Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

‘Your Ass Is So Hot’ - Peminat Nakal Minta Gambar Bogel Uqasha Senrose

7-12-2017 02:09 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 4310| Komen: 48

Peminat Uqasha Senrose nakal sungguh, ada yang hantar melalui direct message di Instagramnya untuk meminta gambar bogel!

Dalam Instagram Story pelakon itu ada meluahkan rasa terkejutnya, “Ya Allah ada juga manusia macam ini”.

Peminat yang agresif itu juga berjanji tidak akan lagi menulis komen negatif atau cuba menggodam akaun Uqasha sekiranya dia mengirim gambar bogelnya.

Foto: IG Story Uqasha
"Uqasha, jika kamu memberikan saya gambar-gambar bogel kamu, saya akan berhenti menulis komen buruk tentang kamu. Saya janji.

"Hey, jika tidak saya akan menggodam Instagram kamu," tulis individu yang tidak bertanggungjawab itu lebih kurang jam 5 pagi.

Namun Uqasha bukanlah artis pertama yang mengalami gangguan seksual di media sosial malah artis yang lain seperti Shukri Yahya, Sufian Suhaimi dan Rozita Che Wan juga pernah menjadi mangsa ugutan sebegini.

Foto: IG Uqasha Senrose
Sama juga dengan Nora Danish yang pernah menerima komen lucah dan diancam akan dirogol di akaun Instagramnya dahulu.

Gila seks betul peminat zaman sekarang. Apa yang otak mereka fikir agaknya setiap kali tengok gambar artis? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 48
Komen

Previous : Azwan Ali Rancang Jumpa Perdana Menteri, Nak ‘Jahanamkan’ Azmin Ali

Next       : "Spain Dengan Sepanyol Tak Sama Ke?" -Netizen Kutuk Kapsyen Bodoh Aliff Syukri

Komen Terbaru

Quote nakkomenjugak 8-12-2017 07:08 PM
Kesian bersembahkan body. Sampai menunjuk sangat sangap nya. Tobat la nakkk

Lain-lain Komen

Quote barfi 7-12-2017 02:21 PM
Dasar jantan sangap. Bodoh.

Uqasha pun aku nak kesian pun macam susah. Sebab ko jugak yg post gambo seksi ko baru2 ni hingga mengundang msg2 lucah
Quote barfi 7-12-2017 02:22 PM
Kalau heliza helmi atau Oki setiana dewi dapat msg2 macam ni aku akan tumpang simpati. Tapi uqasha ni. Hmmmm... tapi jantan tu mmg bengong la. Ugut2 org. Report polis je.
Quote chazey 7-12-2017 02:25 PM
barfi replied at 7-12-2017 02:21 PM
Dasar jantan sangap. Bodoh.

Uqasha pun aku nak kesian pun macam susah. Sebab ko jugak yg post gam ...

Uqasha memang muka seksi pun. Sah2 dia pakai kurung kedah yang takda shape tu pun tetap nampak seksi. Gambar dia takda pun pakai macam slut tapi tetap seksi. Lagi2 sejak badan dia naik ni.
Quote hudalarva 7-12-2017 02:28 PM
Wahh dan dan 'Ya Allah' bila kena camni
Quote pakwetizzaqyah 7-12-2017 02:30 PM
ntah2 hefny kot..si musang tu bukan leh caya... literally bontot kau panas sangat? hahahhaa
Quote pakwetizzaqyah 7-12-2017 02:31 PM
hudalarva replied at 7-12-2017 02:28 PM
Wahh dan dan 'Ya Allah' bila kena camni

dia tanggal tudung bukan agama Islam dia!!!.... ye ke?? hahahahahhaha
Quote intan_smsb 7-12-2017 02:32 PM
pakwetizzaqyah replied at 7-12-2017 02:30 PM
ntah2 hefny kot..si musang tu bukan leh caya... literally bontot kau panas sangat? hahahhaa

amboi suka nar komen bab ni
Quote putehkundor 7-12-2017 02:34 PM
Kalau Ada buasir tu jangan makan pedas pedas sangat chuols...panas berasap pungkok tu nanti
Quote xpdckelate 7-12-2017 02:34 PM
dasar jantan kapret,kihkih
Quote pakwetizzaqyah 7-12-2017 02:35 PM
intan_smsb replied at 7-12-2017 02:32 PM
amboi suka nar komen bab ni

lelaki normal yang tak ada pangkat dato dan suka telembik2 dalam tv konon2 laris dok jaja jus pemanjang hayat....

mmg suka bab2 ni.. hahahha
Quote idakamaruddin 7-12-2017 02:37 PM
olololololo acah2 terkejut plak
Quote hudalarva 7-12-2017 02:38 PM
pakwetizzaqyah replied at 7-12-2017 02:31 PM
dia tanggal tudung bukan agama Islam dia!!!.... ye ke?? hahahahahhaha

Kekeke time dia membukak menyeksi, ramai kot setad setajah yg meng'Ya Allah'kan hijrah beliau
Well to ukasah... toksah nak heran sgt la mmg manusia mcm tu wujud di mana2
Quote M.Rose 7-12-2017 02:38 PM
Dasar otak blue sangap ngesek bodoh piang
Quote pakwetizzaqyah 7-12-2017 02:40 PM
M.Rose replied at 7-12-2017 02:38 PM
Dasar otak blue sangap ngesek  bodoh piang

yang sangap mengesek bodoh piang..yang pondan cerdik syurga ke?
Quote shailyvelera 7-12-2017 02:51 PM
hot nauuu...pakai pun sexy....hadap jela peminat giler sex camni....
Quote chinta89 7-12-2017 02:58 PM
dia sendiri yg suka tayang "aset anugerah Tuhan bak kata Hefny" so what u give u get back...
Quote armin 7-12-2017 03:06 PM
barfi: Dasar jantan sangap. Bodoh.Uqasha pun aku nak kesian pun macam susah. Sebab ko jugak yg post gambo seksi ko baru2 ni hingga mengundang msg2 lucah
stop victim blaming
Quote bukan_ustazah 7-12-2017 03:09 PM
Dia tanggal tudung or tak tolak tepi .. masalahnya laki gini harus dipupuskan!
Quote salmon-suki 7-12-2017 03:10 PM
Ble kena assault cmni xnak insaf2 lg kaa?
Y laki tu,tweety p buat report jelaa..biar polis penjarakan dia..bukti pun ada tu..tp pelik ler,asal manusia zmn skrg,sejak meluas2 pnggunaan tenet n socmed ni,makin gersang sy tgk?main online game pn sama,msti ada msj lucah cmtu..bbnu plak tu..ape nk jd laa..hmmm

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056967s Gzip On
To Top