Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dihina Hodoh Oleh Teman Lelaki, Wanita Sanggup Buat 30 Pembedahan Plastik

6-12-2017 05:47 PM |Dilihat:3877| Komen: 73
Semata-mata nak menawan hati teman lelakinya, seorang wanita dari Hong Kong sanggup menjalani lebih dari 30 kali pembedahan plastik.

Dia melakukannya sejak umur 17 tahun demi untuk kelihatan seperti supermodel barat namun kini menyesali tindakannya itu.

Menurut laporan China Press, Berry Ng mula ketagih dengan pembedahan plastik bila dia ada pusat kecantikan yang menawarkan pakej pada pelajar dengan harga serendah HKD799 (RM415) untuk tiga suntikan.

Namun, pekerja pusat rawatan terbabit berjaya memujuknya untuk membeli pakej yang lebih mahal berharga  HKD17,000 (RM8,847).

Bertambah buruk lagi bila dia jatuh cinta dengan lelaki yang lebih tua sembilan tahun darinya.

Foto: China Press
Sumber mengatakan pasangannya gemar menghina wajahnya dan suka membanding-bandingkan dengan wanita lain.

Disebabkan itulah Berry mengambil keputusan untuk menjalani berpuluh-puluh kali pembedahan plastik.

Ia termasuk pembedahan kelopak mata, hidung, suntikan di dahi agar nampak lebih bulat, suntikan bibir, pipi dan juga dagu.

"Jika teman lelaki katakan saya cantik walaupun sekali, baru saya akan berhenti." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 73
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote whitelily97 7-12-2017 03:12 PM
Cantik je muka sebelum dye

Lain-lain Komen

Quote Kittie 6-12-2017 05:55 PM
Before:
228_1512529613.jpg
228_1512529534.jpg

After (now):
228_1512529785.jpg

http://www.asiaone.com/women/youtube-star-underwent-plastic-surgery-more-30-times-boyfriend-and-now-regrets-it
Quote samasam90 6-12-2017 06:04 PM
bich please.. jinjang selamanya takkan menjadi kokosen. walupun dengan bantuan plastic surgery.. walaupun kau anak billionaire (read=richkidsofbeverlyhills)..
Quote orgsepang 6-12-2017 06:14 PM
Nampak yang dulu lagi cantik semula jadi. Membazir duit hanya sebab lelaki
Quote salmon-suki 6-12-2017 06:15 PM
Before tu sweet je muka dia..asal sbb laki tu kata hodoh,terus nk bt PS?dah sah2 laki tu spesis tgk rupa n body je..kemaruk lg nak laki cmtu..puihhhh~
Quote gigahertz 6-12-2017 06:24 PM
salmon-suki: Before tu sweet je muka dia..asal sbb laki tu kata hodoh,terus nk bt PS?dah sah2 laki tu spesis tgk rupa n body je..kemaruk lg nak laki cmtu..puihhhh~ ...

Ntah ntah bawah semaksamun
Quote gigahertz 6-12-2017 06:24 PM
salmon-suki: Before tu sweet je muka dia..asal sbb laki tu kata hodoh,terus nk bt PS?dah sah2 laki tu spesis tgk rupa n body je..kemaruk lg nak laki cmtu..puihhhh~ ...

Ntah ntah bawah semaksamun
Quote kechikchomel 6-12-2017 06:34 PM
dah cantik dah la tu kakk...bazir je buat sejeri.
{:cryrun
Quote stadlearnt 6-12-2017 06:41 PM
nampaknya before lebih cantik berbanding after.
Quote stadlearnt 6-12-2017 06:41 PM
Huuuuuuu. membazir duit jee.
Quote Vokuro 6-12-2017 06:43 PM
bimbo nya kau kak
Quote @chik 6-12-2017 06:45 PM
Kesiannya..
Quote jazaa100 6-12-2017 06:51 PM
Org klu dah tanak....cantik mcmana pun dia tak heran.....



Quote Artemesiaa 6-12-2017 06:54 PM
Tak banyak beza pun muka asal dan sekarang, ke yang cuba di sampaikan tu adalah kerana perangai yang hodoh bukan rupanya
Quote generate 6-12-2017 07:03 PM
Wajah asal lagi cantik.
Quote ~anya~ 6-12-2017 07:10 PM
Ummah mata sepet ini memang mudah2 saja ditipu... makcik tengok documentary berjudul 'botched beauty" tentang industri plastic surgery di korea yang rata2 menipu pelanggan... memang customers yang tertipu kebanyakan nya dari cina dan hong kong... punyalah nak mata besar hidung mancung... ujung2 menangis sendu meratapi nasib muka burok dek sebab plastic surgery....
Quote Rainrein 6-12-2017 07:12 PM
Kesiannye dia nih.
Quote aleesyasofia 6-12-2017 07:31 PM
muka asal lg cntk..
Quote she 6-12-2017 07:39 PM
Wajah asal dah cantik

Kalau gi pakai braces...trus sempurna jah
Quote umbut 6-12-2017 07:43 PM
~anya~ replied at 6-12-2017 07:10 PM
Ummah mata sepet ini memang mudah2 saja ditipu... makcik tengok documentary berjudul 'botched beauty ...

Korean surgery x menjadi ke.. tgk artis kpop cun melecun je after surgery

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088330s Gzip On
To Top