Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Gambar Mesra Tersebar, Agnez Monica Angau Bercinta Dengan Chris Brown?

6-12-2017 06:25 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 3797| Komen: 26

Gambar-gambar Agnez Monica yang kelihatan mesra disamping Chris Brown baru-baru ini telah menimbulkan pelbagai spekulasi di kalangan peminat.

Menurut sumber Dailymail, foto yang dimuat naik oleh Agnez di ruangan Instagramnya itu diambil ketika mereka menghadiri majlis sambutan ulang tahun kelahiran DJ Khaled.

Foto: Agnez Monica
Sumber mengatakan, "Ketika mereka berada di majlis itu, mereka tidak menjadi perhatian dan mereka juga tidak 'berpose' bersama.

"Mereka berdua menghabiskan sebahagian besar malam itu dengan duduk di kawasan yang cukup gelap, rasanya mereka mengelak dari foto mereka dirakamkan.

"Mereka seperti sedang berbincang mengenai sesuatu dan kelihatan lebih dari sekadar teman."

Foto: IG Chris Brown?
Kebanyakan peminat berharap yang kedua-dua artis popular dunia ini memang benar-benar bercinta.

Walau bagaimanapun ada yang menghalang kerana mengetahui yang Agnez merupakan tunang kepada atlet bola keranjang, Wijaya Saputra.

Foto: IG Chris Brown?
Stakat ini masih belum ada penjelasan dari mereka. Sejauh mana agaknya kebenaran yang mendakwa mereka berdua sekarang ini sedang dilamun cinta? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 26
Komen

Previous : Chester Bennington Gantung Diri Bukan Kerana Pengaruh Dadah, Tapi...

Next       : Cincin Di Jari Manis, Rihanna Dah Jadi Tunangan Jutawan Arab?

Komen Terbaru

Quote paz 11-12-2017 01:51 PM
Wah cantik balik Agnes, last tengok hari tu sasa sesangat.

Lain-lain Komen

Quote harrypoter 7-12-2017 10:22 AM
wow...negro juga jadi pilihan, nalaaa
Quote helicornia 7-12-2017 10:34 AM
jgn la dgn chris nti kena pukul
Quote cairel_azlie 7-12-2017 10:42 AM
Janji dapat masuk hollywood atau industri music sana aku rasa si monica ni sanggup buat apa saja even tinggalkan tunang dan melacur diri.....bravo yuna mendunia dengan dirinya yg betul2 berbakat...tak perlu jual body...haha
Quote idakamaruddin 7-12-2017 10:54 AM
dulu sheols kan sado kan

skg dh x sado ke?

Quote jojie 7-12-2017 10:56 AM
nanti mula la kata chris brown asal  indo..
Quote makton 7-12-2017 11:17 AM
alaa, lelaki black ni mmg jenis mesra kan.. klu bercakap pun sweet2  smpai boleh potong kaki. bila boleh pegang2 mcm ni, mmg diorang akan peluk habis2an laa
Quote MissAzalea 7-12-2017 01:41 PM
Diorang teman jer la tu..

Nih buktinya beberapa hari yg lalu.. masa  agnes balik kat indo, sheols masih okay jer wt her bf.



Wijin
former indo national basketball athlete.



Lagi hensem dari Chris brown..
Quote menah 7-12-2017 01:49 PM
agnes monica penyanyi hendon tu ke?? bukan badan dia sado ketak2 ke? nampak gambar tu cam helokkk jah
Quote Minami2013 7-12-2017 02:04 PM
MissAzalea replied at 7-12-2017 01:41 PM
Diorang teman jer la tu..

Nih buktinya beberapa hari yg lalu.. masa  agnes balik kat indo, sheols ...

Kenapa nampak tua gambar atas bf die tu?
Quote samasam90 7-12-2017 02:10 PM
sanggop tak amek biawak semata mata nak upkan nama.. dahlah biawak hanat tu fan base pun dah takde.. makin mereput la hang dengan biawak tu
Quote MissAzalea 7-12-2017 02:23 PM
Minami2013 replied at 7-12-2017 02:04 PM
Kenapa nampak tua gambar atas bf die tu?

because of the lights kot..

more pics taken while Agnes back to Indo by the end of last month yg membuktikan hubungan keduanya masih fine fine saja..







Quote Artemesiaa 7-12-2017 02:28 PM
Gigih nak masuk US market kot tu yang sampai keluar gossip sebegitu.  Ramai je artis yang nak masuk US market akan buat kawan dengan mereka2 ni dengan harapan boleh joint in.
Quote HS357 7-12-2017 03:34 PM
dah mcm anjing jual lubang lobos x laku
Quote Miss.Rara 7-12-2017 06:07 PM

dia ni indon muslim ker bukan ehh....

#sistaktaudiaagamaapa

hehe
Quote veYron 7-12-2017 08:35 PM
Miss.Rara replied at 7-12-2017 06:07 PM
dia ni indon muslim ker bukan ehh....

#sistaktaudiaagamaapa

bkn islam dia ni, kristian klu x silap.

ni kwn with benefit je ni....
Quote AmandaRollins 7-12-2017 09:23 PM
cairel_azlie replied at 7-12-2017 10:42 AM
Janji dapat masuk hollywood atau industri music sana aku rasa si monica ni sanggup buat apa saja eve ...

Btul tu..yuna aman2 je wat video klip ngn usher with syariah compliance..
C agnez ni sanggup wat apa je kot even kena balun ngn nigga..tp still sendu
Quote AmandaRollins 7-12-2017 09:26 PM
Ada bf/tunang pun nk membirah lg ngn mat nigga..dasar pompuan indon yg sundal
Quote alesandra 8-12-2017 11:34 AM
Miss.Rara replied at 7-12-2017 06:07 PM
dia ni indon muslim ker bukan ehh....

#sistaktaudiaagamaapa

org cina indonesia
Quote cairel_azlie 8-12-2017 01:11 PM
makton replied at 7-12-2017 11:17 AM
alaa, lelaki black ni mmg jenis mesra kan.. klu bercakap pun sweet2  smpai boleh potong kaki. bila b ...

yupp ejakli...tu pasal ramai meleis jatuh kat tangan nigga...hingga kena tipu juta2 lemonade...haha

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047259s Gzip On
To Top