Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Tulang Pipi Timbul, Bibir Makin Mungil! Sajat Buat Pembedahan Plastik Ke?

6-12-2017 02:34 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 12343| Komen: 183

Ada sesiapa yang mengikuti akaun Instagram Nur Sajat? Kalau ada mesti perasan dengan perubahan muka usahawan kosmetik ini.

Ada yang mengatakannya semakin lawa, apa tidaknya? Jika diamati ada perbezaan di dahi dan tulang pipinya.

Bentuk bibirnya juga nampak lain, lebih mungil dan membuatkan wajahnya seperti baby face.



Foto: IG Nursajat
Sebelum ini  Sajat ada memberitahu yang dia baru sahaja menjalani rawatan pergigian. Kalau benar, mungkin perubahan tersebut adalah kesan daripadanya?

Namun ramai netizen yang membuat spekulasi bahawa Sajat sebenarnya telah menjalani pembedahan plastik. Apa lagi, kecohlah di ruangan komen.



Foto: IG Nursajat
Terbaru, Sajat sekarang ini berada di Sepanyol bersama Datuk Seri Aliff Syukri untuk menjalani penggambaran video klip Abang Nak Tegur.

Walaupun menerima 'dislike' yang banyak, mereka langsung tak ambil peduli.


Foto: IG Nursajat
Setakat ini, belum ada apa-apa penjelasan dari Nur Sajat mengenai perubahan fizikal yang berlaku pada dirinya.

Macam mana, makin cantik ke tak akak Sajat? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 183
Komen

Previous : Azwan Ali Rancang Jumpa Perdana Menteri, Nak ‘Jahanamkan’ Azmin Ali

Next       : Selepas Fathia Latiff, Sheila Majid Pula Dikatakan Tidak Guna Akal

Komen Terbaru

Quote kenarikelabu 14-12-2017 11:02 AM
Bang Jat....ko jgn lupa cukur bulu kening tuh. Pastu lukis baru. Alang2 muka dah cam Cina Jinjang tu kan...

Lain-lain Komen

Quote luvemedaa 6-12-2017 02:43 PM
Aku rasa abam sajat ni jadikan Che ta sebagai  idola lah. Sbb muka persis2 sama dah.
Quote Mademoisellee 6-12-2017 02:45 PM
eh nak heran apa maknyah buat plactic surgery? sampai nak dengar penjelasan sajat bagai? koserrrrrrrrrrrr
Quote Madel 6-12-2017 02:45 PM
Sebijik sama mcm pondan thailand.
Kalau dulu ada gak iras2 pondan melayu..la ni mmg dah jadi pondan 100%
Quote newyork 6-12-2017 02:47 PM
Dah ketagih lah tu nak plastk surgery
Quote Aduradura 6-12-2017 02:48 PM
Coach yin tu nmpk angau betul yaaa dengan sajat kekeke
Quote Levespa 6-12-2017 02:49 PM
mcm mek siam da sajat ni.. ni suntik ni.. samada  lemak atau filler
Quote ellynorman 6-12-2017 02:52 PM
semoga terhindar ahli keluarga dan keturunan ku dari gejala gejala seperti ini ...

Quote barfi 6-12-2017 02:58 PM
Ya mmg sah2 ler buat muka.
Quote CiliPadiSedap 6-12-2017 03:10 PM
renovate muka cantik mana pussy( faraj) tetap tak boleh kemut itu hakikat shemale.
Quote royaldanish 6-12-2017 03:11 PM
wajah nya spt baby face
Quote kechikchomel 6-12-2017 03:14 PM
kenapa abang jat buat dahi?
Quote tumpanglalu74 6-12-2017 03:16 PM

Buat lagu macam mesin popcorn..

Pop + (Corn + y) = Pop + Corny

Quote putehkundor 6-12-2017 03:17 PM
CiliPadiSedap replied at 6-12-2017 03:10 PM
renovate muka cantik mana pussy( faraj) tetap tak boleh kemut itu hakikat shemale.

Masa kena tujah dgn jantan tu baru la sheols kemut macam tahan kencing tu...masalahnya Tak senak ke telur tu sbb Masa operate telur Tak dibuang, tapi disumbat masuk kedalam
Quote LadyDiddy 6-12-2017 03:17 PM
Memang obvious pun dia buat muka
Quote kikuri 6-12-2017 03:18 PM
aku nyesal bukak lagu sajat dengan tok alif tu.. dok tergiang ngiang.... cepat... cepat... jangan lambat lambat...
Quote putehkundor 6-12-2017 03:19 PM
Coach yin macam berlebihan lebihan pulak gilakan sajat...

Sajat ni mungkin rasa tercabar dgn rizulala yg lebih muda bergetah Dan gojes berbanding brliau, suara pun woman Tak garau macam sajat
Quote BoongaKertas 6-12-2017 03:21 PM
untunglah kulit heols flawless. Sbb monthly takde 'bulan penuh' sindrom tu.
Quote myrandapv 6-12-2017 03:21 PM
coach yin dpt lah bahagian dia dgn mgaku jd bf sajat.......nti tiba masa nk kawin, kua la ctr..xd keserasian la, cinta thalang la..bla bla bla
Quote CiliPadiSedap 6-12-2017 03:24 PM
putehkundor replied at 6-12-2017 03:17 PM
Masa kena tujah dgn jantan tu baru la sheols kemut macam tahan kencing tu...masalahnya Tak senak k ...

biasa tahan kencing kena batu karang sis, jadi shemale tak boleh tahan kencing merbahaya nanti telur bengkak sebelah.

bukan dia org operate telur buang sekali ke sis? kalau bertelur lagi tentu kerandut bengkak sebelah duk tahan toron. pelik2 lah shemale ni. jadi male kan bagus sado. ni sibuk jadi female.

kasihan krisis identiti. moga kembali ke pangkal jalan. anu yang lepas jangan dikenang

Lihat semua komen(183)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069845s Gzip On
To Top