047526s Gzip On
To Top